MaxSpeed Internet - Se 10 billige alternativer - Telenor

MaxSpeed

Vi oplever desværre problemer med adressesøgningen. Prøv venligst igen senere
Hvorfor har vi brug for din adresse? i

Du skal indtaste din adresse, da vi ikke ønsker at vise dig tilbud, som du ikke kan få. På den måde kan vi vise dig de tilbud, som er tilgængelige, der hvor du bor. OBS! Vi deler ikke din adresse.

Telenor

Vi samarbejder desværre ikke med denne udbyder lige nu. Vi arbejder hårdt på at få et samarbejde op at køre snarest muligt. Indtast din adresse og tjek dine muligheder.

Alternative udbydere

SPAR op til 1.748 kr - Gratis med i købet: 3 mdr. Flipp, 2 mdr. Mofibo + 1 års Norton
4,7/5,0 stjerner
kabel tv Kabel tv
1000/500 Mbit Hastighed
1.491 kr. Min. pris 6 mdr.
299 kr. 198 kr.
Pris/md.
i

198 kr/md i 3 mdr. (herefter fra 299 kr/md.)

i oprettelse 0 kr. i oprettelse
binding 6 mdr. binding
router Router inkluderet
Se mere
Brug rabatkoden: TJEK1MD og få 1. måned til 0 kr.
4,8/5,0 stjerner
kabel tv Fibernet
500/500 Mbit Hastighed
1.645 kr. Min. pris 6 mdr.
329 kr.
Pris/md.
i

Få de første 3 måneder for 199 kr.
Derefter koster det 329 kr. i måneden.

i oprettelse 398 kr. i oprettelse
binding 6 mdr. binding
router Router inkluderet
Se mere
SPAR 1.498 kr - Introrabat i 6 mdr. 1 års Norton + 1 mdr. Podimo
3,7/5,0 stjerner
kabel tv Kabel tv
300/60 Mbit Hastighed
1.434 kr. Min. pris 6 mdr.
269 kr. 239 kr.
Pris/md.
i

239 kr. i 6 mdr. (herefter 269 kr./md.)

i oprettelse 0 kr. i oprettelse
binding 6 mdr. binding
router Router inkluderet
Se mere

Dette tilbud er muligvis ikke tilgængeligt på din adresse

Indtast din adresse, så tjekker vi om den valgte udbyder leverer til dig

Hvorfor har vi brug for din adresse? i

Vi ønsker ikke at vise dig et væld af tilbud, som du faktisk ikke kan få, så ved at give os din adresse viser vi dig kun de tilbud, der er tilgængelige, hvor du bor. Vi deler ikke din adresse med nogen anden. Se vores privatlivspolitik for at finde ud af mere.

Om Maxspeed internet

Maxspeed er det navn som Telenor har givet deres internet produkt. Telenor har i mange år leveret internet til rigtig mange husstande i Danmark.

I 2020 begyndte Telenor at bruge ordet "Maxspeed" om deres internet løsninger. Det skulle gerne være et udtryk for at Telenor havde skruet helt op for hastigheden på deres internet løsninger.

Telenor maxspeed udbyder tre forskellige typer af internet. De udbyder almindeligt bredbånd i form af internet via kabel tv stik, herudover udbyder de også fibernet og mobilt bredbånd.

Fordele og ulemper ved Maxspeed

Internet fra Telenor har en del fordele. Nedenunder har vi gennemgået de mest essentielle fordele ved at vælge bredbånd hos telenor. Disse er:

  1. Bedste router: Hvis du køber et abonnement ved telenor maxspeed vil der være inkluderet den bedste trådløs router på markedet. Den eneste ulempe er at du skal betale for den månedligt.
  2. Hurtigt og stabil internetforbindelse: Telenor har med deres produkt MaxSpeed sat hastigheden op på deres abonnementer. Derudover vil du altid være sikret et stabilt internet ved Telenor.
  3. Stort udvalg: Telenor maxspeed leverer tre forskellige typer af internet. Og indenfor hver af de tre typer af internet eksisterer der et hav af muligheder for dig.
  4. God kundeservice: Telenor har en rigtig god kundeservice
  5. Ingen binding: Der er ingen binding når du tegner et abonnement ved Telenor, hvilket er virkelig rart som forbruger. Dette står også i kontrast til mange af deres konkurrenter, der har binding på 6/12 måneder.

