Vilkår og betingelser - Tjekbredbånd

Vilkår og betingelser

På denne side kan du læse Tjekbredbaand.dk’s vilkår og betingelser.

Siden er opdelt efter de forskellige services man kan bruge:

  • Nyhedsbrev
  • Prisagent
  • Ring mig op
  • Bestil via Tjekbredbånd

Kontakt:

Tjekbredbaand.dk er ejet af Tjekbredbaand.dk ApS

Vestergade 48H

8000 Aarhus C

E-mail: info@tjekbredbaand.dk

CVR: 43600680

Nyhedsbrev

Betingelser for Tilmelding til Tjekbredbånd's Nyhedsbrev

Dette dokument indeholder de vilkår og betingelser, der gælder, når du tilmelder dig Tjekbredbånds nyhedsbrev. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du nedenstående betingelser.

1. Modtagelse af E-mails, SMS og Push-notifikationer

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet hos Tjekbredbånd giver du samtykke til at modtage e-mails, SMS-beskeder og push-notifikationer, der indeholder information om kampagner og tilbud på produkter, som promoveres på vores hjemmeside. Disse kommunikationsmetoder bruges til at informere dig om vores tjenester og relevant indhold.

2. Beskyttelse af Personlige Oplysninger

Vi opbevarer kun de personlige oplysninger, som du frivilligt angiver på vores hjemmeside. Disse oplysninger opbevares i sikre systemer, herunder Sendinblue og Google Analytics, samt i en sikker database. Vær opmærksom på, at du til enhver tid kan trække dit samtykke tilbage og anmode om at få fjernet dine data. Du kan afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "unsubscribe" eller "afmeld nyhedsbrev"-linket, som findes i bunden af vores e-mails. Alternativt kan du kontakte os via e-mail, og vi vil assistere med afmeldingsprocessen.

3. Opbevaring af Personlige Oplysninger

Vi opbevarer dine personlige oplysninger så længe, dit abonnement på nyhedsbrevet er aktivt, eller indtil du trækker dit samtykke tilbage. Personoplysningerne vil også blive slettet, hvis teknisk modtagelse af e-mails ikke længere er mulig (f.eks. hvis din e-mail-konto nedlægges).

4. Automatiske Afgørelser og Profilering

Vi anvender ikke de indsamlede personoplysninger til automatiske afgørelser eller profilering.

Ved at tilmelde dig Tjekbredbånds nyhedsbrev accepterer du disse betingelser og samtykker til at modtage vores kommunikation og til behandlingen af dine personlige oplysninger som beskrevet heri. Vi opfordrer dig til at læse Datatilsynets vejledninger og Europa-Kommissionens GDPR-websted for yderligere information om, hvordan vi beskytter dine oplysninger.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at trække dit samtykke tilbage, er du velkommen til at kontakte os via e-mail.

Prisagent

Dette er betingelser for når du har tilmeldt dig Tjekbredbånd’s Prisagent service. Når du har tilmeldt dig den service, har du accepteret disse betingelser.

Når brugeren har tilmeldt sig Prisagenten, har personen givet tilladelse til at Tjekbredbånd må sende e-mails med relevante tilbud der opfylde de valgte behov. Der gives også lov til at Tjekbredbånd må sende oplysninger om hvordan brugeren bedst optimere brugen af prisagenten og andre tools der også kunne give mening at bruge.

Hvis det ikke er muligt at tilbyde nogle tilbud inden for de valgte rammer, vil systemet vente på at det rigtige tilbud kommer i fremtiden.

Brugeren kan afmelde denne service ved at trykke på “unsubscribe linket i bunden af en e-mail.

Dette er en gratis service som Tjekbredbånd tilbyder og brugeren har ikke forpligtet sig til at købe noget. 

Ring mig op

1. Accept af Betingelser:
Dette er betingelserne for, når du har afgivet dine oplysninger for at kunne blive kontaktet af en udbyder. Ved at tilmelde dig denne service accepterer du automatisk disse betingelser.

2. Gratis Service:
Tjekbredbånd stiller brugeren i forbindelse med den valgte serviceyder uden beregning.

3. Indsamling af Oplysninger:
Som bruger udfylder du nødvendige oplysninger i den tilgængelige formular. Efter afgivelsen af dine oplysninger vil du modtage tilbud fra den/de valgte serviceyder(e) inden for en periode på 30 dage.

