Fastspeed bredbånd

Fastspeed er et af Danmarks nyeste bredbåndsubydere. Det er hurtigt internt til billige penge, så bestemt noget du bør tjekke ud. Du kan på Fastspeed's hjemmeside tjekke om du kan få Fastspeed på din adresse.INTERNET VIA KABEL TVINTERNET VIA TELEFONSTIKFastsped går meget op i at levere hurtig internet til en billig pris. De har motoet "Fastspeed Low cost". Selskabet blev stiftet i 2018 af 3 erfarne folk fra branchen. Fastspeed differentiere sig med at sige at de fjerner hastighedsbegrænsningerne og fjerner alt uoverflødigt indhold for at kunne give et godt produkt til en lav pris. Med Fastspeed bliver din største problem hvad du skal bruge den lynhurtige forbindelse til. Så tryk på linket og se hvad Fastspeed kan gøre for dig.

Hurtigt bredbånd

Fastspeed blev startet i slutningen af 2018, og er således den nye spiller på markedet. De er dog hurtigt blevet en konkurrent til mange af de store bredbåndsudbydere. De tilbyder nemlig noget af det hurtigste internet i Danmark til en lavere pris end konkurrenter med lignende hastigheder. Dette gør dem til en relativt interessant udbyder, da de har skabt et produkt, der prismæssigt ikke kan matches af andre. I det følgende kan du læse mere om, hvem Fastspeed er og hvilken pris og hastighed, de helt præcist kan tilbyde.

Fastspeed internet

Selvom Fastspeed er nye på markedet, kommer de med meget erfaring. Stifterne har alle en bred baggrund i tech- og teleindustrien. De kommer hver især fra store bredbåndsselskaber som YouSee, TDC, Fullrate og Cybercity, og har således tilsammen en stor viden om branchen. De stiftede Fastspeed med visionen om at skabe ét enkelt produkt, der på en gang kan tilbyde tophastigheder, billige priser og en service, der altid er i top. De forsøger at opnå dette ved kun at have en enkelt pakke, der tilbyder den hurtigste bredbåndsforbindelse til en pris, der er lavere end konkurrenternes. De mener selv at enkeltheden ved kun at have et produkt, gør, at de kan skabe bedre support og holde deres priser på et minimum. Fastspeed håber da også på at nå 20.000 kunder inden for de første to år. 

Indtil videre er Fastspeed kommet fremragende fra start i forhold til brugeranmeldelser. På trustpilot har de næsten 10/10 stjerner, hvilket er uhørt for bredbåndsudbydere. Faktisk er det umiddelbart markedet højeste score, og kun få af deres konkurrenter kan prale af lignende anmeldelser. Det er dog værd at huske på, at de har været i gang noget mindre tid end mange af deres konkurrenter, og derfor har de ikke nær så mange anmeldelser. Samtidig er der dog også nogle få, der har været utilfredse med langsom levering og dårlig support - langt de fleste kunder, er dog overvejende glade for både produkt og kundeservice. I Tjekbredbånd’s egen vurdering af Fastspeed, der både bygger på popularitet blandt brugerne samt hastighed og features, har de 7.5 ud af 10 stjerne, hvilket også er ganske godt. Det er dog værd at notere, at der er en del udbydere, der har en noget højere score på vores hjemmeside. Generelt er der dog bred tilfredshed med Fastspeed - både i forhold til pris og hastighed.

Fastspeed får, som nævnt, også en del ros for Fastspeed support. Generelt mener brugere, at de hurtigt og nemt kan få hjælp til eventuelle problemer. Informationer omkring Fastspeed bredbånd kontakt er dog også lette at finde på deres hjemmeside, og det er muligt at tale med supporten seks ud af ugens syv dage telefonisk. Desuden kan du også sende en e-mail, hvis du hellere vil i kontakt med dem skriftligt.

Fastspeed bredbånd priser

Det der særligt kendetegner Fastspeed er, at de, som nævnt, kun har en enkelt pakke, og dermed også kun en pris. De beskriver selv, at det er dette fokus på et produkt, der gør dem i stand til at holde prisen så lav på en højhastighedspakke. Pakken koster kun 249 DKK for 100/1000 Mbit månedligt. Derudover koster oprettelsen et engangsbeløb på 299. Hverken router eller teknikerbesøg for at få installeret højhastighedsstik koster noget, og der er således forholdsvis få udgifter i forbindelse med oprettelsen. Desuden kan du hos Fastspeed få egen IP-adresse, hvilket flere og flere bliver ineteresseret i, for kun 19 DKK månedligt. Ønsker du istedet en dynamisk IP-adresse via CGNAT, koster det ikke noget. 

