Altibox bredbånd

Altibox er norskejet af ebergu-og kommunikationskoncernen Lyse Energi. Altibox har betydeligt større markedsandele i Norge- sammenlignet med deres markedsandel i Danmark.


Hvis du har brug for hjælp kan du kontakte vores kundeservice på tlf: 32 67 12 66 eller email info@tjekbredbaand.dk.
Se alle produkter her

Derfor kan du trygt bruge Tjekbredbånd.dk

På Tjekbredbånd forsøger vi at give dig et overblik over dine internet muligheder. Vi rangerer de forskellige internet pakker efter faktorer som popularitet, hastighed, priser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til vores samarbejdspartnere. Læs mere her


Altibox samarbejder med flere energiselskaber heriblandt Ikast Værkerne, Thy-Mors Energi, Grindsted EL-og Varmeværk m.fl. I modsætning til Waoo - hvor energiselskaberne ejer Waoo - er der altså tale om et samarbejde.

Altibox tilbyder fiberinternet - den mest moderne og fremtidssikret form for fastnet bredbånd. På papiret er fiber det mest stabile internet på markedet. Der kan, naturligvis, være forskel på de mange forskellige selskaber, men i praksis kan du forvente, en forbindelse af høj kvalitet. Altibox har et bredt udvalg af forskellige hastigheder - så de har helt sikkert den rigtige hastighed til dit behov. Udvalget af forskellige hastigheder gør faktisk, at Altibox er et meget interessant valg for dem, der ikke behøver internet med lysets hast.

Har du det rette internet til dit behov? Der er penge at spare…

Vil du have besked, når der er gode tilbud på fibernet og bredbånd hos dig?

Ved at tilmelde dig accepterer du Tjekbredbånds Privatlivspolitik og Betingelser.