Internet og TV | Sammenlign Priser på din adresse [2024]

Internet og TV

Vi oplever desværre problemer med adressesøgningen. Prøv venligst igen senere
Hvorfor har vi brug for din adresse? i

Du skal indtaste din adresse, da vi ikke ønsker at vise dig tilbud, som du ikke kan få. På den måde kan vi vise dig de tilbud, som er tilgængelige, der hvor du bor. OBS! Vi deler ikke din adresse.

Anbefalet
Norlys
hastighed Hastighed
1000/100 Mbit
Pris/md. Pris/md.
139 kr.
Populær
Yousee
hastighed Hastighed
200/20 Mbit
Pris/md. Pris/md.
289 kr.
HBO Max i 6 mdr. & TV2 Play i 3 mdr. + Podimo podcast i hele 2024
Telia
kabel tv Kabel tv
300/60 Mbit Hastighed
1.194 kr. Min. pris 6 mdr.
289 kr.
199 kr.
Pris/md.
i

199 kr/md. første 6 mdr. (herefter 289 kr/md.)

i oprettelse 0 kr. i oprettelse
binding 6 mdr. binding
router Router inkluderet
4,1/5,0 stjerner
Læs mere
SPAR op til 1.748 kr - Gratis med i købet: 3 mdr. Flipp, 2 mdr. Mofibo + 1 års Norton
Fastspeed
kabel tv Kabel tv
1000/500 Mbit Hastighed
1.491 kr. Min. pris 6 mdr.
299 kr.
198 kr.
Pris/md.
i

198 kr/md i 3 mdr. (herefter fra 299 kr/md.)

i oprettelse 0 kr. i oprettelse
binding 6 mdr. binding
router Router inkluderet
4,7/5,0 stjerner
Læs mere
Eksklusiv tilbudspris med rabatkode "TJEK100" for 100 kr. rabat i 3 mdr.
Hiper
kabel tv Kabel tv
1000/500 Mbit Hastighed
1.194 kr. Min. pris 6 mdr.
299 kr.
99 kr.
Pris/md.
i

Fra 99 kr/md. i 3 mdr. med rabatkoden "TJEK100" (herefter 299 kr/md.)

i oprettelse 0 kr. i oprettelse
binding 6 mdr. binding
router Router inkluderet
4,8/5,0 stjerner
Læs mere
SPAR 1.498 kr - Introrabat i 6 mdr. 1 års Norton + 1 mdr. Podimo
Jetnet
kabel tv Kabel tv
300/60 Mbit Hastighed
1.434 kr. Min. pris 6 mdr.
269 kr.
239 kr.
Pris/md.
i

239 kr. i 6 mdr. (herefter 269 kr./md.)

i oprettelse 0 kr. i oprettelse
binding 6 mdr. binding
router Router inkluderet
3,7/5,0 stjerner
Læs mere
1000 Mbit fra 209 kr/md. i 3 mdr. Inkl. sikkerhedspakke & cyberforsikring
Norlys
kabel tv Fibernet
1000/1000 Mbit Hastighed
1.854 kr. Min. pris 6 mdr.
409 kr.
209 kr.
Pris/md.
i

Fra 209 kr/md. i 3 mdr. (herefter fra 409 kr/md.)

i oprettelse 0 kr. i oprettelse
binding 6 mdr. binding
router Router inkluderet
2,8/5,0 stjerner
Læs mere
Jetnet
kabel tv Fibernet
500/500 Mbit Hastighed
1.913 kr. Min. pris 6 mdr.
269 kr.
Pris/md.
i oprettelse 0 kr. i oprettelse
binding 6 mdr. binding
router Router inkluderet
3,7/5,0 stjerner
Læs mere

De fleste husstande i Danmark har adgang til både TV og internet. Vi er nemlig et af de lande i norden, der benytter os allermest af vores fjernsyn og internet. Det har altid været hyggeligt at have mulighed for at sætte sig ned med en kop the eller kaffe og se fjernsyn. Samtidig kan man holde sig opdateret på nyheder, og hvad der foregår rundt om i verden. Derfor kan danskerne faktisk slet ikke undvære tv’et og internettet.

