Stofa bredbånd og fibernet

Stofa er måske mest kendt som udbyder af tv-kanaler, men Stofa tilbyder også bredbånd. Det betyder, at hvis du har tv hos Stofa, så kan du også få bredbånd.INTERNET VIA KABEL TVINTERNET VIA FIBERPriserne og forbindelsen kan variere, alt afhængigt af hvor du bor i landet, da de kun entrerer med antenneforeninger. De forskellige antenneforeninger har ofte individuelle aftaler med Stofa, hvilket kan give et udsving i prisen.

Prisen på bredbånd via kabel, fra Stofa, ligger i den billige ende på markedet. Så for kabel-tv kunder, vil det måske være en god idé at tilvælge Stofa som bredbåndsudbyder. Bredbånd via kabel burde, på papiret, kunne måle sig med traditionelt bredbånd - dog hører man rygter om kunder, som har oplevet at deres internet er ustabilt. Man må formode, at der kan være geografiske forskelle på kvaliteten af bredbånd.

Stofa har også en bredbåndsguide, på deres hjemmeside, som kan være en hjælp til at se, hvilken bredbåndshastighed som passer bedst til dit behov. Denne guide sørger altså for, at du kan få det bedste bredbånd fra Stofa. Guiden giver en indikation af, hvilken betydning antallet af personer i husstanden har samt antallet af brugte enheder og dit forbrug - Stofa anbefaler altså hvilken hastighed, du skal anvende. Hvis du på forhånd ved, at I snart bliver flere eller færre i din husstand, så kan du altså se, om det har betydning for, hvilken internethastighed du bør vælge. En anden fordel ved at vælge kabel-tv fra Stofa er, at du får alle SBS TV´s kanaler. Det vil sige Kanal 4, 5 samt 6´erne og 7´eren og du vil også kunne tage Viasat´s kanaler som er TV3, TV3+ og TV Plus.

Du kan altså få en bred vifte af muligheder, hvis du ønsker en bredbåndsløsning fra Stofa. De tilbyder blandt andet download hastigheder på 150 mbit pr. sekund. Det er mere end rigeligt til langt de fleste personer.

Stofa bredbåndspakker 

Hos Stofa kan du få flere forskellige bredbåndspakker, der varierer i pris alt efter hastighed og hvilken type forbindelse, du har mulighed for at få. Deruodver skal du være opmærksom på, at det ikke er alle, der kan modtage Stofas bredbånd, og det i nogle tilfælde er tale om specifikke aftaler med Stofa gennem din antenneforening. Det betyder også, at det kan være svært at sige, hvilke specifikke priser, der gør sig gældende for dig, da det afhænger af, hvor du bor. I det følgende kan du læse mere om Stofas bredbåndshastigheder, priser, anmeldelser og lignende. 

Stofa internet

Stofa er en virksomhed, der udover bredbånd tilbyder, tv-pakker og mobilabonnementer. De er særligt kendt som tv-udbyder, og det har indtil i senere år slet ikke være muligt at købe deres bredbånd uden at kombinere det med en tv-pakke. Det har de dog ændret på nu, og du har således mulighed for at købe internet separat, uden at skulle investere i en dyr tv-pakke samtidig.

Det betyder også, at Stofa ikke kun leverer bredbånd gennem kabel tv længere. Det er også muligt at opkobles til internettet gennem telefonstik og fiber alt efter, hvor du bor. Fiber er altid langt at foretrække, da det er her, du kan få de hurtigste og mest stabile forbindelser. Bor du i hus, men har ikke fiberforbindelse, er det værd at undersøge, om det er muligt at få opkoblet fiber i din husstand. Internet via tv-stikkets coaxkabler kan dog også levere store hastigheder, hvis du har behov for det. Telefonstik-forbindelse er det, der giver de laveste hastigheder. Som nævnt, skal du dog være opmærksom på at Stofa er unikke ved, at de kun leverer internet (og tv) gennem antenneforeninger, så det er ikke alle adresser, der har mulighed for at modtage bredbånd gennem Stofa. 

