Fastspeed bredbånd og fibernet

Fastspeed er en relativt ny udbyder som tilbyder lynhurtigt internet, på minimum 1000 mbit/s.
Fastspeed blev i 2021 kåret til verdens 2. hurtigste internetforbindelse, hvilket sikre at forbrugeren får noget for pengene. 


Derfor kan du trygt bruge Tjekbredbånd.dk

På Tjekbredbånd forsøger vi at give dig et overblik over dine internet muligheder. Vi rangerer de forskellige internet pakker efter faktorer som popularitet, hastighed, priser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til vores samarbejdspartnere. Læs mere her


Fastspeed er en af de få udbydere, som fokuserer på hurtig hastighed til få penge, som også ses i deres motto ”Fastspeed low cost”. Man får altså med fastspeed, lynhurtigt internet, men spare også penge på dette. Fastspeed tilbyder fiber og traditionelt bredbånd.

Fastspeed er et fiber- og bredbåndselskab der blev etableret i 2018, af de 3 stiftere Jens Raith, Morten Boe Andersen og Peter Mægbæk som alle har erfaring fra internetbranchen, hos henholdsvis TDC, Fullrate og Cybercity.
Fastspeed differentiere sig fra konkurrenterne, ved at fjerne de dyre overflødige elementer i forbindelse med internet, samt hastighedsbegrænsningerne, siden deres opstart har andre udbydere fulgt med.

Bedste internet med fastspeed

Fastspeed levere noget af det bedste bredbånd og fiber på markedet i Danmark. Fastspeed leverer via fibernet via TDC Net, Norlys (Eniig og Syd Energi), EWII, Nord Energi, Onefiber, Thy-Mors, Fibia og Energi Fyn. AURA. Disse forbindelser alle state of the art kvalitet, hvorfor Fastspeed benytter disse.

Fastspeed garanterer at brugeren får det bedste internet der er muligt, ved at benytte højhastigheds bredbånd (COAX) og fiber forbindelser, fra de mest stabile netværkskabler.

Hurtigt bredbånd

Det hurtigste bredbånd har i mange år været domineret af de store udbydere, indtil fastspeed kom på internetmarkedet i Danmark. Da fastspeed blev etableret 2018, blev de hurtigt en populær udbyder grundet de hurtige bredbåndshastigheder- De er dog hurtigt blevet en konkurrent til mange af de store bredbåndsudbydere. De tilbyder nemlig noget af det hurtigste internet i Danmark til en lavere pris end konkurrenter med lignende hastigheder. Dette
gør dem til en relativt interessant udbyder, da de har skabt et produkt, der prismæssigt ikke kan matches af andre.

1000 mbit/s

Hurtigt fibernet

Det hurtigste fibernet har typisk været hos de største udbydere, indtil Fastspeed begyndte at udbyde de høje hastigheder på højhastighedsfiber kablerne. Derfor kan det siges, at fastspeed var pionere indenfor denne hastighed, hvilket de stadig innovere på og forsøger at udbyde det bedste og hurtigste fibernet på markedet.

Fastspeed tilbyder en af Danmarks hurtigste fibernet forbindelser, og har vundet priser for deres hastigheder. Fastspeed fjerner unødvendige elementer i forbindelse med fiber, og har derfor mulighed for at tilbyde hurtigt fibernet.

Hvor kan man få fastspeed?

Hvor man kan få fastspeed afhænger af adressen der søges en bredbånds eller fiberløsning til, da det ikke er alle husstande i Danmark som har optiske fiberkabler gravet ned. Omkring 70% af den danske befolkning kan modtage fiber, for at tjekke om man kan få fiber kan man benytte tjekbredbånds adressesøge funktion.

Fastspeed internet

Hos fastspeed får man hurtigt internet, med mulighed for at hele familien kan benytte det. En stabil forbindelse er alfa og omega i vores samfund, hvor tid er blevet en knap ressource. Derfor vælger mange fastspeed, da de ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, men også vil undgå at betale for meget for internet.

Fastspeeds internet er kåret til verdens 2. hurtigste forbindelse, hvilket er en fordel for danske forbrugere, da man tidligere kun hørte om den type hastighed i lande som Sydkorea og andre high tech samfund.

