Internetudbydere

Sammenlign de bedste internetpriser din adresse

Kviknet internet
ratingratingratingratingrating
Fremragende 10/10

Pris/md. 199 - 599 kr.

Download 26 - 2500 Mbit

Fastspeed internet
ratingratingratingratingrating
Fremragende 10/10

Pris/md. 198 kr.

Download 1000 Mbit

Stofa priser
ratingratingratingratingrating
Fremragende 8,0/10

Pris/md. 199 - 299 kr.

Download 200 - 1000 Mbit

Hiper Internet
ratingratingratingratingrating
Fremragende 10/10

Pris/md. 199 - 329 kr.

Download 38 - 1000 Mbit

MaxSpeed Internet
ratingratingratingratingrating
Fremragende 10/10

Pris/md. 144 - 549 kr.

Download 200 - 2500 Mbit

Telia internet priser
ratingratingratingratingrating
Fremragende 8,0/10

Pris/md. 199 - 299 kr.

Download 30 - 1000 Mbit

Jetnet Internet
ratingratingratingratingrating
Fremragende 9,0/10

Pris/md. 179 - 289 kr.

Download 30 - 1000 Mbit

NORLYS bredbånd
ratingratingratingratingrating
Fremragende 9,0/10

Pris/md. 179 - 279 kr.

Download 1000 Mbit

Andre udbydere

Vælg den rigtige internetudbyder

Tjekbredbånd.dk giver dig et overblik over de bedste og billigste internetudbydere på det danske marked.

Da der er mange internetudbydere på det danske marked, kan det være svært at finde ud af hvilken der passer bedst til dig.

Vi har derfor forsøgt at give dig det bedste overblik, så du med en adresse indtastning, kan se de internetudbydere du kan få på din adresse.

Derefter kan du sammenligne Download og upload hastighed, oprettelse, binding, router og selvfølgelig pris.

Uanset om du er søger en internetudbyder via kabel tv, fibernet eller mobilt bredbånd, så kan du få overblikket her.Vælg den rigtige internet udbyder.jpg

Internet udbydere

Internet udbydere er en virksomheder som forhandler internet til forbrugerne og dækker både over udbydere af bredbånd, fibernet og mobilt bredbånd.

Liste over internetudbydere i Danmark:

 • Stofa
 • YouSee Gigaspeed
 • Telenor Maxspeed
 • Jetnet
 • Aura
 • Boxer
 • Waoo
 • Kviknet
 • Hiper
 • Fastspeed
 • Fibia
 • Altibox
 • Telia
 • Bolignet
 • DanskNet
 • Velkommen
 • Norlys
 • Kazoom
  Listen er opdateret 17/2-2022


Når du skal vælge internetudbyder, kan du ikke bare vælge mellem alle udbydere i Danmark.

Derfor har vi lavet en adresse indtastning så du kan se udbydere der kan tilbyde internet på din adresse.

Det kan være svært for os at sige hvem der er den bedste internetudbyder eller den billigste interneudbyder, det er derfor en god ide at du sætter dig ind i hvad der er vigtigt for dig.

Når du sammenligner de danske internetudbydere skal du især kigge på hvilken type internet du kan få, hvor hurtig hastighed og priserne på dem.

Det er derfor vi har opsat disse oplysninger, så du nemt kan vælge mellem de bedste internetudbydere.

Typer af internet

Når du skal vælge hvilken internet type du ønsker er det vigtigt at du kigger på dit behov.

Ofte kan mobilt bredbånd opfylde dit behov hvis du bor i en lille lejlighed, mens internet via kabel tv eller fibernet er nødvendig hvis du har et større behov.

Søger du internet hvor du kan få inkluderet tv pakker med i prisen, skal du vælge mellem internet via kabel tv eller fibernet.

Ønsker du billigt internet, samtidig med at i bor i et hus eller stor lejlighed, så er internet via kabel tv det rigtige.

Ønsker du lynhurtigt internet så skal du kigge efter fibernet, hvilket ofte også er det bedste internet på markedet.

Kigger du bare efter en ny internetudbyder med en stabil forbindelse, fordel du er træt af det gamle internet, så er det kabel tv eller fibernet.typer af internet.png

Internet hastighed

Når du sammenligner internet hastighed, skal du kigge på download og upload hastighed.

Download hastighed er det vigtigste for 99% af danskerne, men der findes nogle få der har brug for en god upload hastighed.

