Google Tag Manager (noscript) End Google Tag Manager (noscript)


Kviknet bredbånd
ratingratingratingratingrating
Fremragende 10,0/10

Pris/md. 199 - 299 kr.

Download 25 - 1000 Mbit

Fastspeed bredbånd
ratingratingratingratingrating
Fremragende 10,0/10

Pris/md. 249 - 299 kr.

Download 1000 Mbit

Stofa bredbånd og fibernet
ratingratingratingratingrating
Fremragende 10,0/10

Pris/md. 259 - 419 kr.

Download 30 - 1000 Mbit

Hiper bredbånd og fibernet
ratingratingratingratingrating
Fremragende 10,0/10

Pris/md. 249 - 299 kr.

Download 25 - 1000 Mbit

Telenor bredbånd
ratingratingratingratingrating
Fremragende 10,0/10

Pris/md. 199 - 599 kr.

Download 25 - 2500 Mbit

YouSee bredbånd
ratingratingratingratingrating
Fremragende 10,0/10

Pris/md. 249 - 399 kr.

Download 50 - 1000 Mbit

Bolig:net Fibernet
ratingratingratingratingrating
Fremragende 10,0/10

Pris/md. 259 - 299 kr.

Download 100 - 1000 Mbit

Kazoom
ratingratingratingratingrating
Fremragende 8,0/10

Pris/md. 249 kr.

Download 1000 Mbit

Jetnet
ratingratingratingratingrating
God 0,0/10

Pris/md. 0 - 269 kr.

Download 30 - 1000 Mbit

Andre udbydere

I dag er der en lang række internetudbydere at vælge imellem. Den internetudbyder, der passer bedst til dig kan afhænge af, hvad dit behov er i forhold til hastighed og pris, samt hvilken type internet, du er i stand til at modtage i dit hjem. I det følgende, kan du læse lidt mere om de forskellige internetudbydere, og hvordan du skifter til et nyt bredbåndsabonnement.

Internetudbyder

Internetudbyder er en virksomhed som forhandler internet til forbrugerne. En internetudbyder kan byde på forskellige typer af internet. De større udbydere tilbyder alle typer, mens andre holder sig til en type. 

Udpluk af internetudbydere:

 • Stofa
 • YouSee
 • Telenor
 • Boxer
 • Waoo
 • Kviknet
 • Hiper
 • Fastspeed
 • Fibia
 • Altibox
 • Telia
 • Bolignet
 • DanskNet
 • Velkommen

Når du skal vælge internetudbyder, kan du sjældent vælge frit fra alle dem, der findes i Danmark. Hvilke internetudbydere, der er tilgængelige afhænger nemlig af, hvor du bor. På de fleste udbyderes hjemmeside kan du gå ind og indtaste din adresse og på den måde tjekke, om det er muligt at få udbyderens bredbånd på din adresse. Ofte vil du også kunne se, hvilken slags internetforbindelse, det er muligt for dig at få.

YouSee er en af de udbydere, der tilbyder internet til de fleste husstande i hele Danmark, da de tilbyder internet gennem alle tre slags kabler: Coax (tv-stik), telefonstik og fiber. En udbyder som Fullrate tilbyder derimod kun internet gennem Coax kabler, mens Stofa udelukkende giver mulighed for WiFi gennem telefonstik og fiber. Der variere således, hvad de forskellige udbydere har mulighed for at tilbyde, og det kræver altså, at du undersøger, hvad der er muligt, der hvor du bor. Bor du for eksempel i et hjem, der kan modtage fiber, er du naturligvis kun interesseret i en udbyder, der tilbyder dette fibernet - også selvom du i princippet godt kan modtage internet gennem telefonstikket. 

Derudover er det også værd at være opmærksom på, at der er nogle kollektiver og bofællesskaber, der allerede har valgt internetudbyder for dig. I sådanne tilfælde, er det dermed slet ikke muligt selv at vælge udbyder. Til gengæld har boligforeninger sommetider forhandlet en ekstra god pris med udbyderen. 

