YouSee bredbånd

Utrolig mange husstande i Danmark benytter sig af YouSee når det gælder tv og bredbånd. YouSee udbyder flere forskellige produkter, der samler familien.


Derfor kan du trygt bruge Tjekbredbånd.dk

På Tjekbredbånd forsøger vi at give dig et overblik over dine internet muligheder. Vi rangerer de forskellige internet pakker efter faktorer som popularitet, hastighed, priser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til vores samarbejdspartnere. Læs mere her


Du kan få hurtigt bredbånd, store tv-pakker og diverse tjenester til dine mange enheder. Mange kender nok YouSee fra TV, medie eller lignende - og måske kan det alene gøre udslaget med om du tilvælger eller fravælger YouSee.

 

Hos YouSee følger der et modem med, når du bestiller bredbånd. Force Technology har testet en del af disse modems - fra forskellige udbydere - og har vurderet hvor kraftig deres WiFi signal er, og hvor høj deres hastighed er. Her viste testen, at YouSee´s modem er mellem 30-100% bedre - afhængigt af frekvensbånd (2.4 el. 5 GHz). Et godt modem, af høj kvalitet, er med til at sikre at du får en god og stabil forbindelse - så det er helt bestemt en god ting.

 

Hvorfor Yousee?

Hos Yousee kan du få en af Danmarks, hvis ikke Danmarks bedste bredbåndsforbindelse. Du får intet mindre end første måned til nul kroner, samt oprettelse og forsendelse af modem til nul kroner oven i hatten. Yousee giver dig desuden lynhurtigt internet i hele Danmark, og op mod 1 mio. husstande kan få den hurtigste 1.000 Mbit forbindelse leveret direkte til huset. 

Men hos Yousee er god forbindelse meget mere end en god hastighed. Man får nemlig også det bedste wifi-modem, så forbindelsen ikke hakker, og et højt sikkerhedsniveau, så du sikkert kan surfe rundt på nettet. Så hvis man gerne vil have lynhurtigt internet, med god forbindelse, højt sikkerhedsniveau og til en god pris, så er det Yousee man skal vælge. 

Yousee internet 

Når du vælger at bruge Yousee som udbyder, så får du Yousee bredbånd, som er internet med lynhurtig hastighed. Ved Yousee kan du få internet på mange forskellige måder. Du kan blandt andet få bredbånd via kabel-tv-nettet (coax), telefonstikket (DSL) og fibernettet, som alle er direkte forbindelser via stik i huset. Hvis du derimod har et sommerhus eller bor ude på landet, hvor bredbåndsforbindelsen via telefonstikket ikke giver en hurtig nok forbindelse, så kan Yousee tilbyde Mobilt bredbånd og Hybrid bredbånd. 

Mobilt bredbånd 

Ved Yousee er der mulighed for, at få mobilt netværk (4G), som du kan tage med alle steder. Mobilt bredbånd er trådløst Wifi, som fungerer via et usb-stik, der er et lille mobilt og trådløst modem, som leverer internettet direkte til din computer. Det eneste du skal gøre er, at sætte det lille modem i computeren, så det kan modtage de trådløse internetsignaler. På den måde kan du altid være på farten med et af Danmarks bedste 4G-netværk. 

Hybrid bredbånd 

Et hybrid bredbånd er med til at give dit et hurtigere og mere stabilt internet ved at kombinere internettet fra telefonstikket (DSL) med det mobile netværk (4G). I Danmark har vi generelt et hurtigt og stabilt internet. Men der er nogle områder, hvor man kan opleve, at internettet hakker af og til. Og det er netop det problem, som hybrid bredbånd er sat i verden for at løse. 

Det er Yousees mission, at det store udvalg af bredbånd skal sørge for, at hele Danmark kan få en hurtig internetforbindelse. Derfor er det traditionelle og langsomme ADSL system blevet udskiftet og erstattet med moderne teknologier, som giver kunden en fordel. Den nye og forbedret internet hastighed gør nemlig, at man med Yousee bredbånd altid kan vælge en god download- og uploadhastighed på en stabil og sikker internetforbindelse. 

Yousee bredbånd med lynhurtig internet bliver leveret via et modem, som er bedst i test. Modemmet, der bliver leveret, har en indbygget router, som giver dig den hurtige Wifi i hele huset. Modemmet er desuden altid inkluderet i prisen, når du vælger bredbånd fra Yousee. 

