Telenor bredbånd

Telenor er meget interessant for de personer, som kan nyde godt af samlerabat. Det er muligt at få samlerrat på dit internet, hvis du har minimum to Telenor Trin-abonnementer.INTERNET VIA KABEL TVINTERNET VIA FIBER


Derfor kan du trygt bruge Tjekbredbånd.dk

På Tjekbredbånd forsøger vi at give dig et overblik over dine internet muligheder. Vi rangerer de forskellige internet pakker efter faktorer som popularitet, hastighed, priser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til vores samarbejdspartnere. Læs mere her


Telenor´s priser ligger i den dyre ende, og det gælder særligt for bredbånd. Deres kunder virker, generelt set, tilfredse med Telenor, og især kundeservicen og dækningen bliver rost på Trustpilot.

 

Telenor udbyder også mobilt bredbånd, og på Telenor´s hjemmeside kan du teste, om du får mest ud af det almindelige bredbånd eller det mobile bredbånd. Det der afgør, om du skal vælge det ene eller det andet er, om du streamer mange film eller serier. Når du streamer film, downloader du data. Så hvis du er i tvivl, så anbefaler vi at du tager testen. Generelt set kan man sige, at hvis du spiller online spil, som kræver en lav latency / lav ping, så er mobil bredbånd ikke for dig. I hvert fald ikke hvis du ønsker at spille uden lag. Ulempen ved et mobilt bredbånd er også, at der er risiko for at overskride datagrænsen forholdsvist hurtigt, men fordelen er, at du får en hurtigt forbindelse både ude og hjemme.

 

Du kan altid tilgå Telenor´s selvbetjeningstjeneste, hvor du nemt og bekvemt kan ændre i din bredbåndshastighed. Telenor har, som regel, en leveringstid på 4-6 uger, og den billigste mindstepris ligger på ca. 239 kr. pr. md. - inklusiv 6 måneders binding og oprettelse. Prisen kan, som sagt, blive mindre hvis I er en familie, og benytter jeg af familierabatten FRI + FAMILIE. Der hvor Telenor adskiller sig, er altså at der kan leveres bredbånd, TV og mobil.

Telenor abonnement 

Det kan være svært at finde den rigtige bredbåndsløsning præcis for dig. Ens bredbåndsbehov kan variere alt efter hvor ofte du bruger det, hvor mange der er på internettet, hvor hurtigt det skal være og meget mere. Der er mange udbydere af bredbånd på markedet, og det kan være svært at navigere rundt i hvad de forskellige tilbyder af services og til hvilken pris. Det er ofte når det kommer til internet og internetudbydere at mange husstande kan spare en del penge årligt.  Derfor kan du nedenfor læse om Telenor, og hvilken slags internetløsning de tilbyder, og til hvilken pris.

Telenor internet

Telenor tilbyder internet til husstande over hele Danmark. Dette gælder både internet på farten og bredbånd til dit hjem. Telenor opererer med en tilfredshedsgaranti på 30 dage, hvilket betyder at hvis man ikke er tilfreds med dit produkt de første 30 dage, så kan du dine penge igen. På den måde kan du tage internettet på en prøvetur for at se om det kan holde til at både dine børn og dig selv kan streame og game samtidig uden at det belaster internettet.

Når du bestiller internet hos Telenor vil du få tilsendt en router, som skal distribuere internettet rundt i dit hjem. Telenor gør brug af 5 giga hertz routere, som er mere end rigeligt til de fleste hjem. Nyere og moderne routere er til større brug, og oftest ikke værd at betale for medmindre man er erhvervsdrivende med flere medarbejdere. 

Telenors bredbåndsabonnementer er uden binding, hvilket vil sige at man på hvilket som helst givent tidspunkt kan opsige dit abonnement, og være afløst din internetløsning. Dette er ofte noget man skal lægge mærke til, når man vælger internetudbyder, da man kan blive fanget i et længere abonnement med en løsning, som man ikke er tilfreds med. Derfor kan man med fordel vælge en udbyder, som tilbyder abonnements uden binding.

Telenor bredbåndspriser

Telenor tilbyder en lang række forskellige bredbåndsløsninger med forskellige hastigheder. Der hvor Telenor adskiller sig fra flere udbydere på markedet er dens pakkeløsninger. Hos Telenor opfordres der at samle flere abonnementer under samme navn for på den måde at få ekstra rabat. De kører nemlig med familierabat. Det fungerer sådan, at hvis man kun har et samlet abonnement, så vil man ingen rabat kunne få. Modsat, samler man to abonnementer under et navn, så vil man kunne hente 10 procents rabat. Tre abonnementer vil give 15 procent, og fire eller flere abonnementer vil give 20 procents rabat. Det er derved muligt at spare op til en femtedel af prisen ved at samle alle sine abonnementer i familien under et navn. 

Dette kan også gøres i et kollektiv eller i en lejlighed med flere beboere. Derved kan dette også være en god løsning for studerende. Det smarte ved denne løsning er, at en enkelt person står for de forskellige abonnement, men hvert medlem af gruppen vil kunne modtage hver deres regning, hvilket igen gør den oplagt for samboende studerende.

Telenor bredbåndshastighed

Telenors bredbåndshastighed er landsdækkende, hvilket betyder, at omkring 98,7 procent af alle danskere kan få bredbånd fra Telenor. Dog kan alle ikke få samme hastighed, grundet placering af deres centraler og master. Telenor har mulighed for at levere 10 Mbit/s til 75% af deres kunder, hvor de sidste 25% ligger for langt væk fra centralerne til at kunne levere dette. Derfor kan man med fordel tjekke ens adresse og se hvilken hastighed Telenor kan levere til en, inden man bestiller bredbånd. 

Telenor tilbyder en lang række forskellige bredbåndstyper og hastigheder. Hvilken type bredbånd man vælger og hvilken hastighed afhænger af dit brug, hvor mange der bruger internettet samtidig og hvor meget man ønsker at betale. 

Hos Telenor kan du vælge mellem tre bredbåndstyper: COAX, DSL og Fiber. COAX-bredbånd kommer via indgangen til dit kabel-tv, og vil også blive kaldet kabel-tv-internet. DSL-bredbånd er den mest hyppige bredbåndstype, og beskriver bredbånd via kobberkabler. Fiber-bredbånd har fået sit navn, da det kommer via fiberkabler, og er den nyeste form bredbåndstype. Hver løsning har hver deres fordele, men fiber-bredbåndet er den mest fremtidssikret løsning, dog vil den også koste en smule mere om måneden.

Har du det rette internet til dit behov? Der er penge at spare…

Vil du have besked, når der er gode tilbud på fibernet og bredbånd hos dig?

Ved at tilmelde dig accepterer du Tjekbredbånds Privatlivspolitik og Betingelser.