Google Tag Manager (noscript) End Google Tag Manager (noscript)


Pris pr. md.
Min. hastighed
Internet signal:
Tilvalg:


Stofa

ratingratingratingratingrating
God 6,0/10
Hastighed 30/30 Mbit
Pris per måned 259 kr.
Pris per 6 mdr. 1.853 kr.
Oprettelse 0 kr.
YouSee

ratingratingratingratingrating
Fremragende 8,5/10
Hastighed 50/10 Mbit
Pris per måned 279 kr.
Pris per 6 mdr. 1.395 kr.
Oprettelse 0 kr.
YouSee

ratingratingratingratingrating
Fremragende 8,5/10
Hastighed 100/20 Mbit
Pris per måned 319 kr.
Pris per 6 mdr. 2.312 kr.
Oprettelse 299 kr.
Stofa

ratingratingratingratingrating
Fremragende 8,0/10
Hastighed 200/50 Mbit
Pris per måned 299 kr.
Pris per 6 mdr. 2.093 kr.
Oprettelse 0 kr.
Stofa

ratingratingratingratingrating
Fremragende 10,0/10
Hastighed 200/200 Mbit
Pris per måned 299 kr.
Pris per 6 mdr. 1.794 kr.
Oprettelse 0 kr.
Yousee

ratingratingratingratingrating
God 7,0/10
Hastighed 200/20 Mbit
Pris per måned 249 kr.
Pris per 6 mdr. 1.793 kr.
Oprettelse 299 kr.
Stofa

ratingratingratingratingrating
Fremragende 10,0/10
Hastighed 300/50 Mbit
Pris per måned 369 kr.
Pris per 6 mdr. 2.513 kr.
Oprettelse 0 kr.
Yousee

ratingratingratingratingrating
Fremragende 9,0/10
Hastighed 300/60 Mbit
Pris per måned 299 kr.
Pris per 6 mdr. 2.192 kr.
Oprettelse 299 kr.
YouSee

ratingratingratingratingrating
Fremragende 9,0/10
Hastighed 300/300 Mbit
Pris per måned 349 kr.
Pris per 6 mdr. 2.492 kr.
Oprettelse 299 kr.
Stofa

ratingratingratingratingrating
Fremragende 10,0/10
Hastighed 500/500 Mbit
Pris per måned 379 kr.
Pris per 6 mdr. 2.274 kr.
Oprettelse 0 kr.
Stofa

ratingratingratingratingrating
Fremragende 10,0/10
Hastighed 1000/100 Mbit
Pris per måned 399 kr.
Pris per 6 mdr. 2.693 kr.
Oprettelse 0 kr.
Stofa

ratingratingratingratingrating
Fremragende 10,0/10
Hastighed 1000/1000 Mbit
Pris per måned 419 kr.
Pris per 6 mdr. 2.514 kr.
Oprettelse 0 kr.
YouSee

ratingratingratingratingrating
Fremragende 10,0/10
Hastighed 1000/100 Mbit
Pris per måned 299 kr.
Pris per 6 mdr. 2.093 kr.
Oprettelse 299 kr.
YouSee

ratingratingratingratingrating
Fremragende 8,0/10
Hastighed 1000/500 Mbit
Pris per måned 399 kr.
Pris per 6 mdr. 2.693 kr.
Oprettelse 299 kr.

Tv og Bredbånd er nogle af de features, som vi elsker i de danske hjem. Det er dejligt at have mulighed for at slappe af ved computeren eller TV’et efter en lang dag med hårdt arbejde. Derudover er TV’et også en måde vi samles på rundt om i de danske hjem, med blandt andet spændende serier og gode film om aftenen eller på en regnvejrsdag. Derfor er det meget essentielt for danskerne at have rådighed til både Tv og bredbånd. Der findes mange løsninger til denne type adgang. Eksempelvis kan man modtage sit internet, altså bredbånd, og sit TV-signal fra to forskellige udbydere. Men man kan også samle disse to features, så man kun skal have overblik over en udbyder i forbindelse med disse signaladgange. På denne side kan du læse mere om, hvordan tv og bredbånd fungerer, og hvordan disse kan samles til samme udbyder. Dermed kan du blive klogere på dine spørgsmål vedrørende henholdsvis bredbånd og tv. 

Bredbånd og TV pakker

I forbindelse med TV pakker og bredbånd kan der findes mange forskellige muligheder på markedet. En TV-pakke er en samling af forskellige udvalgte kanaler, som du kan modtage i din husstand. Dette er ofte pakker, der er sammensat af udbyderen, hvoraf man kan vælge den pakke, der passer bedst til ens eget behov, både i forhold til mængden af kanaler men derudover også, hvilke kanaler man elsker at have rådighed til. Nogle udbydere tilbyder også den mulighed at man selv frit kan få lov at sammensætte de kanaler, som man ønsker at have rådighed til i hjemmet. Ved denne løsning sammensætter du således selv din TV-pakke helt frit efter eget ønske. Dog varierer det fra udbyder til udbyder, hvilke rettigheder de har, og dermed hvilke kanaler de har mulighed for at tilbyde til deres kunder. DR’s kanaler er de eneste kanaler i Danmark, der ikke kræver en TV pakke. Dette skyldes, at DR’s kanaler betales til gennem licens, som er et beløb, der hvert år trækkes gennem danskernes skat. Til gengæld har alle danskere frit udbytte af DR’s kanaler, og dermed har alle rådighed til disse.

