Hiper bredbånd og fibernet

Hiper tilbyder meget billigt internet - de er blandt de billigste sammen med Kviknet.INTERNET VIA KABEL TV


Derfor kan du trygt bruge Tjekbredbånd.dk

På Tjekbredbånd forsøger vi at give dig et overblik over dine internet muligheder. Vi rangerer de forskellige internet pakker efter faktorer som popularitet, hastighed, priser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til vores samarbejdspartnere. Læs mere her


Hiper udbyder kun kabel-tv til YouSee kunder, og går med en hastighed der hedder 100 mbit - selvom der sandsynligvis godt kan trækkes mere.

 

Hiper tilbyder bredbånd på kobberteknologi og kabel-tv via YouSee´s net. Det betyder, i grove træk, at hastigheden på dit bredbånd afhænger af kvaliteten af dine kobberkabler. Hiper fokuserer kun på bredbånd, det vil sige at du hverken kan få telefoni, diverse tillægspakker eller tv. Du får bredbånd - og kun bredbånd - men med fuld knald på hastigheden.

 

Hiper er i dag ejet af TDC, og satser på et forholdsvist enkelt produkt. De vil levere den højeste hastighed, de kan på kobberteknologi. Det vil sige, at du ikke som kunde er garanteret noget på forhånd. Du kan vælge mellem to hastigheder på kabel-tv - og selv den mindste af hastighederne, bør være nok til langt de fleste forbrugere. Valget står mellem 10, 100 eller 1000 mbit - så hurtigt eller vildt hurtigt. Hvis du skifter til Hiper så klarer de opsigelsen for dig. Det hele bliver klaret i bestillingsprocessen - du angiver hvilken eksisterende udbyder du har, og hvornår du ønsker at overgå til Hiper.

 

Kviknet og Hiper minder faktisk en del om hinanden. Begge udbyder udelukkende bredbånd, og begge er, af selvsamme årsag, specialister på dette område. Både Kviknet og Hiper er også begge nogle af de billigste udbydere, så hvis du gerne vil sammenligne priser, så er begge selskaber et godt sted at starte.

Hiper fibernet

Hiper er hurtigt blevet kendt som et Danmarks hurtigste internetudbyder. De har specialiseret sig at lave bredbånd og fibernet der leverer de hurtigste hastigheder i Danmark uden, at du skal gå på kompromis med prisen. Hiper er således til dig, der synes, det er vigtigt altid at have adgang til lynhurtigt internet, der ikke svigter ligemeget om du spiller, streamer eller blot surfer rundt. Her er fibernet især en forbedring frem for bredbånd, da et fiberkabel hurtigt kan flytte internet og derfor give en mere stabil forbindelse.

Hiper

Hiper er en virksomhed, der er er stiftet af en række brancheeksperter, der har arbejdet med bredbånd og IT i mange år. De ønskede alle sammen at stifte en bredbåndsvirksomhed, der kunne tilbyde alt det, de synes manglede på det danske markede. De mente, at bredbånd burde leveres med endnu højere hastighed end hidtil. Samtidig mente de, at dette kunne gøres til billigere priser, end andre udbydere på markedet. Netop dette blev Hipers vision: Det hurtigste internet til de billigste priser - ganske enkelt. 

Af samme grund valgte Hiper fra start udelukkende at fokusere på bredbånd - og det har de holdt fast i. De mener, at den eneste måde, man kan blive de allerbedste på markedet, er ved at koncentrere sig om én ting. I dag tilbyder de fleste udbydere internetudbydere en række andre services, som telefonabonnementer og TV-pakker. Hos Hiper, vil du kun kunne finde bredbåndspakker

Som nævnt er Hiper kendt for at have Danmarks hurtigste internet. I den forbindelse spørger mange, hvor nødvendigt det er med tophastigheder på bredbånd, og det er naturligvis helt op til den enkelte og kan afhænge af, hvad du bruger internettet til. Er du en, der bruger meget tid på online gaming, kan det for eksempel være ret vigtigt at have høj internet hastighed. Det samme gælder husstande, hvor der bliver streamet utroligt meget på forskellige enheder. Hos Hiper er filosofien dog ganske enkelt, at teknologien bør stilles til rådighed, så danskere kan udnytte alle internettet mange muligheder fuldt ud uden at være tvunget til at gå på kompromis med hastigheden. 

