Hvordan skifter man bredbånd?
Der er nogle ting som man skal være opmærksom på, når man skal skifte bredbånd. Først og fremmest skal man beslutte hvilken internetløsning man ønsker - man kan vælge mellem internet via Kabel-TV, telefonstikket, fiber og mobilt bredbånd. Derefter skal man undersøge, hvilke udbydere, der tilbyder internet på din adresse.
Som regel skifter man bredbånd ved, at kontakte det nye selskab eller bestille forbindelse igennem dem. Det kræves nemlig ikke i Danmark, at man skal kontakte det tidligere selskab,da den nye udbyder hjælper med dette. Som ved alle nye abonnementer, skal man være opmærksom på det med småt, hvilket er en god tommelfingerregel at huske på.
Du kan tjekke, hvilke udbydere der tilbyder internet på din adresse lige her!
Guide til hvordan man skifter bredbånd
Du har ikke noget at frygte, når det handler om at skifte bredbånd. De fleste grunde til, at folk ikke får det gjort er ren og skær dovenskab og tvivl angående hvordan forløbet er. Der er dog ikke noget videre kompliceret over at skifte bredbånd.
Det du skal være opmærksom på, når du ønsker at skifte er om din bindingsperiode er udløbet eller ej. De fleste udbydere har en binding på seks måneder, hvorefter du kan skifte kvit og frit. Sørg desuden for at læse betingelserne igennem hos din gamle, såvel som din nye udbyder.
Du skal desuden være opmærksom på, at hvis du ringer ind for at opsige dit abonnement, vil udbyderen som regel gøre alt, hvad de kan for at få dig til at blive, hvilket kan betyde ekstra rabatter for dig. Her skal du enten være standhaftig eller overveje, om det nye tilbud fra den gamle udbyder, er bedre end det fra den nye udbyder.
Hvilke bredbånds udbydere er der?
Du kan finde en del udbydere inden for dansk bredbånd, og den bedste måde at finde frem til den rigtige for dig, er ved at sammenligne dem. Nogle af de udbydere der findes er Stofa, Fastspeed og Boxer. Flere udbydere giver dig ved køb af internet gratis oprettelse hos dem. Du kan sammenligne de udbydere du kan få på din adresse, samt hvilken løsning de kan tilbyde lige her.
Herunder kan du se en liste over priserne hos de udbydere der tilbyder bredbånd i Danmark:
Ved at give os din adresse, kan vi sikre at vi kun viser relevante kampagner og priser, som er tilgængelige på din adresse. Se vores privatlivspolitik for at finde ud af mere.
Grunde til at skifte
De mest gængse årsager til at foretage et skift af bredbånd er generel utilfredshed, en for høj pris i forhold til ydelse, dårlig forbindelse, samt dårlig håndtering af dine forespørgelser, problemer og spørgsmål i kundeservice. Hvis du oplever nogle af disse ting, kan det være på tide at skifte til en anden udbyder.
Ved at give os din adresse, kan vi sikre at vi kun viser relevante kampagner og priser, som er tilgængelige på din adresse. Se vores privatlivspolitik for at finde ud af mere.