Find den billigste internet og tv pakke

Filtrer
Max pris pr. md.:
Min. hastighed:
Valgmuligheder:

Se flere
Derfor kan du trygt bruge Tjekbredbånd.dk

På Tjekbredbånd forsøger vi at give dig et overblik over dine internet muligheder. Vi rangerer de forskellige internet pakker efter faktorer som popularitet, hastighed, priser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til vores samarbejdspartnere. Læs mere herIndholdsfortegnelse
Se mere

De fleste husstande i Danmark har adgang til både TV og internet. Vi er nemlig et af de lande i norden, der benytter os allermest af vores fjernsyn og internet. Det har altid været hyggeligt at have mulighed for at sætte sig ned med en kop the eller kaffe og se fjernsyn. Samtidig kan man holde sig opdateret på nyheder, og hvad der foregår rundt om i verden. Derfor kan danskerne faktisk slet ikke undvære tv’et og internettet.

Da vi er storforbrugere af både tv og internet i Danmark, er der heldigvis også mange muligheder for at sammensætte den type internet og tv, som man har brug for. Der findes nemlig et stort marked i Danmark, med mange forskellige udbydere og mange forskellige pakker, som kan designes således, at de passer lige præcis til dine og din husstands behov. De fleste danskere er ude efter en billig tv og internet pakke, og det kan heldigvis sagtens lade sig gøre at anskaffe sig.

Der er en nemlig mange forskellige prisklasser på internet og tv, og dermed også på en internet og tv pakke i Danmark. Herunder kan du læse mere specifikt om forskellige pakker, deres fordele og ulemper og dermed blive klogere på, hvad der passer bedst til dine behov. 

TV og internet pakke

I Danmark er det efterhånden blevet meget normalt at samle sit internet og tv hos en og samme udbyder. Dette skyldes blandt andet, at det hos mange udbydere er blevet en regel, at man hvis man køber den ene tjeneste, så skal man også købe den anden tjeneste hos dem.

Men i rigtig mange tilfælde er denne løsning både billigere og smartere, end det vil være at modtage tjenesterne fra to forskellige udbydere. Eksempelvis skyldes dette, at man kan spare mange penge, da det er muligt at få store rabatter hos udbyderen, hvis man vælger at modtage begge tjenester fra samme udbyder, og dermed samle sine tjenester hos én udbyder.

Group 64592.png

Her kan findes gode tilbud på forskellige tv og internet pakker, som alle kan tilbyde forskellige kanaler og forskellige styrker og hastighed i internet. Derudover er en anden klar fordel, at når man samler sine tjenester hos én udbyder, giver det et dejligt overblik. Normalt vil de fleste husstande nemlig modtage regninger fra op til fire eller fem forskellige udbydere, og dette kan være en noget forvirrende affære.

Derfor kan det give et meget bedre overblik for dig, at samle dine tjenester hos en og samme udbyder, så du har overblik over dine regninger og hvad du betaler til. På denne måde kan du således gøre dine regninger ikke blot billigere men også meget nemmere at overskue. 

Billigt tv og internet

De fleste danskere vil som nævnt gerne modtage billig tv og internet. Dette giver mening da de fleste ikke ønsker at betale mere for en ydelse, end det er nødvendigt. Derfor kan det være en god idé at kende sine behov, før man vælger sin tv og internet pakke.

For det første skal man vide at Danmark Radios tv kanaler er frit tilgængelige for alle, og betales gennem licens. Dermed er det ikke kanaler, som man skal betale for i sin tv pakke. Disse koster således ikke ekstra, og kan altid tilgås, hvis man har adgang til tv eller internet.

Dog er det vigtigt, at man betaler licens, da det er på denne måde, at DR har mulighed for at producere indhold til danskerne. Der er således altid adgang til disse kanaler, hvis man har internet eller tv adgang. Men er disse kanaler ikke fyldestgørende for ens eget eller husstandens behov, er det en god idé at danne sig et overblik over, hvilke kanaler man ønsker at have rådighed til.

