De Bedste Antivirus-programmer 2023


Vi har lavet et overblik for dig der søger den bedste og billigste antivirus program. I artiklen giver vi dig masser af dordele og ulemper så du nemt kan finde den rigtige antivirus program for dig. 

Hvad er et antivirus program?

Et antivirusprogram er et program (et stykke software), du kan installere på din PC for at opnå beskyttelse mod virus og andre farlige filer, som potentielt kan beskadige din PC eller dine filer. Et antivirusprogram kan derudover også bruges til at optimere og effektivisere din PC og at rydde op i de programmer og software, som du allerede har installeret, så din PC bliver så sikker og optimal at benytte som overhovedet muligt.

Har du et antivirusprogram på din PC, kan det “rense” din din harddisk og dine IT-systemer og sørge for, at der ikke kommer virus eller malware, som kan beskadige dine data. Et antivirusprogram har den største effekt, hvis det installeres på forhånd, da det konstant (“real time”) scanner og beskytter din enhed mod farlige vira, men kan potentielt også installeres på et senere tidspunkt og fjerne eventuelle farlige programmer eller filer. Det er dog mest optimalt at have et virusprogram installeret på din PC fra start, når man anskaffer sig den, så det kan bekæmpe eventuelle vira så snart de opdages.

Her er de 6 bedste antivirus programmer 2023 – antivirus test

Vi har testet 6 antivirus programmer, så du nemt kan finde den badte antivirus program for dig.

Total AV

total-av logo

Fordele ved Total AV

 • Gratis version tilgængelig
 • Tilgængelig på Windows, Mac, iOS og Android
 • Beskyt op til 3 forskellige enheder

Ulemper ved Total AV

 • Ingen Ad blocker

Vælger du at investere i et antivirusprogram fra Total AV, får du med standard-pakken et antivirusprogram for 39 € (290 kr.) om måneden. Det er dog både muligt at få større og mindre “pakker”, men ved køb af standard-versionen får du også en VPN-forbindelse med i købet. Dog skal du opgradere til en endnu større pakke, hvis du også ønsker at få en ad blocker-funktion.

Total AV antivirusprogrammet kan bruges på både Windows PC, Mac, Android og iOS-enheder, og faktisk kan du få op til tre forskellige enheder beskyttet med en enkelt antivirus-pakke fra Total AV. 

Når du starter op med din antivirus-løsning fra Total AV, har du mulighed for at fortryde og få dine penge tilbage i helt op til 30 dage. Dog signalerer den høje Trustpilot-score på hele 4,8 ud af 5 mulige stjerner, at Total AV’s kunder er yderst tilfredse med den service, de får. Det kunne sandsynligvis have noget at gøre med den gode kundeservice og support, der er tilgængelig både via e-mail, live chat på hjemmesiden og via telefon.

BESTIL TOTALAV ANTIVIRUS HER

Duka

Duka logo

Fordele ved duka

 • Lav pris
 • Tilgængelig på Windows, Mac, iOS og Android
 • Beskyt 3 forskellige enheder
 • 4 ugers returret og money back-guarantee

Ulemper ved duka

 • Ingen gratis version
 • Beskytter kun én enhed

Duka er ikke bare et antivirusprogram. Faktisk er Duka en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i mange forskellige aspekter af IT-services - både internetløsninger, telefonio og mobiltelefoner. Og så naturligvis antivirus. For med dukas antivirusprogram kan du være helt sikker på, at din computer er godt beskyttet, både når det kommer til selve antivirus, men også backup og sikkerhedssupport. Den gode service og det høje sikkerhedsniveau har resulteret i en god Trustpilot score på 4,3 ud af 5 mulige stjerner.

Du kan få Dukas antivirusprogram fra 59 kr om måneden, hvilket er én af de laveste priser på markedet. Dog findes der kun denne éne løsning fra Duka, og du har altså ikke mulighed for at opgradere til flere enheder eller større pakker. Med andre ord kan du kun beskytte én enhed pr abonnement. Den enhed bliver til gengæld rigtig godt beskyttet, og bliver hver halve time sikkerhedskopieret, så du aldrig skal bekymre dig om at miste data.

Dertil får du hele fire ugers returret med pengene tilbage-garanti, så du ikke har tabt noget, hvis ikke du er tilfreds med produktet. Og skulle der opstå problemer før, under eller efter din prøveperiode, kan du få kyndig hjælp og vejledning hos Dukas dygtige eksperter i sikkerhedssupporten. Du kan ringe alle hverdage og lørdage, eller du kan kontakte dem på mail eller via deres live-chat funktion.