Det kan ses at der flere fordele ved Maxspeed internet, men der eksisterer også nogle få ulemper. Disse er:

  1. Lidt dyrere abonnement: Internet fra telenor maxspeed er en smule dyrere end hvis man sammenligner med "discount" internetudbyderne. Derimod er der bedre service og flere fordele ved Telenor maxspeed internet.
  2. Betalt router: Selvom der er en trådløs router inkluderet i dit abonnement, så skal du ved visse abonnementer betale en månedlig ydelse for den trådløs router. Ved nogle abonnementer er dette helt op til 50 kroner om måneden.

Maxspeed priser

Maxspeed udbyder som nævnt tre forskellige typer af internet. Disse tre typer af internet har selvfølgelig forskellige priser.

  • Internet via kabel tv-stik | Priser fra 269 kr./md.
  • Fibernet | Priser fra 249 kr./md.
  • Mobilt bredbånd | Priser fra 259 kr./md.

Priserne på de forskellige typer af internet vil dog variere ud fra flere faktorer, såsom din lokation. Derfor er det også vigtigt at du får undersøgt hvilke tilbud der er i dit område.

Det kan du gøre ved at indtaste din adresse på vores forside. Herefter vil vi præsentere alle de internet muligheder der er på din adresse.

Det er også vigtigt at holde øje med tilbud og eventuelle rabatter. Telenor har ofte tilbud på deres abonnementer, hvor du vil kunne spare nogle penge.

Maxspeed bredbånd

Telenor maxspeed udbyder bredbånd via kabel tv stikket.

Bredbånd hos telenor er forskelligt i hastigheden. Det er muligt at få to typer af abonnementer med bredbånd via kabel tv stik. Det ene abonnement har en download hastighed på op til 300 mbit, mens det andet har en download hastighed på op til 1000 mbit.

Det betyder også at de fleste husstande, vil kunne få dækket deres bredbåndsbehov ved at benytte bredbånd fra telenor.

En fordel ved Telenors bredbånd er at du får en gratis router inkluderet i dit abonnement og gratis oprettelse.

Hvis du vil undersøge alternativer til Telenors tilbud, kan dette gøres på vores side for almindeligt bredbånd.

Maxspeed mobilt bredbånd

Telenor maxspeed udbyder også mobilt bredbånd, det er muligt enten at få et 4G abonnement eller et 5G abonnement.

Forskellen ligger på at et 4G abonnement vil kunne opnå hastigheder op til 200 mbit download. Mens at 5g abonnementet vil kunne opnå hastigheder op til 600 mbit download.

Det er selvfølgelig en smule billigere at benytte 4G mobilt internet, men samtidig kan vil hastigheden på 5G være meget hurtigere.

Det skal medtages at som kunde hos telenor skal man betale en månedlig ydelse for den trådløs router, som er inkluderet i abonnement. Her er der også en større forskel, da 5G routere er en del dyrere.

Hvis du vil læse om mobilt bredbånd alternativer til Telenor, så har vi dedikeret en hel side til mobilt bredbånd.

Maxspeed fibernet

Fibernet fra Telenor maxspeed varierer meget i hastighed og pris. Det er muligt at få abonnementer med helt ned til 50 mbit/s download og helt op til 2500 mbit/s download.

Fibernet er fremtidens internet, det skyldes blandt andet at hastigheden og stabiliteten af fibernet er bedre end alternativerne.

Når det kommer til fibernet findes der en række virksomheder som TDC og Energi fyn, som står bag infrastrukturen af netværket. Telenor benytter disse netværk til at udbyde fibernet.

Af den grund vil prisen på fibernet i dit område varierer efter hvilket firma der står bag infrastrukturen.

Derfor bør du også indtaste din adresse på vores fibernet-side, hvor vi sammenligner tilbud fra udbyderne på din adresse, for at få et overblik over, om du kan få fibernet fra Telenor.

Du kan på vores side for fibernet indtaste din adresse i toppen og så vil vi præsentere dig for alle dine fibernet muligheder.

Maxspeed anmeldelser

På Trustpilot har Telenor over 30.000 anmeldelser og de har en TrustScore på 4,1 ud af 5. Hvilket er en ret høj score, hvilket må betyde at deres kunder er meget tilfredse med den service som Telenor leverer.

Det skal dog nævnes at denne Trustscore medtager alle Telenors aktiviteter, så det er ikke en isoleret score for deres internet ydelser.

Telenors kunder på Trustpilot har blandt andet fremhævet deres gode kundeservice.