En god download hastighed gør at du hurtigt kan surfe på nettet, downloade ting, streame film osv.

Upload hastighed er kun vigtigt når du uploader ting på nettet. Så hvis du uploader film til f.eks. Youtube eller streamer mens du gamer, så er dette vigtigt.

I dag tilbyder de fleste internetudbydere internet op til 1000 mbit s. Faktisk tilbyde alle fastnet internet udbydere dette.

Der er nogle få fibernet udbydere der tilbyder op til 2500 mbit s. Det er dog ikke alle adresser de kan levere internet på.

Test din internet hastighed

Det er ikke nemt at finde ud af hvor hurtig hastigheden på det nuværende internet er, hvis man ikke er klar over at der findes hastighedstest af netop dette på internettet.
Det er ved hjælp af disse ”speed test” muligt, at se den download og upload hastighed man har. Det giver god mening at tjekke, især hvis man synes man har en langsom forbindelse og man i forvejen betaler et højt beløb.
Man vil typisk finde ud af, at markedet har udviklet sig og det abonnement kan bestilte for år tilbage ikke er opdateret på pris og hastighed hos udbyderne.
Man kan teste sin hastighed her, hvor man også kan se de tilbud der gælder på den specifikke adresse man skal bruge internet til.

test di internet hastighed.jpg

Internet priser

De fleste danskere har fokus på pris når de har skiftet internetudbyder,  hvilket også afspejles i vores sammenligningsside, hvor man nemt kan se at vi ofte rangerer kampagnerne efter dette.

Før du starter med at sammenligne priser er det en god ide at tjekke prisen på dit nuværende internet, det gør det nemmere at sammenligne de mange udbydere.
Alle internetudbydere konkurrerer for de gode kunder, og derfor er der ret gode priser i Danmark i forhold til andre lande. 

Priserne på mobilt bredbånd er ofte de bedste og billigste, men der går man glip samme kvalitet i hastighed som bredbånd og fibernet.

De enkelte internetudbydere forsøger ofte at tilbyde ekstra goder som streamingtjenester og andre service, som gerne får forbrugeren ind til dem.
Derfor kan du ofte få lidt ekstra ud af det, når du skifter internetudbyder, især de nye internetudbyder er gode til dette.


Herunder finder man en liste over internetpriser hos danske internetudbydere:

Internetudbydere og priser Billigste pris på internet Dyreste pris på internet
Fastspeed 1000 mbit/s | 198,- pr. md. 1000 mbit/s | 198,- pr. md.
Hiper 1000 mbit/s | 199,- pr. md. 300 mbit/s   | 249,-pr. md.
MaxSpeed 1000 mbit/s | 199,- pr. md. 300 mbit/s   | 229,-pr. md.
YouSee 300 mbit/s   | 249,-pr. md. 1000 mbit/s | 299,- pr. md.
Kazoom 1000 mbit/s | 249,- pr. md. 1000 mbit/s | 249,- pr. md.
JetNet 300 mbit/s   | 199,-pr. md. 1000 mbit/s | 229,-pr. md.
Kviknet 300 mbit/s   | 199,-pr. md. 1000 mbit/s | 229,- pr. md.
Waoo 200 mbit/s   | 259,- pr. md. 1000 Mbit/s | 429,- pr. md.

Listen er odpateret 17/02-2022


Hvis du søger at skifte internetudbyder kan du med fordel tjekke vores bredbånd overblik her og vores fibernet overblik her.

Bedste internetudbyder

Den bedste internetudbyder er som regel den udbyder med det hurtigste net på markedet, dog er der nogle andre vigtige parametre at kigge på, som, kundetilfredshed, service, stabilitet og pris kontra hastighed. 

Den bedste internetudbyder i Danmark er for 10 år i træk WAOO, hvilke er blevet målt på flere parametre i undersøgelsen BrancheIndex™ Internet 2021, gennemført af Loyalty Group. WAOO har Danmarks mest tilfredse kunder, hvilket også har været deres største fordel i forhold til konkurrenterne, WAOO´s kunder får kvalitet, tilfredshed og stabilitet for pengene.

Da WAOO kun levere fibernet, kan man som forbruger ikke være sikker på at kunne få WAOO, kan man ikke modtage fiber, skal man se sig om efter en udbyder der også tilbyder traditionelt bredbånd.