Generelt er prisen på 249 DKK utrolig konkurrencedygtigt. Kun få andre bredbåndsudbydere har en lignende eller lavere pris, men dette er altid for pakker med langt lavere hastighed end den, som Fastspeed kan tilbyde. For eksempel kan du lige nu hos Kviknet få en bredbåndsforbindelse til kun 219 DKK månedligt. Her der dog tale om en hastighed på kun 100/60 Mbit. 3 tilbyder også en utrolig billig pakke til 230 DKK - også får du dog kun en hastighed på 71/17 Mbit. Vil du have lignende hastigheder, er Hiper den billigste konkurrent, hvor du kan få samme hastigheder fra 289 DKK - denne pris afhænger dog af, hvor du bor og hvilken type forbindelse, du kan modtage. Derudover tilbyder udbydere som Fullrate og YouSee en lignende hastighed, her er dog tale om en månedlig ydelse på op mod 500 DKK, og vil således betale halvt så meget for den samme hastighed hos Fastspeed. 

Hvis du ønsker at skifte til Fastspeeds internet, skal du først selv opsige dit nuværende bredbåndsabonnement. Herefter kan du via Fastspeeds hjemmeside bestille deres internetpakke. Vær dog igen opmærksom på, at det ikke er alle adresser, der kan modtage deres internetforbindelse. 

Fastspeed bredbånd hastighed

Som nævnt har Fastspeed kun én enkelt pakke, der er på 100/1000 Mbit, hvilket er den højest mulige hastighed, det er muligt at få på det danske marked. Modsat hvad mange tror, er der ikke tale om fibernet, og du behøver således ikke at have en fiberforbindelse for at kunne modtage Fastspeeds internet. I stedet kører det over såkaldte coax kabler, som er dem din tv-forbindelse også kører over. Det er altså tv-stikket, der ville komme til at leverer dit net. Det er dog Fastspeeds ambition også at kunne levere fibernet inden længe. 

Med forbindelse over coax kablerne, vil mange husstande vil være i stand til at modtage Fastspeeds internet. Der er dog også en del boliger, som ikke ville kunne få leveret deres internet. Det drejer sig primært om lejlighedskomplekser, som kun kan modtage WiFi ved hjælp af telefonstik. Fastspeeds høje krav til hastigheden, gør det dog umuligt at levere internet denne vej, da kun coax kabler og fiber har kapacitet til at levere hastigheder op til 100/1000 Mbit. Derudover er der mange boligforeninger og lignende, hvor det ikke er muligt at modtage Fastspeed, fordi internetudbyderen allerede er valgt på forhånd. Her er det dog muligt at foreslå at boligforeningen laver en aftale med Fastspeed, hvis du er interesseret i deres bredbånd - de laver nemlig gerne aftaler med diverse bolig- og antenneforeninger. 

Fastspeed har valgt at blive samarbejdspartner med TDC, og det er derfor gennem deres infrastruktur, at internettet leveres. Ifølge dem selv, har de valgt TDC, fordi de har et stabilt netværk, der har kapacitet til at levere de høje hastigheder, som Fastspeed kræver. 

Mange spørger om 1000 Mbit internet overhovedet er en nødvendighed? Det er naturligvis individuelt, hvor vigtigt en højhastighedsforbindelse er. Bruger du kun internettet til at surfe, vil det sjældent være nødvendigt. Men er du en husstand, hvor flere enheder ofte streamer samtidig, kan det gøre en stor forskel. Hvis du oplever store forsinkelser om aftenen, når mange i hjemmet bruger forskellige enheder, kan du således overveje at prøve en 1000 Mbit forbindelse. Gamer du eller en anden i dit hjem, kan det også gøre utrolig meget for oplevelsen med 1000 Mbit internet. Derudover trækker det ofte så meget data, når nogen gamer, at det kan have betydning for andres internetbrug i hjemmet - også her er det værd at overveje, om i skal opgradere til en højere hastighed. Generelt lever vi en tid, hvor flere og flere enheder og gadgets i hjemmet bliver internetstyrede, og her er det særligt fordelagtigt at investere i 1000 Mbit internet, fordi det gør det mere sandsynligt, at alle disse enheder kan køre samtidig, uden at der opstår hverken afbrydelser eller forsinkelser. 

Der er ikke noget værre end en langsom internetforbindelse. Det kan gøre det svært at streame i den højeste opløsning, eller i værste tilfælde gøre, at film og serier hakker eller afbrydes helt. Dette kan blandt andet have noget at gøre med den hastighed, du har derhjemme. Er du i tvivl om din hastighed, kan du foretage en test på vores hjemmeside. Det tager kun få minutter at gøre, og giver altså et hurtigt svar på dit internets download og upload speed. Det kan således hjælpe dig til at afgøre, om det giver mening at opgradere til en højere hastighed. I mange tilfælde, vil du ikke nødvendigvis behøve Fastspeeds 1000 Mbit for at mærke en forskel i internethastighed. Fastspeeds 1000 Mbit pakke, koster dog det samme eller mindre end mange af de andre bredbåndsudbydere tager for langt færre Mbit. 

logo

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Betingelser