Fordele og ulemper ved fastspeed bredbånd og fibernet

Der er fordele og ulemper ved alt, dette gælder også fastspeed, hvor brugere med et lille databehov ikke kan vælge en lavere hastighed. Dog er priserne så lave, at man typisk ikke finder en lavere hastighed der er billigere end fastspeeds høje hastigheder. Herunder er opstillet fordele og ulemper ved fastspeeds bredbånd og fibernet:

Fordele:

✅ Den billigste fiber og bredbåndsløsning på 1000 mbit/s i Danmark

✅ Stabilitet, høje hastigheder og kontinuerlig innovation 

✅ Tilfredse og loyale kunder 

✅ Gratis router med i oprettelsen 

✅ Kampagner med gratis streaming tjenester


Ulemper:

❌ Få og høje hastigheder

 

❌ Kun tilgængeligt for husstande med fiber kabler fra TDC, Aura og Norlys

Fastspeed bredbånd priser

Fastspeed tilbyder et lavt udbud af forbindelser, men har tilgengæld de billigste priser på internet på både bredbånd og fiber, hvor det kun koster 198,- pr.md i de første 3 måneder, efterfølgende betaler man 249 ,- pr. md.

Prisen på fastspeed bredbånd er 198,- for 1000 Mbit/s pr. md. Oprettelse er gratis, hvorfor det sammenlagt vil koste 1200,- dkk de første 6 måneder, hvor man altså sparer mange penge.

Generelt er prisen på 198DKK utrolig konkurrencedygtigt. Kun få andre bredbåndsudbydere har en lignende eller lavere pris, men dette er altid for pakker med langt lavere hastighed end den, som Fastspeed kan tilbyde.

Hvis du ønsker at skifte til Fastspeeds internet, skal du først selv opsige dit nuværende bredbåndsabonnement. Herefter kan du via Fastspeeds hjemmeside bestille deres internetpakke. Vær dog igen opmærksom på, at det ikke er alle adresser, der kan modtage deres internetforbindelse. 

Fastspeed bredbånd hastighed

Da fastspeed kun har en enkelt hastighed, skal denne være stabil og hurtig nok til at servicere alle former for kunder, forbindelsen er på 1000 Mbit/ s, hvilket er den højest mulige hastighed, det er muligt at få på det danske marked for bredbånd.

Fastspeed bredbåndshastighed er på 1000 mbit/s over COAX kablerne, hvilket giver mange husstande mulighed for lynhurtigt internet og altså ikke kun hvis man kan modtage fibernet. Bredbånd er ikke nær så stabilt som en fiber forbindelse, derfor kan man med fordel tjekke om man kan modtage fiber, hvis behovet for mange brugere af internettet er tilstede.

Fastspeed har valgt at blive samarbejdspartner med TDC, og det er derfor gennem deres infrastruktur, at internettet leveres. Ifølge dem selv, har de valgt TDC, fordi de har et stabilt netværk, der har kapacitet til at levere de høje hastigheder, som Fastspeed kræver. 

Man skal som bruger af internet overveje om man har behov for denne type hastighed, dog kan det være en fordel da prisen er så billig og man aldrig ved om ens forbrug stiger efter man har fået mulighed for at have endnu hurtigere wifi end tidligere i husstanden.

Fastspeed fibernet priser

Da fastspeed kun har en enkelt hastighed på deres fibernet har de skåret priserne helt ned. Man skal derfor ikke betale flere hundrede kroner for at få en hurtig fiberforbindelse på 1000 mbit/s, man skal se prisen i lyset af hvor høj hastigheden er, hvorfor man typisk kan spare penge og få højere hastighed end hos de andre udbydere.

Prisen for fibernet hos fastspeed er på 198,- pr. md. hvorefter prisen stiger til 249 ,- pr. måned. Derfor får man med fastspeed fiber, en billig og høj hastighed.


Fastspeed fibernet

Fibernet fra fastspeed er noget af det hurtigste på markedet, hvorfor dette er for brugere med et højt forbrug af internet. Man kan game, streame og meget mere på samme tid, på flere enheder med fastspeed.
Fastspeed tilbyder 1000 mbit/s via fibernet forbindelsen, til 198,- pr. md.

Fastspeed fibernet kører over fibernetværk som TDC net, Norlys og Aura, fordelene ved disse netværk er hastigheden og stabiliteten, hvor fiber forbindelsen til brugerne erhurtigere end de traditionelle bredbåndsforbindelser.

Fastspeed Fibernet hastighed

Fastspeed har valgt at blive samarbejdspartner med TDC, og det er derfor gennem deres infrastruktur, at fiberforbindelsen leveres. Ifølge dem selv, har de valgt TDC, fordi de har et stabilt netværk, der har kapacitet til at levere de høje hastigheder, som Fastspeed kræver.

Fibernet hastigheden hos fastspeed er på 1000 mbit/s, på det mest stabile netværk af optiske fiberkabler man kan få i Danmark, derfor er man som forbruger sikret det bedst mulige internet via fibernet.

Router hos fastspeed fibernet

Man får med de nuværende kampagner, en gratis router med i forbindelse med oprettelse af et fastspeed fiberprodukt. Routeren er af høj kvalitet, og sikre at både router og fiberforbindelsen er kompatible med hinanden.