BESTIL DUKA ANTIVIRUS HER

McAfee

avast logo

Fordele ved McAfee

 • Tilgængelig på Windows, Mac, iOS og Android
 • 30 dages returret med money back-guarantee

Ulemper ved McAfee

 • Dårlig Trustpilot-score (1,4 ud af 5)
 • Beskytter kun én enhed

McAfee er nok ét af de antivirusprogrammer, som flest kender til. Du kan få en McAfee standard pakke til en enkelt enhed for 349 kr om året, og du kan opgradere til 5 eller 10 beskyttede enheder for hhv. 449 eller 499 kr om året. Du kan også prøve deres gratis prøveversion, hvis du blot ønsker prøve det af inden du investerer i et virusprogram. 

McAfee kan bruges på de fleste enheder, og altså både Windows, Mac, iOS og Android. Hvis du er tilmeldt automatisk fornyelse af dit antivirusprogram, får du en VPN-forbindelse gratis med i pakken, så du kan være ekstra beskyttet, når du færdes på nettet. 

Som sagt kan du prøve den gratis version af inden du betaler for dit årlige abonnement, men du har også mulighed for at prøve den betalte version af i 30 dage med money back-guarantee. Skulle der optså problemer i løbet af din prøvetid - eller før og efter - kan du kontakte deres kompetente support-team på deres live-chat på eller søge hjælp de mange guides på hjemmesiden. McAfee har en Trustpilot score i den lave ende på kun 1,4 ud af 5 stjerner.

BESTIL MCAFEE ANTIVIRUS HER

Avast

avast logo.jpg

Fordele ved Avast

 • Tilgængelig på Windows, Mac, iOS og Android
 • 30 dages returret med money back-guarantee

Ulemper ved Avast

 • Middel score på Trustpilot (3,8 ud af 5)
 • Beskytter kun én enhed

Hos Avast er de af den overbevisning, at alle har ret til at føle sig sikre, når de færdeso nline. Og derfor tilbyder de en gratis version af deres antivirusprogram til alle. Udover den gratis version, kan du få en premium-udgave til PC for 299 kr om måneden og til Mac for 249 kr om måneden. Vil du have absolut beskyttelse, kan du vælge Avast Ultimate for 449 kr om måneden. Det er derudover muligt at opgradere til at få op til 10 enheder beskyttet. Og vælger du premium-pakken får du også en VPN-forbindelse med.

Avast Antivirus fungerer på både Windows, Mac, iOS og Android. Alle enheder indeholder både anti-malware, beskyttelse af web og e-mail samt scanning af din wi-fi sikkerhed. Har du fået lyst til at prøve Avast af, kan du starte ud med den gratis version eller prøve én af de to andre af med det samme, for du kan få pengene tilbage inden for 30 dage, hvis ikke du er tilfreds. Og får du problemer kan du altid kontakte deres kundeservice, som desværre kun findes på engelsk, eller tage et kig på de mange guides, de har på den danske hjemmeside.

BESTIL AVAST ANTIVIRUS HER

AVG

avg logo

Fordele ved AVG

 • Tilgængelig på Windows, Mac, iOS og Android
 • God Trustpilot-score (4,1 ud af 5)
 • 30 dages money back-guarantee

Ulemper ved AVG

 • Beskytter kun én enhed (kan opgraderes)

AVG Antivirus er én af de billigste løsninger på markedet for antivirus. Prisen starter nemlig fra 299 kr om året for den mindste pakke. Derudover kan du få en internet security pakke for 399 kr eller en AVG Ultimate-pakke, der koster 599 kr om året.

Ved at købe den største pakke får du også en VPN-forbindelse med, så du er ekstra godt sikret på nettet. AVG kan beskytte både Windows, Mac, iOS og Android enheder, og du kan betale ekstra, hvis du ønsker at få flere enheder beskyttet med ét abonnement. 

Vil du vide mere om AVG antivirus, eller får du problemer med dit eksisterende AVG abonnement, kan du finde hjælp i de mange guides og tips, der er til rådighed på deres hjemmeside. Man kan få AVG til både privat og erhvervsmæssig brug, og det må man sige er en god ting, for de har nemlig opnået en rigtig fornuftig score på Trustpilot på hele 4,1 ud af 5 stjerner.

