Velkommen Bredbånd


Derfor kan du trygt bruge Tjekbredbånd.dk

På Tjekbredbånd forsøger vi at give dig et overblik over dine internet muligheder. Vi rangerer de forskellige internet pakker efter faktorer som popularitet, hastighed, priser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til vores samarbejdspartnere. Læs mere her


Velkommen bredbånd

Der er mange bredsbånds-udbydere på markedet, men få som Velkommen Bredbånd. Hos Velkommen får du et teleselskab, som holder det de lover, og har dig som kunde, som den største prioritet. Hos Velkommen bredbånd kan du få få meget mere end bare internet med en trådløs router, du kan også få mobilabonnementer og strøm. De har samlet mange af dine tjenester for at kunne tilbyde den bedste pris. Hos Velkommen Bredbånd har vi en af de billigste priser på internet på op til 100 mbit. Med Velkommen internet er du sikret en høj hastighed, som går lige igennem hver gang, så uanset om du bruger nettet til gaming eller streaming, skal du ikke bekymre dig om dårlig forbindelse. 

Høj hastighed, lav pris 

Velkommens bredbånd leverer gode priser med høj hastighed. Ofte når man snakker om at erhverve sig internet, tænker mange kun på hastigheden. Hastigheden er vigtigt, men lige så vigtigt at stabiliteten. Velkommen internet er en sikker forbindelse, som samtidig er landsdækkende. Det betyder, at du uanset din lokation i landet kan få bredbånd med velkommen. Velkommen Bredbånd forsøger med deres forbindelse at skabe en sikker og stabil forbindelse sammen med høj hastighed. Den sikre forbindelse gør, at din høje hastighed ikke forsvinder ud i ingenting, når du surfer og gamer derhjemme. Gaming og streaming tager hårdt på bredbåndsforbindelsen, og for at sikre at hele husstanden kan benytte sig af internettet samtidig er det vigtigt med en stabil forbindelse - det kan Velkommens bredbånd give jer. 

Velkommen Bredbånd har gjort det nemt for dig som forbruger, at oprette og installere deres internet i hjemmet. Deres router bliver tilsendt efter købt abonnement, og da routeren er trådløs skal den bare tilsluttes den telefonstikket og derefter kan du surfe løs. 

Velkommen samarbejder med TDC, hvilket gør at de kan levere den stabile og nationale dækning, de gør. Derfor er Velkommen Internet et godt valg for dig, som ønsker billig og stabil internetforbindelse.

Meget mere end bare bredbånd

Velkommen er et teleselskab, mobilselskab, energiselskab og et bredbåndsselskab samlet i et. Hos Velkommen har de samlet mange af hjemmets udgifter og nødvendigheder for at kunne mindske prisen på den samlede pris for dig. Dette gør, at du kan få en favorabel pris, som du ikke vil kunne få andre steder, hvis du slår en masse af dine faste abonnementer sammen til os hos Velkommen. 

Velkommens tanke med at samle internet, el og mobil under et selskab er ideen med deres koncept. Når det hele er samlet under en paraply bliver omkostningerne langt mindre - både for dem, men bestemt også for dig - derfor er det en økonomisk gevinst for dig at samle dine abonnementer.

Stærk kundeservice 

Grunden til at Velkommen bredbånd er et godt valg for de fleste skyldes også deres gode kundeservice. Velkommen går den ekstra mil for deres kunder, og deres hjemmeside gør det nemt at stille spørgsmål eller finde oplysninger på hvem man kan kontakte for yderligere hjælp. Derudover kan du bede om kontakt med en medarbejder, som derefter vil kontakte dig.

Har du det rette internet til dit behov? Der er penge at spare…

Vil du have besked, når der er gode tilbud på fibernet og bredbånd hos dig?

Ved at tilmelde dig accepterer du Tjekbredbånds Privatlivspolitik og Betingelser.