Fullrate bredbånd

Fullrate har tidligere satset mest på bredbåndsmarkedet, men efter deres sammenlægning med M1 (begge ejet af TDC), er Fullrate også begyndt at satse på mobilt bredbånd og mobiltelefoni.


Derfor kan du trygt bruge Tjekbredbånd.dk

På Tjekbredbånd forsøger vi at give dig et overblik over dine internet muligheder. Vi rangerer de forskellige internet pakker efter faktorer som popularitet, hastighed, priser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til vores samarbejdspartnere. Læs mere her


De tilbyder også bredbånd via TV stik. Fullrate kører med enkle løsninger og satser på høj kvalitet - til lave priser. Som en ekstra service tjekker Fullrate den hastighed, den enkelte kunde kan trække, inden kunden bestiller. Når det kommer til pris, så ligger Fullrate blandt de billigste udbydere på markedet.

 

Fullrate reklamerer med at de har billige priser, og flere hastigheder at vælge imellem. Derudover hævder de, at der ikke er nogen forbrugsgrænse hos dem. Fullrate tilbyder også TV - som mange andre udbydere. Det kræver dog, at du har en bredbåndsforbindelse fra Fullrate. En klar fordel, som du får med TV fra Fullrate, er at du får mulighed for at leje film direkte på din computer. Du kan også få telefoni ved Fullrate, og kan dermed samle alle dine ting hos ét selskab - det gør det overskueligt, og kan være en god løsning for mange.

 

Hvorfor Fullrate

Leder du efter bredbånd og internet, du kan regne med, står FULLRATE klar til tjeneste. FULLRATE udbyder og leverer både bredbånd og TV i hele Danmark. Der er garanti for, at du hos FULLRATE kan finde, lige præcis den løsning som passer til dig og din families forbrug. Hvad enten det er til sommerhuset, lejligheden, kolonihaven eller til familien med syv børn, så findes der hos FULLRATE en løsning, som du vil få glæde af. Så lad FULLRATE håndtere dit bredbånd, så du kan koncentrere dig om alt det vigtige i livet.

FULLRATE internet

Når der skal vælges internet, er det vigtigt, at du vælger den rigtige hastighed, så pris og produkt passer lige præcis til dig. For at finde ud af hvad lige præcis du har brug for, kan det være en god idé at finde ud af hvilken internetbruger du er, og hvad du gerne vil have, at dit internet skal kunne. Hvad enten dit behov er stort, og du ønsker at kunne game eller du har en stor familie, som alle skal kunne streame serier og film samtidig med, at du selv arbejder hjemmefra eller, at du måske har et begrænset forbrug, hvor du ikke har brug for så høj en hastighed, men bare ønsker at kunne skrive mails og bruge Instagram, så er der en løsning for dig! FULLRATE udbyder nemlig fem forskellige hastigheder. Disse fem hastigheder har meget forskelligt at byde på, og der vil uden tvivl være en mulighed, som du vil kunne nyde godt af. I det nedenstående vil du kunne blive klogere på, lige præcis hvilken hastighed der passer til dit behov. 

1000 MBIT: 

Til dig der ønsker meget hurtigt internet, og har mange enheder som skal kobles til internettet samtidig. Denne løsning er blandt andet velegnet til den helt store familie, som alle benytter sig af internettet samtidig, eller til gameren hvis internet bare ikke må fejle! 

500 MBIT: 

Med 500 MBIT kommer du ikke til at gå på kompromis med hastigheden. Her kan hele familien koble sig til internettet uden problemer. Med denne hastighed kan der nemlig kobles ti eller flere enheder til, uden at hastigheden kommer til at lide under det! 

100 MBIT: 

Ønsker du lynhurtigt internet, eller er i en familie på tre til fem mennesker som elsker at streame film eller uploade familiebilleder på nettet, så er denne løsning ideel. Med denne hastighed vil der være mulighed for, at hele familien kan kobles op, da hastigheden sagtens kan holde til, at fem til ti enheder er i brug samtidig. 

50 MBIT: 

Denne hastighed egner sig rigtig godt til den mindre husstand. Her kan der kobles op til fem enheder til internettet samtidig. Og er man to eller tre personer i husstanden, vil der stadig kunne streames film og serier på to enheder ad gangen. Så hvis I ikke er så mange eller brugen af internet er begrænset til hjemmearbejde, streaming og upload af billeder, er denne løsning ideel. 

25 MBIT: 

Har du et basalt internetforbrug, er denne hastighed lige noget for dig. Her kan der læses nyheder, tjekkes Instagram, Facebook og Twitter, samt skrives mails - uden problem! Så har du kun et begrænset antal enheder der skal kobles på internettet, på samme tid, kan du roligt vælge denne løsning. 

Som noget helt specielt tilbyder FULLRATE også en hastighedstest, som kan hjælpe dig til at finde ud af, hvilken hastighed dit nuværende internet har. På den måde kan FULLRATEs hastighedstest give dig et indblik i, om du har behov for en højere eller lavere hastighed, og dermed hvilken af de ovennævnte hastigheder, der vil passe dig og dit behov bedst. FULLRATE har også designet en app, som kan hentes til både iPhone og Android. Appen hedder 100 % WIFI. Ved hjælp af 100 % WIFI kan du tjekke dit WIFI signal rundt omkring i boligen, og finde ud af hvor signalet er kraftigst, og hvor det er svagest. I appen gives der også råd til, hvordan du selv kan optimere dit WIFI signal og på den måde få en bedre internetoplevelse. 

