Hvad koster fibernet? | Tjek priser på din adresse [2024]

Hvad koster fibernet?

Oliver Lindgaard Larsen Forfatter: Oliver Lindgaard Larsen
opdateret Opdateret: 27. marts, 2024

Fibernet er den hurtigste form for internetforbindelse, hvor man modtager og sender data i høj hastighed, derfor er priserne det samme som traditionelle internetforbindelser. Man kan dog få ekstremt høje hastigheder med fiber, hvilket også afspejles i prisen.

Du kan få fibernet fra 99 kr. md. til 499 kr. md., hvilket afhænger af hvilken hastighed og udbyder, man vælger. Mange udbydere kører kampagnetilbud, og derfor skal du være opmærksom på, at prisen kan stige efter de første måneder. 

Vi dykker ned i tallene og viser dig hvilke priser du kan forvente, når du køber fibernet.

Kampagnepriser på fibernet

Når du køber fibernet, er det vigtigt, at du læser det med småt. Her skal du være opmærksom på, om prisen stiger efter nogle måneder. Mange udbydere tilbyder nogle gode kampagnepriser, hvor prisen er lav i de første 1-6 måneder, og der er efter mange penge at spare ved at vælge en god kampagne. 

Vi har lavet en liste over de billigste kampagnepriser på fibernet:

 1. Waoo: 0 kr. md. i 1 md. (Ingen binding) 
 2. Altibox: 99 kr. md. i 6 mdr. (6 mdr. binding)
 3. Hiper: 99 kr. md. i 3 mdr. (6 mdr. binding) 
 4. Norlys: 159 kr. md. i 3 mdr. (6 mdr. binding) 
 5. Ewii: 195 kr. md. i 5 mdr. (Ingen binding) 
 6. Fastspeed: 198 kr. md. i 3 mdr. (6 mdr. binding) 
 7. Telia: 199 kr. md. i 6 mdr. (6 mdr. binding)

Liste opdateret d. 05/03/2024 

Liste over fibernet priser efter kampagnetilbud

Listen herunder viser fibernet priserne efter kampagneprisen er udløbet. Priserne kan derfor være billigere i de første 6 måneder, end det vi viser her. 

Fibernet 1000/1000 mbit priser efter kampagnetilbud: 

 1. Hiper: 319 kr. md. 
 2. Fastspeed: 319 kr. md. 
 3. Jetnet: 329 kr. md. 
 4. Telia: 329 kr. md. 
 5. Waoo: 369 kr. md. 
 6. Ewii: 399 kr. md. 
 7. Altibox: 399 kr. md. 
 8. Norlys: 409 kr. md. 

Liste opdateret d. 05/03/2024

Se hvad fibernet koster på din adresse

Du kan let få et overblik over hvad fibernet koster på din adresse, ved at indtaste adressen i søgefeltet herunder. Du vil få vist priser fra de udbydere, der tilbyder fibernet på din adresse.

Du kan også gå ind på vores side om fibernet, hvor vi har samlet alle udbydernes tilbud på fibernet, så du kan vælge det tilbud, der passer bedst til dig. 

Hvad koster det at få lagt fibernet ind?

Hvis du ikke har fået gravet fibernet ned til din bolig i forvejen, sender udbyderen en entreprenør ud for at grave kablet ned fra fortorvet og hen til din ydermur. Du vil derefter få besøg af en tekniker, som skal sætte fiberboksen op i dit hjem. 

Nogle udbydere tilbyder gratis nedgravning af kabel de første 30 meter. Hvis der skal graves længere end det, skal der betales pr. gravemeter, og den pris ligger typisk mellem 200 - 500 kr. 

De udbydere, som ikke tilbyder gratis etablering, har priser fra 398 - 1149 kr for hele etableringen. 

Du kan læse meget mere om etablering og installation her.

De billigste fibernet priser i EU

Danmark er foran på udrulningen af fibernet i forhold til andre EU-lande. I takt med, at Danmark bliver bedre dækket af fibernet, stiger konkurrencen også. Den høje konkurrence kommer forbrugerne til gode - dels fordi den sikrer, at vi har noget af det bedste fibernet, men også fordi priserne bliver lavere. 

En analyse fra Tefficient viser, at fibernet priserne i Danmark er lave sammenlignet med andre lande i EU. Det indikerer, at konkurrencen presser priserne i bund og tvinger udbyderne til at lave gode tilbud i kampen om at få flest kunder.

Oliver Lindgaard Larsen
Skrevet af Digital marketing manager

Med en interesse i digital marketing, kommunikation og IT er Oliver en dedikeret profil. Han er involveret i Tjekbredbånd.dk og Find-Internet.dk, hvor han bl.a. formidler viden på emnet og hjælper brugerne med at finde det rette internet.