Jetnet

Jetnet er en ny og spændende internetudbyder der tilbyder nogle af de billigste priser på internet markedet.INTERNET VIA KABEL TVINTERNET VIA FIBER


Derfor kan du trygt bruge Tjekbredbånd.dk

På Tjekbredbånd forsøger vi at give dig et overblik over dine internet muligheder. Vi rangerer de forskellige internet pakker efter faktorer som popularitet, hastighed, priser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til vores samarbejdspartnere. Læs mere her


Jetnet er et af de billigste internet udbydere på markedet. De tilbyder gode priser på mindre hastigheder som langt de fleste mennesker sagtens kan nøjes med. Dette er derfor et rigtig godt bud for dig som har et normalt forbrug og gerne bare vil have billigt internet.

Med Jetnet kan du både få internet via kabeltv eller fibernet. Derudover tilbyder de også forskellige hastigheder til forskellige priser. 

Så hvis du er til en standard hasighed til en billig pris har de en pakke til det. Hvis du går op i at få den hurtigste hastighed så kan du også få en 1000 mbit forbindelse til en god pris. 

I nodsætning til mange andre så er router ikke inkluderet i pakken hos Jetnet. Det skyldes at mange i forvejen har deres egen router og derfor helst vil være fri. Men hvis du ikke har en router kan du leje den igennem Jetnet.

Jetnet er et meget konkurrencedygtigt selskab, som du bestemt bør overveje når du kigger efter nyt internet. 

Har du det rette internet til dit behov? Der er penge at spare…

Vil du have besked, når der er gode tilbud på fibernet og bredbånd hos dig?

Ved at tilmelde dig accepterer du Tjekbredbånds Privatlivspolitik og Betingelser.