Bedste internetudbyder

Hvem der kan siges at være den bedste internetudbyder afhænger primært af, hvad dine behov er, og hvor du bor. Der er dog nogle forskellige parametre, som du kan se på i denne sammenhæng. En af disse er hastigheder. Her ligger YouSee, Stofanet, Hiper, Fastspeed og Fullrate i top, da de alle tilbyder 100/1000 Mbit bredbånd. Blandt disse er Hiper og Fastspeed lige nu det billigste valg. Prisen hos nogle af de andre udbydere, kan dog afhænge af, om der er tale om en internetudbyder med tv, da det her kan være en del penge at spare, hvis man er interesseret i en samlet pakke. 

På vores hjemmeside har du netop mulighed for at gå ind og se, hvilke udbydere tilbyder de højeste hastigheder til de billigste priser. Du kan således få et overblik over hvilken udbyder, der er den bedste for dig, afhængig af om du prioriterer hastighed eller pris højest. 

Derudover kan du også sammenligne de forskellige udbydere på deres anmeldelser. Trustpilot er i den forbindelse et godt værktøj at bruge, da der er mange brugere, der vælger at gå ind og anmelde de forskellige udbydere på denne platform. Her ligger Kviknet og DanskNet lige nu helt helt i top med 9/10 stjerner. Derudover har både Fullrate, Hiper og Fastspeed rigtigt gode anmeldelser sammenlignet med deres konkurrenter. På vores hjemmeside, har vi også lavet en vurdering, som er god at tage med i overvejelserne, når du skal vælge ny udbyder  - her er der tale om en mere samlet vurdering, da vi både har set på popularitet hos brugerne og vurdering af hastighed og features. 

Billigste internetudbyder    

Er du primært på udkig efter en meget billig internetudbyder, kan du på forsiden af vores hjemmeside søge på dem, der tilbyder det billigste internet. Det er nemt at sætte forskellige søgekriterier alt efter, hvad dine behov er. Du kan for eksempel vælge den makspris, du er villig til at betale, så du kun får vist udbydere, der ligger under dette prisniveau. Her ligger Kviknet lige nu som den allerbilligste løsning. Derudover er 3, Fullrate, Fastspeed og Hiper ligeledes nogle af de billigste løsninger på markedet. Det er naturligvis nødvendigt at tjekke om disse udbydere tilbyder internet, der hvor du bor. 

Find internetudbyder 

I dag er der en lang række internetudbydere at vælge imellem. Denne liste er kun blevet længere efter, at flere og flere udbydere af mobilt bredbånd også er kommet på markedet. Det kan således være lidt af en jungle at finde den helt rigtige udbyder. Her er det dog vigtigt at gøre sig klart, hvad du er villig til at betale for dit internet, og hvor vigtigt højhastighedsinternet er i forhold til prisen. Vores værktøj, der hjælper dig til at sortere og rangere forskellige internetudbydere alt afhængig af, hvad du er villig til at betale og hvor høj hastighed, du ønsker, er en af de nemmeste måder at finde den helt rigtige internetudbyder på. Her kan du nemlig indstille flere søgekriterier, så du kun får vist de udbydere, der kan tilbyde den hastighed du ønsker til den helt rigtige pris. Derudover er det nemt at se, om udbyderen generelt har en god eller dårlig vurdering i forhold til konkurrenterne. 

Skift internetudbyder

Har du fundet en udbyder, der kan tilbyde dig enten billigere internet eller en hastighed, der passer bedre til dit behov, er det oplagt at skifte internetudbyder hurtigst muligt. Det kan også være, at du synes dit internet er for langsom og efter en test af hastigheden, har afgjort, at det er noget langsommere end det bør være. Her kan det være oplagt at kigge efter noget nyt. 

Det er forskelligt, hvad proceduren er, når du ønsker at skifte. Hos nogle udbydere fungerer det ligesom ved telefonabonnementer, hvor den nye udbyder opsiger dit gamle abonnement for dig. Det er for eksempel tilfældet hos Hiper og Kviknet. Det gør altså processen en del nemmere. I andre tilfælde, skal du selv ind og sige dit gamle abonnement op, før du kan tilmelde dig det nye. Du skal være opmærksom på, at du i nogle tilfælde kan have en binding på dit bredbånd, der gør, at du ikke kan sige det op, før efter et vist antal måneder. I sådanne tilfælde skal du enten betale et gebyr for den tidligere opsigelse, eller må vente til bindingsperioden er slut.
logo

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Betingelser