Stofanet tilbyder en række forskellige hastighedspakker, der varierer afhængig af, hvordan internettet leveres, og hvor mange Mbit pakken indeholder. Har du mulighed for at få internet gennem tv-stik, kan du for eksempel vælge imellem fem forskellige pakker, der er på henholdsvis 30/30 Mbit, 50/50 Mbit, 100/50 Mbit, 300/50 Mbit, 1000/100 Mbit. Hvis du får dit bredbånd gennem telefonstik (DSL) er pakkerne på henholdsvis 20/2 Mbit, 30/2 Mbit, 35/10 Mbit og 50/10 Mbit. Har du fibernet, kan du vælge imellem 50 Mbit, 100 Mbit eller 600 Mbit. 

Stofa har en guide på deres hjemmeside, der nemt hjælper dig til at finde ud af, hvor stor hastighed du har brug for. Her kan du ændre på en række parametre, der afgør hvilken pakke, der passer bedst til dit behov. Guiden giver dig mulighed for at angive antal mennesker i husstanden, antal enheder, der bliver brugt, om du generelt har højt eller lavt internetforbrug og om du gamer eller ej. Alt efter dine svar, får anbefalet en internethastighed, der passer bedst til dig og din husstands forbrug. Samtidig vil du få oplyst, hvad den hastighed, de anbefaler, umiddelbart vil koste dig. 

Generelt får Stofa blandede anmeldelser. På Trustpilot får de 4.3 stjerner ud af 10, som altså er lidt under middel. Her er dog tale om en samlet vurdering af alle deres produkter. Det vil sige, at det også er en anmeldelse af deres tv-pakker, mobilabonnementer og lignende. Læser man isolerede ekspert- og brugeranmeldelser af deres bredbånd, er de dog som regel noget mere positive stemt. Her beskriver mange det som hurtigt og stabilt internet. Kvaliteten af bredbåndet varierer dog en del afhængig, hvor i landet du bor og hvilken type forbindelse, du har mulighed for at få i din husstand. Det betyder desværre også, at du i princippet bliver nødt til at prøve det, før du kan være sikker på, hvor godt det fungerer lige netop, der hvor du bor. Generelt får de dog ikke særlig positive anmeldelser af deres kundeservice. Dette er dog forholdsvis normalt for bredbånds-, tv- og mobiludbydere. Det er er ofte dem med dårligere oplevelser, der vælger at skrive anmeldelser frem for dem, der er tilfredse med deres behandling. Det er dog stadig vigtigt at tage de dårlige anmeldelser til efterretning, hvis du overvejer at vælge Stofanet. 

Stofa bredbånd priser

Fordi du får Stofa bredbånd gennem din antenneforening, kan priserne variere en del, da det afhænger af den individuelle aftale, der bliver lavet. Prisen kan blandt andet afhænge af, om det er tale om en kombineret tv- og bredbåndspakke eller kun bredbånd. Du kan dog gå ind på deres hjemmeside og taste din adresse ind og finde ud af, om det er muligt at få Stofa der, hvor du bor. Her vil du blive oplyst om, hvilken slags bredbånd, der kan leveres på din adresse (DSL, fiber eller coaxkabler). Derudover oplyser de en specifik pris på, hvor meget det vil komme til at koste på din bopæl, hvis ikke en anden aftale er lavet gennem antenneforening.

Der er desuden en række ekstraudgifter og gebyrer, som du skal være opmærksom på, når du bestiller Stofas bredbånd. Oprettelsen af bredbånd koster en fast pris på 199 kroner. I perioder kører de dog med forskellige kampagner, der gør oprettelsen gratis. Derudover koster forsendelsen af forskelligt udstyr, heriblandt en router, 99 kr. Derudover er der et betalingsservice og administrationsgebyr på 9,75 hver gang du betaler din regning gennem betalingsservice. Ønsker du at sætte dit abonnement i bero, for eksempel fordi du bruger det som sommerhus-abonnement, og ikke vil lade den fortsætte i vinterhalvåret, koster det et gebyr på 199 kroner. 

Stofa bredbånd uden tv

Det plejede ikke at være muligt at få Stofa bredbånd uden at kombinere det med en tv-pakke. Det har Stofanet dog i senere år ændret på. Dette er sandsynligvis en reaktion på, at efterspørgslen på tv-pakker er faldende med streamingtjenesterne indtog. Det betyder, at du ikke er tvunget til at betale for tv-pakker, du ikke nødvendig har brug for, for at få Stofas bredbånd. Sofanet har formået at holde deres bredbåndspriser forholdsvis konkurrencedygtige, selvom de ikke købes i kombination med tv.

logo

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Betingelser