Udover at kunne tjekke hastigheden på dit bredbånd, kan du hos FULLRATE også altid tjekke din bredsbåndsstatus. På den måde kan du være opmærksom på, om der er nogle problemer med kabler eller andet i dit område, som vil komme til at have betydning for dit internet. 

FULLRATE Bredbånd opsætning

Opsætning af FULLRATE Bredbånd er ukompliceret, og du vil kunne genkende fremgangsmåden, hvis du før har opsat bredbånd fra andre udbydere. For de fleste husstande vil routeren kunne kobles direkte med et stik fra routeren og ind i et telefon eller kabel-TV stik i væggen. Der forefindes desuden direkte brugervejledninger på fullrate.dk så du, fra A til Z, kan blive guidet i hvordan lige præcis din router skal sættes op. Derudover kan FULLRATEs kundeservice kontaktes mandag til lørdag, hvis der skulle opstå det mindste problem. Ønsker man at opsige sit abonnement hos FULLRATE, er dette også altid muligt. 

Kan jeg få FULLRATE?

Selvfølgelig kan du det! Som sagt udbyder FULLRATE bredbånd i hele Danmark og det betyder, at du også kan være med! 

Der findes forskellige typer bredbånd, som kan udbydes, og disse forskellige typer afhænger af, både hvilken hastighed du ønsker på dit internet, men også af hvilken type bredbånd der er mulig at få i dit område. Hos FULLRATE udbydes fem forskellige typer bredbånd. Dette øger sandsynligheden, for at minimum en af løsningerne vil passe til dit hastighedsbehov, og samtidig vil være tilgængelig på din adresse. 

Dem fem typer af bredbåndsløsninger er listet herunder, så du kan få et overblik over dine muligheder: 

Bredbånd via telefonstikkets kobberkabler (DSL)

Denne type bredbånd er den mest almindelige at finde i danske husstande. Her tilgås bredbåndet gennem et telefonstik i væggen. Med denne forbindelse kan hastigheden varriere meget, da det afhænger af afstanden mellem din bopæl og den nærmeste telefoncentral. Med denne type bredbånd tilbyder FULLRATE hastigheder på 25 - 100 MBIT/s. 

Bredbånd gennem antennekablet (COAX)

Med denne forbindelse kører bredbåndet gennem antennekabler, og kobles derfor til kabel-TV stikket i væggen. Med denne løsning leverer FULLRATE hastigheder på 25 - 1000 MBIT/s. 

Bredbånd via fibernet

Fiber kaldes ‘fremtidens internet’. Denne forbindelse kører gennem lyslederkabler, som sikrer høj stabilitet og høj hastighed. Et fiber-kabel kan rumme data nok til, at flere millioner enheder kan være koblet til samtidig - og dette uden at der forekommer forsinkelser, på det data du sender og modtager. Med Fiber Bredbånd leverer FULLRATE hastigheder på 100-1000 MBIT/s. 

Hybrid Bredbånd (DSL + 4G)

Med en hybrid bredbåndsløsning kobles to teknologier sammen for at optimere hastigheden. På denne måde benyttes mobilt bredbånd sammen med telefonstikket, for at kunne give et bedre produkt til kunderne. Med denne løsning leverer FULLRATE hastigheder på 25 - 50 MBIT/s

Mobilt Bredbånd (4G)

Mobilt Bredbånd er en mere fleksibel løsning, som blandt andet tilbydes til områder hvor kabelforbindelserne ikke er i top. På denne måde vil det være muligt at få godt internet i kolonihaven eller sommerhuset, selvom der ikke er gode kabel muligheder. FULLRATE leverer mobilt bredbånd på Danmarks bedste netværk, med forventede hastigheder på op til 71 MBIT/s. 

Hvis du sidder derude og ikke ved lige præcis hvordan kabelsituationen er i dit område så frygt ikke - på fullrate.dk kan du, ved at instaste oplysninger om hvor du ønsker at få internet, hurtigt se hvilke muligheder FULLRATE har for bredbånd til lige præcis din situation. På den måde kan FULLRATE hurtigt finde ud af, hvad dine muligheder er, og dit nye hurtige internet er derfor kun nogle få klik væk! 

FULLRATE anmeldelse 

Spørger man kunderne hos FULLRATE er der stor tilfredshed med det produkt som FULLRATE leverer. Blandt andet kører det mobile bredbånd over Danmarks bedste netværk, hvilket gør FULLRATE til et valg der både er blandt de bedste og de billigste bredbåndsudbydere, der er at finde på markedet lige nu. Så der er ingen tvivl om, at FULLRATE er et rigtig godt valg, med et bredt udvalg som kan dække fra én person og op til de helt store familier. Alt du skal gøre er at udregne dit behov, blandt andet ved hjælp af hastighedstesten på fullrate.dk, og så er der ikke langt igen, før du står med et produkt fra FULLRATE, tilpasset dine behov, som bare virker!

 

Har du det rette internet til dit behov? Der er penge at spare…

Vil du have besked, når der er gode tilbud på fibernet og bredbånd hos dig?

Ved at tilmelde dig accepterer du Tjekbredbånds Privatlivspolitik og Betingelser.