BESTIL AVG ANTIVIRUS HER

Norton

Norton.jpg

Fordele ved Norton

 • Tilgængelig på Windows, Mac, iOS og Android
 • Mulighed for VPN
 • Gode kundeservicemuligheder

Ulemper ved Norton

 • Ingen gratis version
 • Beskytter kun én enhed
 • Middelmådig Trustpilot score (2,8 ud af 5)

Norton er også et af de antivirusprogrammer, som er meget bekendt rundt omkring i både Danmark og resten af verden. Det er en del af NortonLifeLock Inc., som er et amerikansk firma. Og det er én af grundene til, at det er så udbredt en løsning.

Og løsninger har de nok af - ikke mindre end fem forskellige antivirusløsninger kan du få hos Norton. Der findes Norton Antivirus Plus, som koster 199 kr om året. Norton 360 Standard koster 369 kr om året, Norton 260 Deluxe koster 519 kr om året, og Norton 360 Premium koster 599 kr om året. Slutteligt har de en løsning specielt udviklet til gamere, som hedder Norton 360 for Gamers og koster 519 kr om året.

Generelt for antivirus fra Norton gælder, at én enhed er dækket. Dog kan du opgradere til flere enheder, ligesom du også kan få en VPN-forbindelse og backup af din data med i de større pakker. Generelt for alle pakkerne er også, at de kan bruges på både Windows, Mac, Android and iOS enheder. Og så er der de ekstra plusser hos Norton, at de har 30 dages money back-guarantee samt gode muligheder for kundesupport - for du kan nemlig både få hjælp via guides og live chat på hjemmesiden, ligesom du også kan kontakte dem telefonisk. Norton har ikke den højeste score på Trustpilot med kun 2,8 af 5 mulige stjerner, men det er dog over middel.

BESTIL NORTON ANTIVIRUS HER

Indholdsfortegnelse
Se mere

Hvad er en virus/malware og hvordan får man det?

Virus og malware er i grove træk to ord for den samme ting. Malware er en samlet betegnelse for den type software, der kan komme ind på en enhed for at skade eller downloade dens programmer og/eller data. Det er med andre ord et ondsindet stykke software, og det kan gøre utroligt meget skade, hvis ikke man får stoppet eller helt blokeret for det. I værste tilfælde kan det slette eller kopiere følsomme data eller endda gøre fysisk skade på den enhed, det er trængt ind på. Navnet malware kommer af ordet malicious software, hvilket - direkte oversat - betyder ondskabsfuld software.

Der findes mange forskellige former for virus og malware, og de mest almindelige er:

 • Virus
 • Orme
 • Bots
 • Trojanske heste
 • Malware
 • Spyware
 • Adware
 • Ransomware
 • Rootkits

Typisk får man malware på sin PC eller sin smartphone via en virus. Det kan for eksempel ske ved, at man åbner et link eller en vedhæftet fil i en e-mail eller SMS fra en ukendt afsender. Afsenderen af en virus har typisk gjort således, at der installeres eller downloades et bestemt program eller udføres en bestemt handling på enheden, når der blot klikkes på linket eller filen åbnes. Det kan også være noget så simpelt som et klik på det forkerte link på en hjemmeside eller når du downloader et billede, der gør, at du pludselig har virus på din computer eller smartphone. Er uheldet ude kan du som sagt risikere at blive overvåget eller udspioneret, når du færdes på nettet, ligesom der er risiko for, at dine data bliver slettet, eller at nogen kan stjæle følsomme eller personlige data fra dig.

Hvordan virker et antivirusprogram?

Som navnet antyder, fungerer et antivirusprogram ved at sørge for, at der ikke kommer virus eller malware på det IT-system eller den enhed, der er installeret på. Langt de fleste antivirusprogrammer har i dag det man kalder real-time beskyttelse mod vira og malware, hvilket vil sige, at der er en funktion i programmet, som konstant scanner for ukendte eller ondsindede filer på enheden. Og langt størstedelen af antivirus programmer har også en e-mail scanner, fordi det desværre forholder sig sådan, at et stor del af alle vira kommer ind på enheden via en e-mail. 

