Google Tag Manager (noscript) End Google Tag Manager (noscript)


Om os

Velkommen til TjekBredbånd

Velkommen til TjekBredbånd, stedet hvor du kan sammenligne Danmarks bedste og billigste bredbånd.

Hos TjekBredbånd ved vi, at bredbånd efterhånden er hjemmets vigtigste funktion. Vi ved også, at ens hverdag hurtigt kan ramle sammen, hvis internetforbindelsen svigter eller hvis dit nuværende bredbånd er ved at sprænge husholdningsbudgettet. Vores mission er derfor at samle udbyderne af bredbånd i Danmark, og gøre det nemt for dig at sammenligne, så du kan finde det bedste og billigste bredbånd til dine behov.  

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor bredbånd. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af bredbånd, så vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis hele markedet.

Vores passion er at hjælpe dig

Vi undersøger hele tiden markedet, for at give dig konstant opdaterede informationer. Vi synes der mangler gennemsigtighed på markedet, og vores passion er at give dig det bedste overblik. Vi er helt vilde med at sammenligne, så vi vil gerne klare det hele for dig. Vi eksisterer, fordi vi mener, at vi kan gøre en forskel for dig som forbruger. Du vil gerne have det bedste og billigste bredbånd til dine behov. Det forstår vi godt, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig, så du får mest værdi for dine penge.

Din oplevelse, på vores hjemmeside, er meget vigtig for os, og vi bestræber os på at levere de bedste sammenligninger på markedet. Vores site er helt gratis for dig at anvende, for vi ved at uanset hvilket bredbåndsabonnement, som du er på udkig efter, så kan du finde det her på siden.  

 

Hvem er TjekBredbånd?

Vi gør det nemt at få ét samlet overblik over de mange forskellige udbydere. Vi ønsker at gøre vores sammenligninger så gennemsigtige som overhovedet muligt, og derfor kan du altid se hvilke hastigheder, de forskellige udbydere kan tilbyde dig. Vores side er opbygget på en sådan måde, så du nemt kan vælge din ønskede hastighed. Herefter afsøger vi markedet og præsenterer de bredbåndsabonnementer, som matcher dine specifikke søgekriterier. Du kan nemt klikke dig videre til den enkelte udbyder, og udfylde en bestilling, hvis du finder et bredbånd, som matcher dine behov.

Vores mål er at give dig et let og hurtigt overblik over de forskellige priser og ydelser. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den udbyder af bredbånd, som lever op til dine krav og ønsker. Vores passion er at gøre det lettere for dig, at finde det billigste og bedste bredbåndsabonnement, som passer specifikt til dine behov.

Vi ved at det, at finde et nyt bredbåndsabonnement kan være en uoverskuelig ting. Derfor vil vi rigtig gerne hjælpe med at gøre valget mere overskueligt. Vi har udarbejdet en lang række artikler, en gennemgang af de enkelte bredbåndsudbydere samt en forklaring på de vigtigste ting, som du bør kende til, inden du vælger bredbånd. Alle disse ting har til formål at hjælpe dig med at spare både tid og penge.

Vi tjener penge på at formidle bredbåndsbestillinger til de mange forskellige bredbåndsudbydere på markedet. Det betyder, at vi kun er en sammenligningstjeneste og ikke selv udbyder bredbånd. Vi er dog altid objektive i vores vurdering, som tager udgangspunkt i masser af research.

 

Teamet bag

TjekBredbånd er ejet og drevet af Admill. Vi er en ung iværksætter-virksomhed, som tilbyder flere forskellige sammenligningstjenester indenfor en lang række produktomårder. Vi er konstant på jagt efter informationer, research og overvåger konstant markedet inden for de pågældende produktområder. På den måde kan vi tilbyde ét samlet overblik over de mange tilgængelige leverandører. Det gør det nemt og ligetil for dig.

 

Hos Admill udbygger vi hele tiden vores portefølje. Det gør vi for at være i stand til konstant at tilbyde markedets stærkeste tjenester, til de mange personer som hver dag anvender vores mange forskellige sammenligningstjenester.

 

Helt konkret ejer Admill Aps:

  • Tjek-laan.dk - Giver forbrugerne overblik over lånemarkedet
  • Tjekbredbaand.dk - hjælper dig med at spare penge på dit internet
  • Findmaaltidskasse.dk - Få inspiration til din næste måltidskasse og sammenlign priser
  • Moremoney.dk - Giver dig en samlet oversigt over de billigste forbrugslån
  • Tjekakasse.dk - Få et samlet overblik over priser og betingelser ved de forskellige a-kasser
  • Mobilabo.dk - Find det billigste mobilabonnement
  • Pengepartner.dk - Få overblik over markedets billigste kviklån
  • Morebanker.dk - Få lånetilbud fra op til flere banker
  • Dine-penge.dk - Giver forbrugerne overblik over lånemarkedet 

mark.jpg

Mark Andersen
Direktør

kenneth.jpg

Kenneth Andersen
Partner

chris.jpg

Christoffer Hubertz
Partner

Hold kontakten

Admill ApS

Klostergade 56C

8000 Aarhus C

Tlf.: +45 44 11 07 43

Mail: info@admill.dk

 

CVR: 39423367

logo

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Betingelser