Et godt råd kan være at lave en såkaldt ‘kanal liste’, hvorpå man skriver, hvilke kanaler man helst gerne vil have rådighed til. Her kan man danne sig et overblik over de mange kanaler, der er at modtage, og herefter kan man således skrive de kanaler ned, som man gerne vil kunne modtage. Herefter er det således, at man ved nogle udbydere selv kan få lov at vælge, hvilke kanaler man gerne vil have, og dermed kan man selv på lov at sammensætte sin tv pakke.

Group 64593.png

Ved andre udbydere er det sådan, at man kan vælge mellem de pakker, som der er lavet på forhånd, og dermed må man ud fra disse vælge en pakke, hvor man får den mængde kanaler og den type kanaler, som man gerne vil modtage. Dog er der også for flere udbydere den begrænsning, at de ikke alle kan tilbyde de samme kanaler.

Dette angår hvorvidt udbyderen har rettighederne til at bringe de bestemte kanaler. Derfor kan der også være dette at holde sig for øje, når man vælger udbyder. Når man har fundet ud af, hvordan man gerne vil sammensætte sine tv kanaler og sin tv pakke, skal man herefter overveje, hvilken type internet, som man har behov for i husstanden.

Her handler det i høj grad om, hvor hurtig en hastighed man forventer af sit internet, og dermed hvor hurtigt internettet skal kunne fungere. Det er nemlig hastigheden på internettet, der i mange sammenhænge bestemmer prisen. Derfor vil det oftest være billigst at modtage internet med lavere hastighed, og dermed blive dyrere jo hurtigere internet man ønsker eller har brug for.

En måde at få billigst tv og internet er dermed at vælge den mindste tv-pakke, som man behøver og den laveste hastighed på internettet, som man kan leve med. På den måde kan man ofte sikre sig billig tv og internet. 

Bedste tv og internet 

Den bedste internet og tv pakke man kan modtage i Danmark, afhænger ligesom med prisen, af de behov som man har i husstanden. Det er meget individuelt, hvad man mener er bedst for sin egen husstand.

Group 70928.png

Hvis man gerne vil modtage mange kanaler og have hurtigt internet i en og samme pakke, kan dette være den bedste pakke for lige præcis din husstand. Dog kan priserne godt stige i takt med, at man vil forbedre sin tv og internet pakke. Derimod kan en billig løsning på tv og internet også forstås som den bedste løsning af rigtig mange danskere, og derfor må valget tages ud fra egne behov, når man skal vælge, hvilken pakke der passer bedst til en selv og ens egen husstand.

Valget om det bedste internet og tv er meget individuelt og må bestemmes ud fra de muligheder man har, og ligeledes afvejes i forhold til den pris som det vil komme til at koste. 

Tv og internet udbydere

Nogle af de største udbydere i Danmark af billige tv og internet pakker er Boxer, Stofa og Yousee. Dette er de mest kendte udbydere i landet, og de benyttes af langt de fleste danskere til denne type tjenester. Derfor er det også muligt at modtage samlede tv og internet pakker fra alle disse tre udbydere.

Det kan være en fornuftigt idé at undersøge og sammenligne de tilbud og tjenester, som disse udbydere kan tilbyde. På denne måde kan man finde ud af, hvad den helt rigtig løsning er for ens egen husstand, og dermed finde den pakke der matcher bedst med ens personlige behov. 

Hvilken tv og internet udbyder skal jeg vælge?

Ud fra ovenstående gennemgang skulle det gerne være blevet nemmere at gå i gang med at vælge, hvilken pakke og hvilken udbyder der passer bedst til ens egne behov. Som første regel er det dog vigtigt, at man giver sig selv lov til gennemtænke og undersøge markedet, således at man kan tage det bedste valg. Derudover er det et godt råd, at kende sine egne behov før man går i gang med at vælge.

Group 64720.png

På denne måde er det meget nemmere at vælge tilbud og pakker fra eller til, fordi man ved, hvad man søger på forhånd. Dermed skulle din tilgang til tv og internet gerne være blevet nemmere, så du hurtigt og nemt kan finde frem til den type af internet og tv pakke, som passer lige præcis til dig og dine ønsker.

Har du det rette internet til dit behov? Der er penge at spare…

Vil du have besked, når der er gode tilbud på fibernet og bredbånd hos dig?

Ved at tilmelde dig accepterer du Tjekbredbånds Privatlivspolitik og Betingelser.