Telia bredbånd

Telia ligger i den høje ende af priserne på markedet, men Telia udbyder et bredt udvalg af hastigheder - også set i forhold til andre udbydere på markedet.


Derfor kan du trygt bruge Tjekbredbånd.dk

På Tjekbredbånd forsøger vi at give dig et overblik over dine internet muligheder. Vi rangerer de forskellige internet pakker efter faktorer som popularitet, hastighed, priser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til vores samarbejdspartnere. Læs mere her


Med bredbånd fra Telia får du en hurtig og stabil forbindelse - og du får også ubegrænset download. Igen så vil priserne variere alt afhængigt af, hvor i landet du er bosiddende.   

 

Telia´s bredbånd er særlig egnet til personer, der gerne vil have enkle bredbåndsløsninger at vælge imellem. Som sagt, så afhænger hastigheden, på din internetforbindelse, af dine behov. Hvis du kun har brug for, at kunne tjekke mails og surfe på nettet, så kan 2 og 10 mbit være mere end rigeligt. En højere hastighed anbefales hvis du vil streame film, spille eller lave andre “tungere” opgaver.  

Telia Bredbånd

Facebook, Instagram, YouTube, Twitter. Streaming, chatting, gaming. Der sker rigtig meget online, og internettet er en vigtig del af mange mennesker hver dag - og det er der ikke noget at sige til. For vi er stort set afhængig af, at vi har en god forbindelse. Det meste, hvis ikke alt, foregår nemlig online. Hvis vi enten kan få arbejdet, holde kontakten med nære venner og familie, eller holde en pause med noget underholdning er det online. Derfor er det vigtigt, at internetforbindelsen er hurtig og stabil. De fleste bruger som minimum internettet én gang dagligt, og det sker både via computere, tablets og smartphones. For vi har rigtig mange forskellige devices, der kan benyttes til underholdning og arbejde online. 

Det kan være svært at navigere rundt i bredbånds-junglen. Der findes nemlig rigtig mange udbydere. Men hvis du, ligesom så mange andre, ønsker, at din internetforbindelse er stabil og hurtig har vi her samlet de vigtigste informationer om Telia Bredbånd,som du helt sikkert finder brugbart. Du skal derfor læse videre, hvis du ønsker at blive klogere på, hvad Telia tilbyder dig som kunde, foruden en internetforbindelse du selvfølgelig kan regne med.

Telia Internet

Det er vigtigt at finde en bredbåndsforbindelse der matcher dig og dit behov. For mange betaler faktisk meget mere for noget, de ikke får brugt optimalt. Det er en skam, for der er rigtig mange penge at spare, hvis du vælger en forbindelse der passer til dit behov. Men det kan være svært at finde rundt i de mange løsninger der findes. De fleste er dog enige i, at det er vigtigt, at internetforbindelsen er hurtig og stabil så du ikke bliver koblet af, hvis du eksempelvis gamer, eller flere er på, på samme tid. 

Ikke nok med, at Telia er en global virksomhed, der har hovedsæde i Sverige, er Telia rent faktisk en af de udbydere der har været på markedet længst tid. Siden 1995 har Telia nemlig haft fastnettelefoni, og udviklet sig gevaldigt siden. Derfor er du hos Telia Internet sikret, at du har en hurtig og stabil internet. Telia er nemlig en udbyder, der har en masse løsninger, der matcher dig og din bopæl med behov. 

Men selvom det måske virker svært at finde rundt i, hvilken løsning der matcher dig og dit behov bedst, er det hos Telia simpelt at finde ud af. For hvis du vælger Telia Internet angiver du blot din adresse, og så finder Telia den løsning der matcher din bopæl bedst muligt. På denne måde er du sikret et WiFi, der altid er stabil og hurtig, og du skal dermed hverken bekymre dig om forbindelsen er ordentlig nok, om hastigheden er i top, eller om stabiliteten er troværdig. Med Telia Internet kan du derfor se din yndlingsserie, eller game med dine venner online, uden at forbindelsen hakker. 

Telia bredbånd priser

Selvom der findes et hav af muligheder for at få en stabil og sikker internetforbindelse hos Telia kan du være sikker på, at du får en konkurrencedygtig pris. Dette ligemeget hvilken løsning der måtte matche dig og din bopælsadresse bedst. Vi vil guide dig igennem de muligheder, du måske kan blive præsenteret for. For som nævnt har Telia mange muligheder for bredbånd, og det er svært at finde ud af, hvad de forskellige muligheder er og indeholder - også selvom Telia finder ud af, hvilken løsning der matcher dig bedst.

Telia HOME Bredbånd er en løsning hos Telia der sikrer dig en gratis oprettelse, en god dækning og et stabilt internet fra 249 kr. om måneden. Telia finder for dig ud af, hvilken type forbindelse du skal have, for der findes nemlig flere forskellige slags. Det er fordi, at Telia gerne vil favne Danmarks befolkning bedst muligt. Men med Telia HOME Bredbånd kan du enten få forbindelse via telefonstikket, kabel-tv stikket eller 4G netværket. Det kommer helt an på, hvad der er på din bopælsadresse - og det finder Telia ud af for dig. Du skal derfor ikke bekymre dig om, hvilken mulighed der er den bedste for dig, hvis du skulle være så heldigt, at Telia Home Bredbånd er den løsning, der matcher dig og din bopæl bedst. 

