Kasper Ottosen | Ansvarlig for Tjekbredbånd.dk
Kasper Ottosen

Kasper Ottosen

, Ansvarlig for Tjekbredbaand.dk

Kasper Ottosen, vores bredbåndsekspert med 8 års erfaring. Han har i 2023 hjulpet over 300.000 brugere med at finde det perfekte bredbånd og arbejder på spændende internetprojekter.

Elektriker erfaring

Kasper har over 5 års erfaring indenfor el branchen hvor han har arbejdet som elektriker. Igennem dette arbejde har han brugt en stor del af sin tid på at rådgive om internet og wifi. Derudover har han været med til at skifte en stor del af wifi netværket på supersygehuset i Kolding. Udover dette job har han renoveret mange huse og lejligheder hvor han har rådgivet og installeret wifi.

Bredbånd rådgivning

Kasper har i de sidste 4 år været ansvarlig for Tjekbredbaand.dk, som er vokset til at blive Danmarks mest succesfulde bredbånd hjemmeside, med over 300.000 besøgende i 2023. Her har Kasper fokuseret på at lave en side der hjælper brugerne med at finde ud af hvilke bredbånd muligheder de kan få på deres adresse. Derudover har han været med til at udvikle en hastighedstest, som nemt kan hjælpe brugerne til at forstå om deres internet hastighed er hurtigt nok.

Andre internet projekter

Kasper er også ved at opbygge nye internetsider som Find-internet.dk og Surfeo.com. På Find-internet rådgiver han om alle former for spørgsmål du kan have om internettet. Surfeo.com er vores internationale brand som vi forsøger at få ud i norden og senere resten af Europa.

Andre projekter

Udover at Kasper rådgiver om internet og bredbånd, så giver han også gode råd om El på Elberegner.dk. Gennem Kaspers elektriker erfaring har har han en masse viden om el og elpriser, som han deler ud af der.