Hiper har en brugervenlig hjemmeside, som gør det let at blive kunde og læse om de forskellige pakker og hastigheder, de tilbyder. Her er det altid nemt at læse om Hipers driftstatus, hvis du oplever nogle former for problemer med dit internet. Status bliver opdateret løbende, så du let kan følge med i, hvad der sker. Generelt er det vigtigt for Hiper, at det er så nemt som muligt at være kunde. Det skal aldrig være problematisk at bestille Hiper bredbånd, få svar på spørgsmål, komme i kontakt med kundeservice eller læse om driftsstatus. Derfor er hjemmesiden skabt med henblik på at gøre det så let som muligt for kunden at have Hiper bredbånd. 

Hiper er ikke kun kendt for deres hurtige bredbånd og gode priser, men også for deres gode anmeldelser. De har hele 8.7 stjerner ud af 10 på trustpilot, hvilket er væsentligt højere end stort set alle deres konkurrenter. Anmeldelser vidner om, at Hiper i høj grad leverer det hurtigste internet på markedet, og at mange er tilfredse med deres konkurrencedygtige priser. Derudover får de stort ros for deres gode kundeservice, der altid står klar til at hjælpe, hvis der er er problemer. 

Hiper internet

Hvilke hastigheder, får man med Danmarks hurtigste bredbånd? Det er muligt at vælge imellem forskellige hastigheder, som naturligvis variere i pris. Den mindste løsning er på 100 Mbit, hvilket kan karakteriseres som forholdsvis hurtigt internet, mens den største pakke er på 1000 Mbit, som er en uhørt hurtig forbindelse. Faktisk er det denne hastighed, som er den absolut hurtigste i Danmark, og ikke tilbydes af andre udbydere. 

Hiper bredbånd kan leveres på forskellige måder alt efter, hvad der er til rådighed i din bolig. Er der fibernet, vil den naturligvis leveres via fiber, ellers kan det klares gennem en telefon- eller kabel-tv forbindelse. Fiber er som regel at foretrække, da det er den teknologi på markedet, som påvirkes mindst af støj fra andre signaler og samtidig har den højeste kapacitet. Bor du i hus, er i de fleste tilfælde muligt at få en tekniker ud og etablere en fiberforbindelsen, hvis der ikke allerede er en. Det er naturligvis forbundet med en ekstra udgift, men kan langt hen ad vejen betale sig, hvis du er interesseret højhastighedsbredbånd. Hiper har selv teknikere, de kan sende ud for at klare opsætningen, hvis du skulle ønske dette. 

Leveres dit internet gennem telefonstik, får du  med Hiper en stabil forbindelse, der dog leverer den laveste hastighed af de tre mulige løsninger. Denne type forbindelse før det nemlig stadig ikke muligt at få de allerhøjeste bredbåndsforbindelser. Til gengæld er det en utrolig gennemprøvet forbindelse, da det i dag stadig den mest brugte internetopkobling i Danmark. Ganske enkelt omdanner den dit telefonstik til en digital bredbåndsforbindelse. Med denne type internet, kan du få op til omkring 100 Mbit alt afhængig af, hvor du er bosat. Jo tættere på telefoncentralen jo hurtigere hastighed. Inde på Hipers hjemmeside, kan du indtaste din adresse, og vil med det samme få at vide, hvilken slags forbindelse og hastighed, det er muligt at få. Den forbindelse, der opgives er det dog desværre ikke muligt at opgradere. Kun med fiber eller kabel tv-forbindelsen, vil det være muligt at få hurtigere internet. 

