Sådan tjener Tjekbredbånd penge

Vi prioriterer dig først

INDHOLDSFORTEGNELSE se mere

Tjekbredbånd er en uafhængig sammenligningside der har til formål at give dig overblik over internet markedet så du nemt kan træffe det rigtige valg.

Vi mener at det er vigtigt at forbrugere kan træffe en velinformeret beslutning og sætter derfor en stor ære i at kunne hjælpe dig med et overblik, selvom vi ikke altid kan vise det fulde marked.

Vores artikler og værktøjer stiller vi gratis til rådighed, til en form for selvhjælp. Vi håber at vores artikler og værktøj er med til at give dig den information og overblik, som gør at du kan tage den rigtige beslutning.

Vi forsøger at give alt den hjælp vi kan for at du kan træffe det rigtige valg, men det er dit valg. Hvis du ikke føler dig sikker, vil vi anbefale dig at rette henvendelse til en ekspert.

en mand på en internet raket

Hvordan tjener Tjekbredbånd penge

Tjekbredbånd.dk tjener penge når vi henviser en kunde til en af vores samarbejdspartnere.

De kampagner, udbydere og produkter som vi viser og anbefaler er derfor med stor sandsynlighed reklamefinansieret. 

Dette kan have indflydelse på hvilke produkter vi viser på vores side, men det påvirker ikke vores bedømmelser eller anmeldelser. Vores partnere kan ikke betale os for at få en positiv anmeldelse eller lignende.

Vi bestræber os på at vise et så bredt et udvalg af produkter og ydelser inden for de forskellige emner vi arbejder med. Vi har dog ikke mulighed for at vise det samlede marked, men kun de udbydere som vi samarbejder med. 

Vi rangerer de forskellige produkter og internetpakker efter faktorer som popularitet, hastighed, priser og vores kommission. 

Vi er udelukkende en sammenligningside og tilbyder ikke selv internet eller lignende.

På vores side kan du sammenligne priser og udbydere på bredbånd, internet, fibernet og mobilt bredbånd. 

Vores partnere

Vi samarbejder med størstedelen af de danske internetudbydere og har mange års erfaring med dette. Vi er klar over at ikke alle har det samme behov og viser derfor mange forskellige typer internet og produkter.

Fælles for alle vores partnere er at du kan købe deres produkt eller ydelse online. Dermed sikrer vi at du hurtigt og smertefrit kan skiftet til det rigtige produkt for dig.

Se vores liste med vores partnere her.

2 personer der er på wifi

Kontakt os for hjælp

Tlf: +45 44 11 07 43

E-mail: info@admill.dk

Åbningstider: Man-Fre 09-00 - 16:00

Admill ApS
Vestergade 48H
8000 Aarhus C
CVR: 39423367