Telia har også andre muligheder end Telia HOME Bredbånd til en konkurrencedygtig pris. Du kan nemlig komme ud for, at den bedste løsning for dig er det mobile bredbånd. Det har Telia nemlig også. Via det mobile bredbånd får du et trådløst internet der leveres gennem et modem med en indbygget router i. Det betyder ganske enkelt, at dit internet ikke skal være hjemme på din adresse hele tiden. Du kan dermed tage dit bredbånd med overalt. Men der findes dog også forskellige løsninger med det mobile bredbånd. Du kan eksempelvis vælge 150 GB data til 199 kr. om måneden, 50 GB data til 149 kr. om måneden eller 10 GB data til 99 kr. om måneden. Fælles for det mobile bredbånd er, at oprettelsen koster 99 kr. Men så får du også en transportabel løsning. 

Opsigelse bredbånd

Du kan komme ud for, at du har et ønske om at opsige dit bredbåndsabonnement. Måske du har fundet en billigere løsning, eller måske du skal flytte. Hvis du skal flytte kan du dog kontakte Telia Kundeservice og sammen kan I finde en løsning. For det kan være, at din internetforbindelse kan komme med dig. Men ønsker du stadig at forlade Telia som kunde har du 30 dages opsigelsesvarsel, hvilket gælder fra det tidspunkt du opsiger dit abonnement. Det vil sige, at der altså går 30 dage fra Telia modtager din opsigelse, til opsigelsen træder vil kraft. Husk derfor at opsige abonnementet i god tid, hvis du på et tidspunkt ønsker dette og er kunde hos Telia. 

Med Telia Bredbånd kontakt kan du opsige dit bredbånd. Der er forskellige muligheder for kontakt, og du kan enten skrive med deres chatbot, ringe, mail eller møde op i butikken. Du har dog bedst mulighed for at komme igennem på bestemte tidspunkter. For lang ventetid kan forekomme. Eksempelvis er mandag Telias travleste dag, og der er der bedst mulighed for kontakt mellem 8-9, hvilket gælder ugens øvrige dage også. Tirsdag har du foruden kortest ventetid mellem 13-16, hvilket ligeledes gælder ugens øvrige dage. Foruden fredag, hvor kundeservice lukker kl. 15.  

Billigt internet og TV med Telia

Ved at samle dit internet med TV hos Telia kan du spare penge. Når du vælger din bredbåndsløsning hos Telia kan du nemlig tilvælge Telia TV som ekstra service. Dermed kan du med dit Telia Bredbånd få en Telia TV-boks, der sendes direkte til dit fjernsyn, hvilket sikrer en stabil kvalitet. Med Telia TV får du med alle pakkerne for eksempel DR og TV2, men du kan også skræddersy din egen TV-pakke efter dit behov. Du kan eksempelvis vælge den lille pakke til 99. kr om måneden, hvor du kan tilføje de kanaler eller services du bruger. Du kan eksempelvis vælge HBO Nordic, Discovery eller mange andre. 

Telia bredbånd hastighed

Det kan være en god idé at finde ud af, hvad du egentlig har brug for, når det kommer til at finde den helt rigtige bredbåndsforbindelse. Dermed også sagt, at det er en god idé at undersøge, hvilken hastighed du rent faktisk har brug for. Med et simpelt hastighedstjek kan du helt selv vurdere om hastigheden til dit internet passer til det behov du har. For efterfølgende kan du, hvis du vil være kunde hos Telia, selv afgøre, om du skal opgradere eller nedgradere hastigheden så du kun betaler for dét, du har brug for. For det er vigtigt at være opmærksomhed, om hastigheden stemmer overens med, hvor meget du egentlig bruger.

Når det kommer til Telia bredbånds hastighed kan det dog godt være, at hastigheden variere alt efter, hvor i landet du bor. Men som nævnt før, sørger Telia for at matche dig med den bedste løsning til dit hjem. Dernæst kan du med hastighedstjekkeren finde ud af, om det rent faktisk stemmer overens med hvad du har brug for. Men lige meget hvad, får du med Telia Internet ubegrænset download, hvilket betyder, at du kan surfe, streame og spille computerspil lige så meget du vil, uden at skulle tænke over, om nu koster ekstra. Alt sammen mens, din forbindelse stadig er helt i top, og du ikke ryger af internettet, fordi en i din husstand måske vælger at bruge en computer samtidig med dig. 

Husk dog, at din hastighed også bliver påvirket af, hvor mange der bruger nettet samtidig, og hvor mange tjenester der benyttes på samme tid. Derfor kan du løbende skifte dit kodeord med det trådløse internet fra Telia, så netværket ikke misbruges af folk, der ikke burde være tilkoblet dette. Husk derfor, at det altid er en god idé at holde gøre dette så ofte som muligt. 

Telia anmeldelse

Som mange andre udbydere ønsker Telia at blive bedre til dét de gør. Derfor kan du ringe eller skrive til Telias egen kundeservicedirektør, der hver tirsdag mellem kl. 9 - 11 sidder klar for at modtage din ris eller ros. Det kan være særligt godt at anmelde Telia, hvis du sidder inde med forbedringer eller ros, for det er vigtigt at give sin mening til kende så folkene bag kan blive endnu bedre. Derfor er det væsentligt at overveje, om du kan bidrage til endnu bedre kundeservice, hvis du vælger at give dig i kast med Telia.

Har du det rette internet til dit behov? Der er penge at spare…

Vil du have besked, når der er gode tilbud på fibernet og bredbånd hos dig?

Ved at tilmelde dig accepterer du Tjekbredbånds Privatlivspolitik og Betingelser.