På vores hjemmeside har du mulighed for at gå ind og se, hvilke udbydere tilbyder de højeste hastigheder til de billigste priser på din adresse. Du kan således få et overblik over hvilken udbyder, der er den bedste for dig, afhængig af om du prioriterer hastighed eller pris højest. 

Derudover kan du også sammenligne de forskellige udbydere på deres anmeldelser. Trustpilot er i den forbindelse et godt værktøj at bruge, da der er mange brugere, der vælger at gå ind og anmelde de forskellige udbydere på denne platform. bedste internetudbyder.jpg

Billigste internetudbyder    

Er du primært på udkig efter en meget billig internetudbyder, kan du på forsiden af vores hjemmeside søge på dem, der tilbyder det billigste internet. Det er nemt at sætte forskellige søgekriterier alt efter, hvad dine behov er.

Du kan for eksempel vælge den makspris, du er villig til at betale, så du kun får vist udbydere, der ligger under dette prisniveau. Her ligger Fastspeed lige nu som den allerbilligste løsning. Udbydere som Jetnet og Hiper er ligeledes nogle af de billigste løsninger på markedet.

Det er naturligvis nødvendigt at tjekke om disse udbydere tilbyder internet, der hvor du bor. 

Find internetudbyder 

I dag er der en lang række internetudbydere at vælge imellem. Denne liste er kun blevet længere efter, at flere og flere udbydere af mobilt bredbånd også er kommet på markedet. Det kan således være lidt af en jungle at finde den helt rigtige udbyder.

Her er det dog vigtigt at gøre sig klart, hvad du er villig til at betale for dit internet, og hvor vigtigt højhastighedsinternet er i forhold til prisen. Vores værktøj, der hjælper dig til at sortere og rangere forskellige internetudbydere alt afhængig af, hvad du er villig til at betale og hvor høj hastighed, du ønsker, er en af de nemmeste måder at finde den helt rigtige internetudbyder på.

Her kan du nemlig indstille flere søgekriterier, så du kun får vist de udbydere, der kan tilbyde den hastighed du ønsker til den helt rigtige pris. Derudover er det nemt at se, om udbyderen generelt har en god eller dårlig vurdering i forhold til konkurrenterne. find internetudbyder.jpg

Skift internetudbyder

Har du fundet en udbyder, der kan tilbyde dig enten billigere internet eller en hastighed, der passer bedre til dit behov, er det oplagt at skifte internetudbyder hurtigst muligt.

Det kan også være, at du synes dit internet er for langsom og efter en test af hastigheden, har afgjort, at det er noget langsommere end det bør være. Her kan det være oplagt at kigge efter noget nyt. 
Det er heldigvis ikke sådan, at hvis man først har valgt en udbyder, at man så ikke kan skifte til en anden. Det er altid en mulighed at skifte, dog har de fleste udbydere en bindingsperiode på 6 måneder, hvor man altså skal betale for det abonnement man har bestilt.

Efter de 6 måneder er man fri til at vælge en ny udbyder, hvilket man nemt finder et overblik over på tjekbredbånds sammenligningsportal, der kan man udvælge præferencer og hastigheder man søger efter, samt vælge den adresse internettet skal forbindes til, så man også er sikker på at adressen og forbindelsen er kompatibel med hinanden.

Det er forskelligt, hvad proceduren er, når du ønsker at skifte. Hos nogle udbydere fungerer det ligesom ved telefonabonnementer, hvor den nye udbyder opsiger dit gamle abonnement for dig. Det er for eksempel tilfældet hos internet udbydere som Hiper og Kviknet.

Det gør altså processen en del nemmere. I andre tilfælde, skal du selv ind og sige dit gamle abonnement op, før du kan tilmelde dig det nye.

Du skal være opmærksom på, at du i nogle tilfælde kan have en binding på dit bredbånd, der gør, at du ikke kan sige det op, før efter et vist antal måneder. I sådanne tilfælde skal du enten betale et gebyr for den tidligere opsigelse, eller må vente til bindingsperioden er slut.Kasper Ottosen

Skrevet af

Kasper Ottosen
Ansvarlig for Tjekbredbaand.dk

Kasper Ottosen har over 4 års erfaring med opsætning og salg af bredbånd, fra hans arbejde som elektriker og Tjekbredbånd.dk

Har du det rette internet til dit behov? Der er penge at spare…

Vil du have besked, når der er gode tilbud på fibernet og bredbånd hos dig?

Ved at tilmelde dig accepterer du Tjekbredbånds Privatlivspolitik og Betingelser.