Kviknet bredbånd

Kviknet er en forholdsvis ny spiller på det danske bredbåndsmarked. Kviknet er en del af Netaccount som blandt andet sælger profesionelle IP-telefonsystemer.INTERNET VIA KABEL TV


Derfor kan du trygt bruge Tjekbredbånd.dk

På Tjekbredbånd forsøger vi at give dig et overblik over dine internet muligheder. Vi rangerer de forskellige internet pakker efter faktorer som popularitet, hastighed, priser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til vores samarbejdspartnere. Læs mere her


Kviknet har fokus på at tilbyde lave priser, og sælger derfor kun via internettet. Det betyder, at Kviknet ikke har nogle butikker eller et hovedkontor, og du undgår også sælgere fra Kviknet på gågaden. Tilgengæld så er Kviknet´s hjemmeside ret overskuelig og ligetil. De har en sektion med svar på de væsentligste spørgsmål.

 

Priserne ligger, som sagt, i den lave ende - umiddelbart er Kviknet den billigste udbyder på markedet. Du får, på forhånd, et bud på hvor hurtig hastighed Kviknet forventer at kunne levere. Grunden til at de tilbyder dette er, at du ikke kan vælge mellem hastigheder - men de markedsføre sig på, at tilbyde den højest mulige hastighed, som kundens kabel kan trække. Kviknet anvender TDC´s kobbernet. I nogle tilfælde kan du risikere, at kobberet er af dårlig kvalitet, hvilket faktisk kan nedsætte din hastighed. Kviknet garanterer dog en hastighed på kabel, som max afviger med 20 pct.

 

Kviknet ligger komfortabelt på Trustpilot - sammenlignet med andre internetudbydere. Generelt set er folk tilfredse med Kviknet - særlig er der ros for pris, produkt og service. Det virker som om, at folk føler, at de får et ret solidt produkt for deres penge. Der vil naturligvis altid være personer, som oplever problemer med forbindelsen, og det kan næsten virke som om, nogle oplever at små problemer med forbindelse kan føre til større problemer. Dog er der en god overvægt af positive anmeldelser. Du har også mulighed for at finde informationer om betalingskort, regninger m.m. på selvbetjeningen på Kviknet´s hjemmeside.

 

Den månedlig pris på Kviknet´s bredbånd (mindstepris) er 219 kr., og her binder du dig for 6 måneder. Der er gratis oprettelse, og for alle abonnementer er der cirka 30 dages opsigelsesvarsel. Det er altså et godt bud på noget af det billigste bredbånd på markedet.

Kviknet bredbånd

Kviknet er en af de nyere udbydere på det danske marked for bredbånd. Siden 2014 har fokus været på at levere maks hastighed til billigst mulig pris - uden at gå på kompromis med service. Det skal være billigt, nemt og overskueligt at være kunde hos Kviknet.dk. 

Kviknet internet

Får du bredbånd gennem Kviknet anvender du TDCs kobbernet. Faktisk bruger alle ADSL-brugere dette netværk. Derfor kommer kvaliteten af dit bredbånd også an på kvaliteten af kobberledningen. Du kan derfor ikke vælge imellem hastigheder - det kommer an på selve kobbernettet. Hos Kviknet kan de til gengæld fortælle dig, hvilken hastighed du kan forvente, og til hvilken pris. I denne sammenhæng er de konkurrencedygtige. Derfor mister du hverken hastighed eller kvalitet ved at flytte til Kviknet, du får blot mere favourable priser end hos mange andre udbydere i Danmark. De favorable priser kommer også fra, at de ikke har nogle butikker men i stedet har fuld fokus på webshop. Her får du din egen online profil, så du altid kan følge med i dine regninger og abonnement. Samtidig er de altid klar på support enten via e-mail eller telefon. Er der problemer på netværket opdaterer de altid om det på deres Facebookside. Du kan også hele tiden se driftstatus på hjemmesiden.  

Hos Kviknet tilbyder de bredbånd enten gennem TV-Kabel, telefonstik, bolignet eller fiber. Hvad du skal have kommer an på din boligsituation. Skal du flytte, kan du bestille en flytning af din forbindelse på din bruger på Kviknet.dk. Samme sted kan du altid undersøge, hvilken hastighed du kan forvente at få det nye sted. 

Kviknet bredbånd priser

Hos Kviknet er et stort fokus at holde priserne nede. Derfor er det også én af de billigste udbydere på markedet.  Hos Kviknet handler det om at holde omkostninger nede. De har altså ikke et kæmpe hovedkontor eller fysiske butikker. Al handel foregår nemlig på nettet. Hos Kviknet kan du få bredbånd via telefonstik, via kabel-TV og via bolignet. Oveni tilbyder de fibernet, hvor det er muligt. Ser du bort fra fibernet, finder du priser på bredbånd omkring 200 til 300 kroner på månedlig abonnementsbasis. Oprettelse er gratis og det samme er leje af modem og router. Du skal derfor ikke bekymre dig om underlige gebyrer. 

Du betiller alt via Kviknet.dk. Deres hjemmeside er meget overskueligt bygget op, så du kan forvente en nem oplevelse. På hjemmesiden kan du indtaste din adresse, hvorefter Kviknet vil fortælle dig hvilken hastighed, du kan forvente ud fra din placering, og om du bruger TV-kabel eller telefonstik. Det gør de gennem deres Hastighedstjek. Alt dette matcher de med en pris og eventuelle muligheder for tilvalg - eksempelvis .  Her vil du også kunne se, om din adresse kræver et TV-abonnement. Efter din bestilling sender de router eller modem til dig. Det er de færreste som behøver en tekniker for at få bredbånd hos Kviknet. I stedet kan du nemt selv stå for installationen. Hos Kviknet er der en bindingsperiode på seks måneder. Herefter kan du frit opsige dit abonnement med 30 dages varsel og sende dit Kviknet-udstyr retur. 

Hvad siger andre om Kviknet? 

Lige nu har Kviknet en solid trustscore på 8,1/10, kigger vi på Trustpilot. Mere end 75 procent af anmeldere mener altså, at Kviknet er en ‘Fremragende’ virksomhed. Kigger vi nærmere på anmeldelser er der klare fællesnævnere. En typisk Kviknet Anmeldelse nævner god service, stabilitet, kvalitet og lav pris. Faktisk kalder flere dem “Danmarks bedste internetudbyder”. De fleste oplever, at de får godt bredbånd til prisen. Bredbånd for forbindelsen er stabil, og hvor du altid kan få hjælp hos kundeservice. Kigger vi på de få mere kritiske anmeldelser, handler det om problemer med manglende forbindelse og driftsforstyrrelser. Dette omhandler dog ofte noget, som Kviknet ikke er i kontrol over. Du kan nemlig risikere, at kobbernettet er af dårlig kvalitet, hvor du bor. For dig betyder det, at din forbindelse og hastighed bliver forværret. Kviknet garanterer at der kan være en maksimal afvigelse på hastighed på 20 procent. 

Alt i alt anbefales Kviknet til dig som vil have bredbånd til billige penge. Det er også til dig der vil have en overskuelig og ligetil online kundeoplevelse - uden at skulle ud og stå i kø i nogen butikker.

Har du det rette internet til dit behov? Der er penge at spare…

Vil du have besked, når der er gode tilbud på fibernet og bredbånd hos dig?

Ved at tilmelde dig accepterer du Tjekbredbånds Privatlivspolitik og Betingelser.