Da vi er storforbrugere af både tv og internet i Danmark, er der heldigvis også mange muligheder for at sammensætte den type internet og tv, som man har brug for. Der findes nemlig et stort marked i Danmark, med mange forskellige udbydere og mange forskellige pakker, som kan designes således, at de passer lige præcis til dine og din husstands behov. De fleste danskere er ude efter en billig TV- og internetpakke, og det kan heldigvis sagtens lade sig gøre at anskaffe sig.

Der er nemlig mange forskellige prisklasser på internet og tv, og dermed også få en internet og tv pakke i Danmark. Herunder kan du læse mere specifikt om forskellige pakker, deres fordele og ulemper og dermed blive klogere på, hvad der passer bedst til dine behov. 

TV og internet pakke

I Danmark er det efterhånden blevet meget normalt at samle sit internet og tv hos en og samme udbyder. Dette skyldes blandt andet, at det hos mange udbydere er blevet en regel, at man hvis man køber den ene tjeneste, så skal man også købe den anden tjeneste hos dem.

Men i rigtig mange tilfælde er denne løsning både billigere og smartere, end det vil være at modtage tjenesterne fra to forskellige udbydere. Eksempelvis skyldes dette, at man kan spare mange penge, da det er muligt at få store rabatter hos udbyderen, hvis man vælger at modtage begge tjenester fra samme udbyder, og dermed samle sine tjenester hos én udbyder.

Her kan findes gode tilbud på forskellige tv og internet pakker, som alle kan tilbyde forskellige kanaler og forskellige styrker og hastighed i internet. Derudover er en anden klar fordel, at når man samler sine tjenester hos én udbyder, giver det et dejligt overblik. Normalt vil de fleste husstande nemlig modtage regninger fra op til fire eller fem forskellige udbydere, og dette kan være en noget forvirrende affære.

Derfor kan det give et meget bedre overblik for dig at samle dine tjenester hos en og samme udbyder, så du har overblik over dine regninger, og hvad du betaler til. På denne måde kan du således gøre dine regninger ikke blot billigere, men også meget nemmere at overskue. 

2 personer der arbejder på at spare penge

Billigt tv og internet

De fleste danskere vil som nævnt gerne modtage billig tv og internet. Dette giver mening, da de fleste ikke ønsker at betale mere for en ydelse, end der er nødvendigt. Derfor kan det være en god idé at kende sine behov, før man vælger sin tv og internet pakke.

For det første skal man vide, at Danmarks Radios tv kanaler er frit tilgængelige for alle, og betales gennem licens. Dermed er det ikke kanaler, som man skal betale for i sin tv pakke. Disse koster således ikke ekstra, og kan altid tilgås, hvis man har adgang til tv eller internet.

Dog er det vigtigt, at man betaler licens, da det er på denne måde, at DR har mulighed for at producere indhold til danskerne. Der er således altid adgang til disse kanaler, hvis man har internet eller tv adgang. Men er disse kanaler ikke fyldestgørende for ens eget eller husstandens behov, er det en god idé at danne sig et overblik over hvilke kanaler, man ønsker at have rådighed til.

Et godt råd kan være at lave en såkaldt ‘kanal liste’, hvorpå man skriver, hvilke kanaler man helst gerne vil have rådighed til. Her kan man danne sig et overblik over de mange kanaler, der er at modtage, og herefter kan man således skrive de kanaler ned, som man gerne vil kunne modtage. Herefter er det således, at man hos nogle udbydere selv kan få lov at vælge, hvilke kanaler man gerne vil have, og dermed kan man selv på lov at sammensætte sin tv pakke.