Derudover findes der også det, der kaldes en heuristisk analyse af din enhed, som går ud på, at antivirusprogrammet opdager vira ved at genkende mønstre i de forskellige programmer og filer, der er på enheden. Med denne type scanning, vil vira blive opdaget, hvis programmet finder nogle mønstre, som ikke ligner det normale. Slutteligt findes der også det, der kaldes en fuld scanning, som de fleste antivirusprogrammer kan køre. Det er en scanning for virus, der analyserer hele enheden og alt, hvad der er på den. Man kan med fordel køre en fuld scanning så snart man får sit virusprogram og engang imellem efterfølgende, mens det i mellemtiden er tilstrækkeligt med real time scanning.

Derudover skal det nævnes, at et antivirus program fungerer reaktivt, hvilket vil sige, at virus først skal opdages før der kan laves en “kur” mod den. Det vil med andre ord også sige, at dine enheder altid har mulighed for at blive angrebet af nye eller hidtil ukendte vira, da antivirusprogrammet først skal opdage virus før det kan afhjælpes.

Hvorfor bruge et antivirus program?

Der er mange gode og åbenlyse grunde til, hvorfor man bør bruge et antivirus program på sin computer, smartphone eller andre enheder. Men hvis du er i tvivl om, hvorfor netop du bør bruge det, så har vi listet de vigtigste grunde op her:

 • Tryghed
  Det absolut vigtigste ved et antivirusprogram er, at det kan skabe tryghed for dig. Tryghed forstået på den måde, at du kan være helt tryg ved, at der ikke kommer virus eller andet på din enhed, som du ikke har bedt om at få. Med andre ord vil et antivirusprogram kunne sørge for, at du trygt kan bruge din enhed uden at tænke over, om dine filer eller dine enheder er i fare.

 • Optimering, oprydning og effektivisering af din PC
  Et antivirus program sørger ikke blot for at scanne din computer for uønsket virus, men kan også være med til at optimere og effektivisere din computer. Det gør den ved konstant at scanne for ukendte filer og farlige programmer, og ved at slette disse, hvis de skulle ske at komme. På den måde er programmet altså også med til at sørge for, at du ikke har ubrugelige programmer eller filer, som påvirker din PC’s effektivitet eller ydeevne.

 • Mulighed for VPN
  I de fleste antivirus programmer i dag, har du også muligheden for at få en VPN, som kan gøre din færden på internettet endnu mere tryg og sikker. Der er rigtig mange antivirus-programmer, hvor det er inkluderet i prisen, mens andre har det som en ekstra feature, som du kan vælge at tilkøbe.

 • Ekstra features
  Nogle antivirusprogrammer har tilmed yderligere ekstra features, som du kan til- eller fravælge. Det gælder for eksempel muligheden for at lave backup på dine filer og andre data fra dine enheder. Skulle det uheldige og utænkelige ske, at du får en virus, som sletter dine data, er det altid en rigtig god idé at sørge for at have en backup på den ene eller anden måde.

Hvordan bruger jeg et antivirus program?

Det er faktisk ganske enkelt at komme i gang med at bruge et antivirusprogram. De fleste udbydere af antivirus har en nem og simpel guide på deres hjemmeside, som du blot skal følge, når du vælger at købe eller installere programmet. 

Af og til kommer selve programmet på en CD-rom, som skal sættes i computeren for at installere programmet - men det ses ikke så tit i dag. I stedet handler det blot om et enkelt program som skal downloades og installeres direkte fra antivirus udbyderens hjemmeside. Når du har downloadet selve installationsprogrammet, popper der helt automatisk en vejledning op, som du skal følge for at få programmet installeret på din enhed.

Du skal også huske af og til at opdatere dit antivirus program. For ved hele tiden at sørge for, at du har den nyeste og mest aktuelle version af programmet, kan du sørge for altid at være bedst muligt beskyttet - for af og til ser man, at folk bliver ramt af virus, selvom de har et antivirusprogram, fordi de har glemt at få den nyeste opdatering.

Hvorfor vælge et betalt antivirusprogram?

For at gøre det nemmere og mere overskueligt for dig, der gerne vil blive klogere på betalte og gratis virusprogrammer, har vi herunder opstillet fordele og ulemper ved at vælge henholdsvist et gratis antivirusprogram eller et betalt antivirusprogram.