Bor du et sted, hvor internet ikke kan leveres via fiberforbindelse, er det også muligt at få internet via kabel TV, som kan leverer noget hurtigere bredbånd end telefonløsningen. Her der tale om en skærmet kabelteknologi, som via coaxialkabler leverer dit internet. Denne teknologi, gør det muligt at overføre store datamængder på helt op til flere hundrede Mbit, og det er således ofte den bedste løsning for dig, der ikke har mulighed for at få en fiberforbindelse. Med Hiper tv forbindelse leveres internettet over den kabel-tv opkobling, du allerede har, så det kræver altså ingen nye installationer. Det kan nemt og hurtigt kobles op, når du har modtaget din router. Det er dog værd at være opmærksomme på, at det er nogle tilfælde er nødvendigt at have en tv-pakke for at teknologien virker. Det kan blandt andet være tilfældet i nogle boligforeninger eller lignende. 

Ligegyldigt hvilken af de tre forbindelser, du har, vil du modtage en router, når du bestiller Hiper bredbånd. Det er dog som regel også muligt at benytte dig af egen router til alle tre forbindelser, hvis du ønsker det. Du skal blot sætte den i bridgemode og tilkoble den Hiper-routeren. Vær opmærksom på, at det dog ikke er sikkert Hiper kan tilbyde support, hvis du ikke bruger deres router. 

Hiper leverer ikke kun internet til private, men også til erhvervskunder, og det er således nemt at tilføje et CVR-nummer til fakturering, når du bestiller Hiper bredbånd. Du kan altid skrive til erhverv@hiper.dk for at høre, hvilke muligheder din virksomhed kan få hos hiper. Ønsker du at tilbyde din virksomhed gratis bredbånd, kan en sådan løsning ligeledes klares, således at medarbejdernes regninger faktureres over virksomhedens CVR-nummer.

Hiper bredbånd priser

Som nævnt har Hiper nogle af de allerbilligste priser på bredbåndsmarkedet. Netop fordi de  har valgt kun at specialisere sig i bredbånd, har de kunne skabe et utroligt konkurrencedygtigt produkt, hvor du ikke behøver at investere i store pakkeløsninger for at få en god pris. De leverer bredbånd - og ikke andet. Ønsker du en samlet løsning, er det altså andre udbydere, du skal overveje. 

Hos Hiper koster oprettelsen altid en fast pris på 198 kroner uafhængig af, hvilken type forbindelse du vælger. Derudover starter priserne på henholdsvis 259 kroner månedligt ved bredbånd via kabel tv og telefonforbindelse og 289 kroner om måneden ved Hiper bredbånd gennem en fiberforbindelse. Har du fiber, koster det dog ikke særligt meget ekstra at få en bredbåndsforbindelse med den uhørt hurtige 1000 Mbit hastighed. Nærmeste bestemt koster det kun 349 kroner at få Danmark hurtigste forbindelse. Bestil denne pakke og oplev internet, der har en hastighed, du ikke har oplevet før. 

Ønsker du en kabel-tv forbindelse, koster det som nævnt 259 for den laveste hastighed på 100 Mbit. For 300 Mbit skal du af med 339 kroner månedligt. Bliver 1000 Mbit tilgængeligt via din tv-forbindelse, vil Hiper dog altid give dig besked med det samme, og du vil blive opgraderet til denne hastighed uden selv at skulle gøre noget. Du skal i øvrigt ikke betale mere for den hurtige forbindelse, men vil fortsat betale maksprisen på 339 kroner for dit abonnement.

Har du Hiper bredbånd via telefonstik, vil du betale den faste mindstepris på 259 kroner månedligt. Med denne forbindelse, vil du få den maksimale hastighed, der er tilgængelig, hvor du bor. Den vil dog aldrig kunne blive højere end 100 Mbit. Du kan som nævnt altid gå ind på Hipers hjemmeside for at se præcis hvilken hastighed, der er tilgængelig i din bolig. Som regel er det ikke muligt at opgradere til det hurtige fibernet, hvis du bor i lejlighedskomplekser, hvor det ikke allerede er installeret. Derimod kan det sommetider være muligt at få internet med en kabel tv-forbindelse, hvis du er interesseret i mere end 100 Mbit bredbånd. Du kan altid kontakte Hiper for at finde ud af, hvilke muligheder der tilgængelige i dit hjem.

Har du det rette internet til dit behov? Der er penge at spare…

Vil du have besked, når der er gode tilbud på fibernet og bredbånd hos dig?

Ved at tilmelde dig accepterer du Tjekbredbånds Privatlivspolitik og Betingelser.