Person der er ved at krydse af på sin tjekliste

Ved andre udbydere er det sådan, at man kan vælge mellem de pakker, som der er lavet på forhånd, og dermed må man ud fra disse vælge en pakke, hvor man får den mængde kanaler og den type kanaler, som man gerne vil modtage. Dog er der også for flere udbydere den begrænsning, at de ikke alle kan tilbyde de samme kanaler.

Dette angår hvorvidt udbyderen har rettighederne til at bringe de bestemte kanaler. Derfor kan der også være dette at holde sig for øje, når man vælger udbyder. Når man har fundet ud af, hvordan man gerne vil sammensætte sine tv kanaler og sin tv pakke, skal man herefter overveje, hvilken type internet, som man har behov for i husstanden.

Her handler det i høj grad om hvor hurtig en hastighed, man forventer af sit internet, og dermed hvor hurtigt internettet skal kunne fungere. Det er nemlig hastigheden på internettet, der i mange sammenhænge bestemmer prisen. Derfor vil det oftest være billigst at modtage internet med lavere hastighed, og dermed blive dyrere jo hurtigere internet, man ønsker eller har brug for.

En måde at få billigst tv og internet er dermed at vælge den mindste tv-pakke, som man behøver, og den laveste hastighed på internettet, som man kan leve med. På den måde kan man ofte sikre sig billig tv og internet. 

Bedste tv og internet 

Den bedste internet og tv pakke man kan modtage i Danmark, afhænger ligesom med prisen, af de behov som man har i husstanden. Det er meget individuelt, hvad man mener er bedst for sin egen husstand.

Hvis man gerne vil modtage mange kanaler og have hurtigt internet i en og samme pakke, kan dette være den bedste pakke for lige præcis din husstand. Dog kan priserne godt stige i takt med, at man vil forbedre sin tv og internet pakke. Derimod kan en billig løsning på tv og internet også forstås som den bedste løsning af rigtig mange danskere, og derfor må valget tages ud fra egne behov, når man skal vælge, hvilken pakke der passer bedst til en selv og ens egen husstand.

Valget om det bedste internet og tv er meget individuelt og må bestemmes ud fra de muligheder man har, og ligeledes afvejes i forhold til den pris, det kommer til at koste. 

2 personer der har sto fokus på hvilken internet hastighed de har

Tv og internet udbydere

Nogle af de største udbydere i Danmark af billige tv og internet pakker er Boxer, Stofa og Yousee. Dette er de mest kendte udbydere i landet, og de benyttes af langt de fleste danskere til denne type tjenester. Derfor er det også muligt at modtage samlede tv og internet pakker fra alle disse tre udbydere.

Det kan være en fornuftigt idé at undersøge og sammenligne de tilbud og tjenester, som disse udbydere kan tilbyde. På denne måde kan man finde ud af, hvad den helt rigtig løsning er for ens egen husstand, og dermed finde den pakke der matcher bedst med ens personlige behov. 

En kvinde der får masser at online ting da hun køber internet

Hvilken tv og internet udbyder skal jeg vælge?

Ud fra ovenstående gennemgang skulle det gerne være blevet nemmere at gå i gang med at vælge hvilken pakke og hvilken udbyder, der passer bedst til ens egne behov. Som første regel er det dog vigtigt, at man giver sig selv lov til gennemtænke og undersøge markedet, således at man kan tage det bedste valg. Derudover er det et godt råd, at kende sine egne behov før man går i gang med at vælge.

På denne måde er det meget nemmere at vælge tilbud og pakker fra eller til, fordi man ved, hvad man søger på forhånd. Dermed skulle din tilgang til tv og internet gerne være blevet nemmere, så du hurtigt og nemt kan finde frem til den type af internet og tv pakke, som passer lige præcis til dig og dine ønsker.

Hvad koster internet og tv? Se mere

Priserne på internet og tv varierer efter udbyderen og antal af tv kanaler. Priserne er mellem 199 til 779 kr. om måneden.