Norlys

Sammenlign Norlys med konkurrenter og vælg den bedste udbyder for dig.INTERNET VIA KABEL TVINTERNET VIA FIBER


Derfor kan du trygt bruge Tjekbredbånd.dk

På Tjekbredbånd forsøger vi at give dig et overblik over dine internet muligheder. Vi rangerer de forskellige internet pakker efter faktorer som popularitet, hastighed, priser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til vores samarbejdspartnere. Læs mere her


Norlys

Norlys er den nye store danske spiller på internet markedet. De leverer alt fra Internet, TV og streaming, El, Naturgas til Smarthome løsninger.

Med Norlys kan du både få internet via kabel TV og fiber. Begge pakker kan fåes med og uden en ekstra wifi enhed som kan sikre et endnu bedre wifi i hjemmet. 

Norlys tilbyder gratis oprettelse. Der kan dog komme noget ekstra betaling på hvis der skal graves et fibernet kabel ind til huset.

Generelt er det nye Norlys produkt meget spændende og helt sikkert noget vi kommer til at se langt ud i fremtiden.

Norlys internet

Er en bredbåndsleverandør, der giver deres kunder det bedste fiberoptiske internet i Danmark. De leverer både erhvervskunder og privatkunder med en række tjenester, herunder hurtigt, sikkert og pålideligt bredbåndsinternet.

Norlys Historie

Norlys blev grundlagt i 2006 af CEO, Jesper Bay og CTO, Allan Kjær. De erkendte, at der var en mangel af kvalitetsbredbånd i Danmark og ønskede at levere en service, der ikke kun var hurtig, men også sikker for deres kunder.

De startede med et pilotprojekt i Thy, hvor de installerede et fiberoptisk kabel til 86 hjem. Den høje hastighed på denne internetforbindelse gav Norlys den nødvendige opmuntring til at fortsætte, og efter nogen tid lancerede de derfor deres tjenester i hele landet.

Norlys.dk anmeldelser

Norlys er en af de bedst bedømte udbydere af fiberoptisk internet i Danmark med en 4,5/5 rating på Trustpilot. Kunderne er glade for den høje hastighed og pålidelighed af tjenesten samt den fremragende kundeservice.

En anmelder sagde: "Hvis du leder efter en god, stabil og hurtig internetforbindelse, så kig ikke længere, Norlys er den rette virksomhed for dig!"

Norlys.dk produkter

Norlys tilbyder en række produkter, både til erhvervs- og privatkunder. Disse omfatter bl.a

- Internet: via kabel-tv eller fiberoptik

- TV og streaming: Se dine yndlingsserier med én enkel pakke

- Elektricitet: Få en god pris på elektricitet uden behovet for en kontrakt

- Naturgas: Spar penge og få god kundeservice på din naturgasforsyning

- SmartHome: Gør dit hjem smartere med Norlys' partnerløsning.

Norlys.dk priser og services

Norlys er markedets bedste værdi og tilbyder nogle af de hurtigste hastigheder til en af de laveste priser. Desuden kan du få en gratis wifi-enhed, når du tilmelder dig deres internettjeneste

Norlys tilbyder en række tjenester uden krav om kontrakt. Det betyder, at du til enhver tid kan opsige din tjeneste uden at skulle betale et opsigelsesgebyr

Du kan også vælge den pakke, der passer bedst til dine behov, uanset om du kun vil have bredbånd, ellerhvis du ønsker at samle dine tjenester til én månedlig betaling.

Har du det rette internet til dit behov? Der er penge at spare…

Vil du have besked, når der er gode tilbud på fibernet og bredbånd hos dig?

Ved at tilmelde dig accepterer du Tjekbredbånds Privatlivspolitik og Betingelser.