4. Videregivelse af Oplysninger:
Umiddelbart efter din tilmelding til vores service vil vi videresende de oplysninger, du har afgivet, til den/de valgte serviceudbydere. Disse udbydere vil kontakte dig via telefon, e-mail eller sms i henhold til de oplysninger, du har afgivet i formularen. Enhver efterfølgende kontakt vil foregå direkte mellem dig som kunde og den/de valgte serviceudbyder(e).

5. Afmelding af Servicen:
Hvis du ønsker at afmelde dig servicen inden for de første 30 dage, skal du give besked til den/de udbyder(e), som kontakter dig, eller kontakte dem selv. Da Tjekbredbånd videresender oplysningerne til udbyderne, kan vi ikke garantere, at vi kan fjerne dig fra listen, inden de kontakter dig.

6. Opbevaring af Oplysninger:
Tjekbredbånd forbeholder sig retten til at opbevare dine oplysninger og kontakte dig i tilfælde af væsentlige ændringer, der vedrører dig som bruger eller din tilmelding.

7. Ingen Forpligtelse til Køb:
Ved at tilmelde sig servicen har kunden ikke forpligtet sig til at købe et produkt eller skifte til den valgte udbyder, men har derimod givet tilladelse til, at udbyderen må kontakte dem i forbindelse med tilbud og yderligere information.

Disse betingelser er gældende fra det tidspunkt, du har tilmeldt dig vores service, og de regulerer forholdet mellem dig som bruger og de valgte udbydere.

Bestil via Tjekbredbånd

Nedenstående vilkår og betingelser regulerer køb af produkter via Tjekbredbaand.dk ("hjemmesiden"). Ved at placere en ordre og gennemføre købet accepterer du disse vilkår og betingelser. Det er vigtigt, at du læser og forstår følgende, før du foretager et køb.

1. Købsprocedure og accept af betingelser:
Ved at benytte Tjekbredbaand.dk og placere en ordre via vores købsformular, accepterer du automatisk vilkårene og betingelserne beskrevet her. Købet foretaget gennem hjemmesiden er juridisk bindende på samme måde som hvis det var foretaget direkte på udbyderens egen hjemmeside.

2. Tjekbredbaands rolle: 
Tjekbredbaand.dk fungerer som en facilitator, der hjælper brugere med at foretage køb af produkter fra udbydere af bredbåndstjenester. Vores mål er at gøre købsprocessen mere bekvem for brugeren ved at udfylde nødvendige oplysninger på vegne af brugeren og lette kontakten til udbyderen.

3. Brugeroplysninger:
Ved at udfylde købsformularen på hjemmesiden og trykke på "Bestil" bekræfter du, at de angivne oplysninger er korrekte og fuldstændige. Du accepterer at give tilladelse til, at vi deler disse oplysninger med den valgte udbyder til formål med at fuldføre købet og oprette dig som kunde hos udbyderen.

4. Kontakt fra udbyder:
Efter købet kan udbyderen kontakte dig for at afklare eventuelle detaljer eller yderligere oplysninger. Dette kan ske via telefon, e-mail eller SMS. Herefter vil du agere som en normal kunde hos udbyderen.

5. Fortrydelsesret:
Hvis du ønsker at benytte din fortrydelsesret og annullere dit køb, skal du kontakte udbyderen direkte. Tjekbredbaand.dk har ikke beføjelse til at annullere køb på dine vegne. Udbyderens egne vilkår og betingelser for fortrydelsesret gælder.

6. Opbevaring af oplysninger:
Tjekbredbaand.dk forbeholder sig retten til at opbevare de oplysninger, du har delt via hjemmesiden, og bruge dem til at kontakte dig vedrørende vigtige ændringer relateret til din brugerkonto eller dit køb.

7. Ansvarsfraskrivelse:
Tjekbredbaand.dk fungerer som en mellemmand og påtager sig ikke ansvar for eventuelle fejl, mangler eller uoverensstemmelser mellem dine forventninger og de tjenester, der leveres af udbyderen. Enhver tvist eller klage skal rettes mod udbyderen i overensstemmelse med deres egne procedurer.

8. Juridisk gyldighed:
Disse vilkår og betingelser udgør den fulde aftale mellem dig og Tjekbredbaand.dk vedrørende dit køb af produkter via hjemmesiden. Eventuelle ændringer eller tilføjelser til disse vilkår er kun gyldige, hvis de er skriftligt bekræftet af begge parter.

Ved at gennemføre købet gennem Tjekbredbaand.dk bekræfter du, at du har læst, forstået og accepteret de ovenstående vilkår og betingelser.