Hos fastspeed fibernet får man ved oprettelse, routeren Icotera i4850, som er vurderet bedst i test, da denne har en høj ydeevne på fiberforbindelser, og sikre et stærkt fundament med op til 5GHz. Til lankabel har routeren 4 udgange med 1000 mbit/s forbindelse.

Router hos fastspeed bredbånd

Man får ligenu hos fastspeed en gratis router, ved oprettelse af et abonnement på bredbånd. Routeren er af høj kvalitet, og sikre at både router og COAX forbindelsen (bredbånd via kabel-tv)  er kompatible med hinanden.

Hos fastspeed får man ved køb af en bredbåndsforbindelse, routeren Sagem Fast 3890V3, som er kåret til en af de bedste routere på markedet. Routeren har vundet en pris hos Force Technology, som vurderede routeren bedst i test.

Hvilket netværk benytter Fastspeed?

Fastspeed benytter TDC netværk til både fiber og bredbånd, hvor de har lejet sig ind på TDC´s netværk via COAX-kabel eller TDCs nedgravede fibernet. TDC er kendt for at have et af de bedste kabelnetværk, hvorfor man ved brug af fastspeed får samme stabilitet som ved TDC.

Hvad er Fastspeed?

Fastspeed er en relativt ny dansk internetudbyder, som markedsfører sig som en af Danmarks billigste bredbånds og fibernet forbindelser, hvor man som bruger er garanteret hastigheder på 1000 mbit/s i.
Denne hastighed er populær og høj nok til behovet i de fleste hjem, hvor mange i dag benytter internettet til gaming og streaming i HD kvalitet.

Hvilket netværk benytter fastspeed?

Fastspeed benytter TDC netværk til både fiber og bredbånd, hvor de har lejet sig ind på TDC´s netværk via COAX-kabel eller TDCs nedgravede fibernet. TDC er kendt for at have et af de bedste kabelnetværk, hvorfor man ved brug af fastspeed får samme stabilitet som ved TDC.

Hvor godt er fastspeed?

Som regel er en udbyder god hvis de har vundet verdens 2. hurtigste forbindelse. Dette er tilfældes med fastspeed, da de leveret lynhurtigt internet til en rigtig god pris, som de færreste udbydere kan konkurrere med.  Fastspeed er god, til de som har et højt forbrug af data.

Hvad er fastspeed fibernet?

Fastspeed fibernet er fastspeeds udgave af fiberbredbånd, hvor man modtager op til 1000 mbit/s internet. Hvilket er en meget høj hastighed, og når der tales om fiber er det generelt den hurtigste form for internet der findes. Alt i alt får man ved fastspeed fibernet, en af landets bedste internetforbindelser, hvor priserne starter fra 198,- pr måned.

Hvad er fastspeed bredbånd

Fastspeed bredbånd er Fastspeeds bredbåndsforbindelse, hvor man får internet via kabel-tv stikket. Fastspeed tilbyder bredbåndsforbindelser på helt op imod 1000 mbit/s, hvilket er den højeste forbindelse man kan få på markedet for alm. Bredbånd, hvor priserne starter fra 198,- pr måned.

Hastighedstest af fastspeed

Speedtester man fastspeed, ligger de altid stabilt op af den hastighed de lover på 1000 mbit/s, derfor kan man med fastspeed forvente en høj hastighedstest og en hastighed der passer derefter. Fastspeed anses som værende verdens 2. hurtigste internet, hvilket altså giver danske brugere mulighed for, at game og streame som aldrig før.

Hvem ejer fastspeed?

Fastspeed ejes ikke af en stor koncern, men er en privat virksomhed med ambitiøse ansatte med passion for internetbranchen.

Fastspeed ejes af de 3 stiftere Jens Raith, Morten Boe Andersen og Peter Mægbæk, som tidligere har været ansat hos de store danske bredbånds og fiber udbydere. De stiftede Fastspeed med visionen om at skabe ét enkelt produkt, der på en gang kan tilbyde tophastigheder, billige priser og en service, der altid er i top. Man får med ejerne af fastspeed, erfarne folk til at varetage ens internetløsning.

Hvor godt er fastspeed?

Som regel er en udbyder god hvis de har vundet verdens 2. hurtigste forbindelse. Dette er tilfældes med fastspeed, da de leveret lynhurtigt internet til en rigtig god pris, som de færreste udbydere kan konkurrere med.  Fastspeed er god, til dem som har et højt forbrug af data.

Har du det rette internet til dit behov? Der er penge at spare…

Vil du have besked, når der er gode tilbud på fibernet og bredbånd hos dig?

Ved at tilmelde dig accepterer du Tjekbredbånds Privatlivspolitik og Betingelser.