Når du skal have installeret  Yousee bredbånd i dit hjem, så kan det gøres på to måder. Du kan vælge, at få en nem gør det selv - løsning, hvor du selv skal installere dit bredbånd. Det eneste du skal gøre her er, at du skal koble det medfølgende modem til stikket i dit hjem. Og hvis du vælger at gøre det selv, så medfølger der naturligvis en vejledning, så du kan se hvordan man gør. Hvis gør det selv - løsningen ikke lige er dig, så kan du vælge at få en tekniker ud, som hjælper dig med at få installeret den nye internetforbindelse. 

Yousee bredbånd priser 

Prisen på dit Yousee internet afhænger selvfølgelig af, hvilken løsning du vælger.  Jo hurtigere forbindelse, jo højere er prisen. Men uanset hvilken upload- og download hastighed, man vælger, så får man altid bredbånd til rigtig gode priser hos Yousee. Men hos Yousee, får du mere end bare hurtigt internet med i prisen. Du får nemlig også en høj sikkerhed, så du kan være helt tryg ved forbindelsen -  uanset hvilken bredbåndsforbindelse du bruger. 

Med i prisen hos Yousee er modemmet, som er bedst i test. Du får også Danmarks største kundeservice og en sikkerhedspakke, som gør at hele familien kan surfe trygt på nettet. Hos Yousee er det nemt og hurtigt, at oprette et internetabonnement. Du betaler for internetforbindelsen hvert kvartal, altså hver tredje måned. Det er altså fordelt ud på hele året, så man slipper for at betale et højt beløb én gang om året.  

Yousee bredbånd uden tv 

Hos Yousee har du mulighed for, at vælge at få Yousee bredbånd og tv i en samlet pakke, som giver dig en række fordele. Men du kan også vælge kun at få Yousee bredbånd, med lynhurtig internet. På den måde får du en meget mere fleksibel løsning, når du vælger produkter ved Yousee. 

Og selvom du ikke vælger både Yousee bredbånd og tv i en samlet pakke, så får du stadig en række fordele, som er værd at tage med. Du får både en sikkerhedspakke, som sikre dig mod at miste personlig data eller hackerangreb, når du surfer på nettet. Samtidig med, at du får fem private mailadresser med i prisen, hvor du med Yousee mail blandt andet undgår irriterende reklamer. 

Yousee bredbånd hastighed

Hos Yousee får du mange forskellige hastigheder på dit internet, alt efter hvad dit behov er. Det er vigtigt, at du vælger den hastighed, pris og kombination, som passer netop til dig. Men det er også vigtigt, at inden du begynder at vælge hvilken internet hastighed du skal have, så skal du huske at indtaste din adresse. Din adresse kan nemlig have afgørende betydning for, hvilke muligheder du har. Valgmulighederne afhænger nemlig af, hvilken teknologi der er på adressen - altså om det er coax, DSL eller fiber. Så når du indtaster din adresse, så får du helt præcis vist, hvilke hastigheder du kan få på din adresse. 

GigaSpeed bredbånd - 1.000/100 Mbit 

Er den hurtigste forbindelse, som du finder ved Yousee. Det er den hurtigste og mest stabile hastighed, som kan fås hos op mod 1 mio. danskere. Med GigaSpeed kan hele familien let streame, game og være online på samme tid, uden at internettet hakker. GigaSpeed kan desuden leveres gennem fiber og coax. 

300/60 Mbit 

Hvis du ikke helt har brug for en GigaSpeed hastighed, så kan det være at 300/60 Mbit er noget for dig. Denne forbindelse er en rigtig hurtig hastighed til dig, som har brug for at streame en masse eller hente en masse tunge filer ned. Så hvis du eksempelvis har et arbejde, som kræver høj internethastighed, så er 300/60 Mbit noget for dig. 

100/20 Mbit 

Er en hastighed, til når hele familien skal være på, på samme tid. Det her er en rigtig god bredbåndshastighed til, når hele familien er samlet derhjemme på samme tid. Med denne hastighed er der muligt for, at alle er online og streamer på samme tid. 

50/10 og 25/5 Mbit 

50/10 Mbit er en hastighed, som er til dig, som er alene eller få mennesker i husstanden, men som har behov for at streame en del. 25/5 Mbit er derimod til dig, som er en del online, men som knap så meget har behov for at streame en hel masse. 

Der er ingen tvivl om, at Yousee har bredbånd til ethvert behov. Og hvis man læser Yousee anmeldelse, så er der ingen tvivl om, at Yousee er et fornuftigt valg, når det gælder internet til hjemmet, sommerhuset eller til når du er på farten. 

 

 

 

Har du det rette internet til dit behov? Der er penge at spare…

Vil du have besked, når der er gode tilbud på fibernet og bredbånd hos dig?

Ved at tilmelde dig accepterer du Tjekbredbånds Privatlivspolitik og Betingelser.