Man kan hos flere af de danskere tv-og bredbåndsudbydere vælge at samle sin tv pakke og sit tv signal med det bredbånd, som tilbydes at samme udbyder. Dette kan være med til at give et overblik over de udgifter man har til denne type features i hjemmet. Derudover er det for flere og flere udbydere også blevet en samlet pakke man køber, og derfor er det i nogle tilfælde en nødvendighed, at man vælger at samle alle sine signaler hos én udbyder. Dette varierer dog fra udbyder til udbyder og kan dermed ikke siges generelt for alle udbydere. 

Bredbånd og TV priser

Bredbånd og TV pakke priser varierer meget, i forbindelse med de valg man tager. Prisen kan således afhænge af henholdsvis bredbåndets hastighed, tv pakkens størrelse og valget af kanaler. Priserne i forbindelse med bredbåndet varierer fra udbyder til udbyder. Som hovedregel er det sådan, at jo højere download og upload hastighed man har på sit internet, desto højere bliver prisen også for denne ydelse. Derfor kan det være en god regel at være opmærksom på, hvilket behov man har i forbindelse med hastigheden af sit internet eller bredbånd, før man vælger den pakke, som man gerne vil have. Har man i husstanden mange devices, der skal være tilkoblet samtidig, kan det være en god idé at sørge for en høj hastighed. Denne høje hastighed er det der muliggør, at alle fem familiemedlemmer kan streame, surfe og maile samtidig uden, at internettet bryder sammen eller skaber forsinkelser. På den anden side kan man som familie også have et lavt forbrug af internet, men derimod et stort behov for at have mange tv-kanaler til rådighed for at kunne følge med i mange forskellige programmer på samme tid. I den forbindelse er det måske et valg af en stor tv pakke med mange forskellige kanaler, der skal prioriteres. Dermed er det meget forskelligt, hvad der kommer til at afgøre prisen for denne type ydelser, og det afhænger meget af personlige præferencer og behov i husstanden. 

Billig bredbånd og TV

Muligheden for at få billigt bredbånd tv og telefoni er skabt af flere forskellige udbydere i Danmark. Måden dette gøres på er, at der ved flere udbydere tilbydes samlede pakker, hvor alle signaler er samlet i en pakke. Med en sådan pakkeløsning er det for mange danskere muligt at spare mange penge hver måned på denne type service. Derfor kan det for mange danskere godt betale sig at samle denne type ydelser hos et selskab, hvis man ønsker at modtage alle ydelserne. Dog er det ved mange selskaber stadig muligt blot at modtage internet, hvis man ikke ønsker telefoni eller TV i sin husstand. Her handler det om den enkelte udbyder, og de muligheder som disse kan tilbyde i forbindelse med at finde den billigste mulighed. 

Bredbånd og TV sammenligning

Hvis du ønsker at vide, hvor godt eller billigt du kan få sammensat dine features, så sammenlign bredbånd og tv. Dette kan gøres på forskellige måder. For det første kan de forskellige typer af bredbånd sammenlignes. Her kan kabel tv og bredbånd sammenlignes med andre typer løsninger, da kabel tv er en helt anden måde at modtage sit signal på. Ved kabel tv benyttes der kabler i jorden til at modtage signalet til TV’et. Dette er et system, der består af kabler, der løber i jorden fra udbyderen og hjem til din husstand. På denne måde modtages signalet således ikke gennem master i luften men derimod gennem jorden. Med kabler der løber i jorden er man sikret, at der ikke kommer forstyrrelser på signalet fra eksempelvis træer og høje bygninger, som ellers kan være noget, der kan forstyrre et signal. En anden måde at sammenligne forskellige selskaber og muligheder er ved at benytte en sammenligningsside. Herunder kan eksempelvis Samlino benyttes. Samlino er en sammenligningsside der gør det muligt for at sammenligne forskellige udbydere af bredbånd og TV. På denne måde kan du afgøre, hvorledes du har valgt den billigste løsning, og om der er nogle udbydere, der kan give et bedre tilbud eller en sammensætning af pakker, som passer bedre på dit behov. Dette er således en af de nemmeste metoder til hurtigt at blive klogere på markedet, og de muligheder som tilbydes. 

Bredbånd og TV udbydere

Der er tre udbydere i Danmark, der tilbyder denne type af samling af bredbånd og tv. Det vil dermed også være hos disse tre udbydere, at det vil være muligt at finde tilbud bredbånd og tv. De tre udbydere er henholdsvis Yousee, Boxer og Stofa, som alle er anerkendte udbydere af både bredbånd, internet, tv og telefoni i Danmark. Dermed er det muligt at modtage en samlet pakke af bredbånd og tv fra alle tre udbydere. Er man i tvivl om, hvilken af disse udbydere man skal vælge, kan man vælge at benytte sig af den førnævnte sammenligningstjeneste for at blive klogere på dette. Derudover er det en nyttig idé at undersøge, hvilken udbyder man har nu, og dermed finde ud af om det ville være billigere for husstanden at samle internet og tv hos denne udbyder eller måske at skifte til en af de andre udbydere. Det kan nemlig være svært for mange danskere at regne ud, hvor det kan gøres billigt og samtidig i den kvalitet, som man ønsker. Derudover er der også en klar mulighed for at besøge de forskellige udbyderes hjemmesider for at tjekke tilbud og pakker ud. Også kundeservice hos alle tre udbydere sidder klar til at hjælpe med lige præcis denne type spørgsmål, og disse har ofte en løsning, der kan gøres billigere, end det man i forvejen har i husstanden. Således er der mange muligheder, som kan benyttes i forbindelse med at finde det bedste og det billigste bredbånd til husstanden. Det er bare med at komme i gang med sammenligne og undersøge, de muligheder man har, og så vil der helt sikkert melde sig en god og smart løsning, som vil glæde alle i husstanden, både økonomisk og underholdningsmæssigt.

logo

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Betingelser