Google Tag Manager (noscript) End Google Tag Manager (noscript)


Hvordan skifter man bredbånd?

Kasper Ottosen, Opdateret: august 26, 2020

Når du skal skifte bredbånd, er der særligt tre ting, som du skal sørge for. Først og fremmest skal du gøre dig klart, hvilken type internetløsning du ønsker. Du kan blandt andet vælge mellem internet via kabel-TV, telefonstik, fiber og mobilt bredbånd. Når du har besluttet dette, skal du undersøge, hvilke udbydere der findes i dit område. Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du sammenligner de forskellige bredbåndspakker under din valgt løsning og område, så du finder det mest ideelle bredbånd til dit behov og budget.

Guide til hvordan man skifter bredbånd

Du har ikke noget at frygte, når det handler om at skifte bredbånd. De fleste grunde til at folk ikke får det gjort, er ren og skær dovenskab og tvivl angående, hvordan det lader sig gøre. Der er dog ikke noget videre kompliceret over at skifte.

Det du skal være opmærksom på, når du ønsker at skifte er, om din bindingsperiode er udløbet eller ej. De fleste udbydere har en binding på seks måneder, hvorefter du kan skifte kvit og frit. Sørg desuden for at læse betingelserne igennem hos din gamle såvel som din nye udbyder. 

Du skal desuden være opmærksom på, at hvis du ringer ind for at opsige dit abonnement, vil udbyderen som regel gøre alt, hvad de kan for at få dig til at blive, hvilket kan betyde ekstra rabatter for dig. Her skal du enten være standhaftig eller overveje, om det nye tilbud fra den gamle udbyder, er bedre end det fra den nye udbyder.

Hvilke udbydere er der?

Du kan findes en del udbydere inden for dansk bredbånd, og den bedste måde at finde frem til den rigtige for dig, er ved at sammenligne. Nogle af de udbydere der findes, er Stofa, Fastspeed og Boxer. Flere udbydere giver dig ved køb af internet gratis oprettelse hos dem.

Grunde til at skifte

De mest gængse årsager til at foretage et skift af bredbånd er generel utilfredshed, en for høj pris i forhold til ydelse, dårlig forbindelse og kundeservices håndtering af dine forespørgsler, problemer og spørgsmål. Hvis du oplever nogle af disse ting, kan det være på tide at skifte.

Andre spørger også...

Hvad er bredbånd?
Hvad er et modem?
Hvad er bredbånd via kabel-tv?
Hvad er en router?
Hvad er IPV6?
Hvad er latency? 
Hvad koster bredbånd? 
Hvordan skifter man bredbånd?
Hvad er bredbånd abonnement?
Hvordan vælger jeg bredbånd?
logo

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Betingelser