Fordele ved gratis antivirus program

 • Den vigtigste og mest åbenlyse fordel ved et gratis antivirusprogram er naturligvis, at det er gratis, og at du kan beskytte dine enheder uden at betale for det
 • Det er en nem løsning for dig, der ikke vil investere megen tid eller penge i et antivirus program
 • Du kan beskyttes mod de almindelige og/eller velkendte virus
 • Du har ofte mulighed for på et senere tidspunkt at betale for en større/bedre version af programmet

Ulemper ved gratis antivirus program

 • Man er ofte ikke lige så godt beskyttet som med et betalt antivirusprogram
 • Man er som regel ikke beskyttet mod nye eller ukendte former for virus
 • Indeholder ofte reklamer

Fordele ved betalt antivirus program

 • Du er bedre beskyttet end med et gratis program
 • Bredere vifte af sikkerhedsfunktioner tilgængelige
 • Mulighed for at få teknisk support på dit antivirusprogram
 • Vira og malware opdages typisk hurtigere
 • Mulighed for VPN, backup og andre features

Ulemper ved betalt antivirus program

 • Den åbenlyse ulempe ved et betalt antivirusprogram er, at det koster penge, og det er derfor ikke alle, der har muligheden for at få det

Antivirus til PC, Android, iOS og Mac

Som vi tidligere har nævnt, kan der være forskellige antivirus programmer, der egner sig bedre end andre til bestemte enheder. Der vil som regel være bestemte programmer, som specialiserer sig i beskyttelse til PC - altså antivirus til Windows computere - mens andre har specialiseret sig til beskyttelse til Macbook computere. Afhængigt af dit styresystem, kan der altså være nogle programmer, der vil være bedre og nemmere at bruge - selvom de fleste af de store og anerkendte antivirusprogrammer kan levere rigtig gode løsninger til både PC og Mac.

Derudover er det også muligt at få antivirusprogrammer til smartphones. Og det gælder både antivirus til Android, men også antivirus til iOS. Spørgsmålet er dog, om det er nødvendigt med antivirus til sin mobiltelefon - og her er svaret, at det kommer an på, hvad du bruger den til. Selvom mange antivirusprogrammer giver dig muligheden for helt gratis også at få beskyttet din smartphone, er det ikke sikkert, at det er nødvendigt for dig, da det er meget sjældendt, at man ser virus eller lignende på smartphones. Google (Android) sørger nemlig for at sikkerhedstjekke alle apps i Google Play Store, og Apple sørger ligeledes for, at der ikke er farlige eller ukendte apps i App Store.

Antivirus vs. anti-malware

Som du måske allerede har lagt mærke til, findes der både noget, der hedder anti virus og noget, der hedder anti malware. Det er to forskellige programmer, som dog har mange ligheder. Den vigtigste forskel på de to programmer er, at et antivirusprogram er specialiseret i at angribe og beskytte mod vira. Et anti-malwareprogram er derimod ikke kun specialiseret i vira og kan derfor beskytte din enhed mod flere forskellige former for malware - som kan bruges som en overbetegnelse for bl.a. Vira, trojanske heste, spyware og adware.

Det er vigtigt, at du kender forskellen på de to forskellige programmer, da det ikke er al slags malware, der nødvendigvis er en virus. Og derfor er det heller ikke sikkert, at det er lige netop et virusprogram, du og din enhed har brug for. For hvis du vil være ekstra godt beskyttet, kan du være bedre tjent med at investere i anti-malware, så du også er beskyttet mod andre ting.

Det skal dog også siges, at mange antivirusprogrammer i dag også beskytter mod andre former for malware. Grunden til dette er sandsynligvis, at antivirus er nemmere at huske, og det derfor er den type beskyttelse, som de fleste kender og derfor vælger.

Overvejelser inden du vælger antivirus program

Når man færdes meget på nettet - hvilket vi stort set alle sammen gør nu til dags - er det vigtigt, at man gør noget aktivt for at beskytte sig selv, sine data og sine enheder. Og det kan du jo blandt andet gøre ved at vælge at bruge et antivirus program på dine enheder. Men før du beslutter dig, er der en række ting, som du bør overveje, så du kan vælge det helt rigtige antivirusprogram. Og for at gøre det så nemt som muligt for dig, har vi listet dem op her:

 • Pris
  Først og fremmest skal du sætte et budget for, hvor mange penge, du vil investere i et antivirusprogram. Du kan overveje, om du vil gå efter en gratis løsning, eller om du vil betale for en større pakke og flere features og måske bedre beskyttelse.

 • Antal enheder, der skal beskyttes
  Alt afhængigt af, hvor mange enheder, du har, der skal beskyttes mod virus, kan der være nogle antivirus udbydere, der egner sig bedre end andre. For enkelte antivirusprogrammer kan kun installeres på én enhed, mens andre kommer med en licens til 3, 5 eller 10 enheder, som kan beskyttes med det samme abonnement

 • Styresystem på dine enheder
  Det er desuden også vigtigt, at du finder et antivirusprogram, som er kompatibelt med styresystemet på den eller de enheder, der skal beskyttes. Så hvis du har iPhone og Macbook, skal du finde et antivirus program til Apple, mens du skal gå efter et Windows antivirus, hvis du har PC og/eller Android.

 • Hvilke ekstra-funktioner har du brug for?
  Du skal også gøre op med dig selv hvilke funktioner, du har brug for i dit antivirusprogram. Vil du blot være beskyttet mod virus og ikke andet, kan du nøjes med en basis-beskyttelse. Men vil du gerne beskyttes mod andre former for malware, vil du have backup inkluderet, eller vil du måske endda have en VPN-forbindelse med? Så skal du kigge efter, hvilke udbydere, der tilbyder dette.

 • Har du overhovedet brug for et antivirusprogram?
  Du kan også starte ud med at overveje, om du overhovedet har brug for antivirus. For eksempelvis kommer de fleste PC’er med Windows Defender, som er en slags antivirusprogram, der følger med. Og det kan være, at det er tilstrækkeligt for dine behov, når det kommer til beskyttelse mod virus.

Antivirus FAQ

Hvilket antivirus program er bedst?

Der findes mange gode antivirusprogrammer på markedet i dag. Vii anbefaler især Norton, AVG, Avast, McAfee, Duka og Total AV. Det er disse seks antivirusprogrammer, vi har testet og sammenlignet på TjekBredbånd.dk, og det er dem, vi mener, du bør overveje, hvis du gerne vil beskytte dine enheder mod virus. Blandt disse kan du både vælge mellem betalte og gratis virusprogrammer.

Hvad er en virus/malware?

Malware betyder Malicious Software og er en overbetegnelse for de mange forskellige typer af ondsindede programkoder. Med andre ord dækker malware altså over virus, trojanske orme, trojanske heste, spyware og meget andet. Virus og malware har til formål at skade programmer og/eller data på den enhed, det trænger ind på. Og det kan både trænge ind på din computer og din mobiltelefon, så det er vigtigt at være beskyttet mod både virus og malware på alle sine enheder.

Hvad skal jeg gøre hvis jeg får en virus?

Det bedste råd mod virus og malware er at være på forkant og sørge for altid at være beskyttet mod virus - netop ved at få et antivirusprogram installeret på dine enheder. Skulle du dog være så uheldig allerede at have fået en virus på én af dine enheder, kan du faktisk også beskytte dig “med tilbagevirkende kraft” - altså ved hurtigst muligt at få et antivirus program og køre en virusscanning, som kan slå virusen ned. Dog kan man aldrig være helt sikker på, om man har fået bekæmpet virussen før den har gjort skade.

Hvordan får man en virus?

De fleste personer, der har fået virus på deres PC eller en anden enhed har typisk fået det ved at klikke på et link, en fil eller ved at besøge en såkaldt inficeret hjemmeside. Det kan for eksempel være ved at klikke på et link i en mail fra en afsender, som man ikke stoler 100 % på, eller hvis du har klikket på noget, som var skjult som et dokument eller en reklame. Du kan altid tjekke, om du har virus på din enhed ved at scanne den med dit antivirusprogram.

Bør jeg betale for et antivirus program?

Det er ikke sikkert, at du behøver betale for et antivirusprogram. De fleste Mac-brugere har aldrig været udsat for virus eller hacking, da Macbooks er relativt sikre - også uden et antivirusprogram. Og på de fleste PC’er har man automatisk Windows Defender, som er en slags indbygget antivirus program. Dog er det ikke sikkert, at du føler, at noget af dette lever op til dine behov for sikkerhed på nettet, og i så fald kan du med fordel overveje, om du vil betale dig fra et antivirusprogram for at være ekstra godt beskyttet på alle dine enheder.

Kan dit internet påvirke din sikkerhed?

Dit valg af internet eller internetudbyder har ikke noget at gøre med om du kan få virus på din enhed. Så lige meget om du har bredbånd, fibernet eller mobilt bredbånd, har det ikke nogen påvirkning på dette problem.

Har du det rette internet til dit behov? Der er penge at spare…

Vil du have besked, når der er gode tilbud på fibernet og bredbånd hos dig?

Ved at tilmelde dig accepterer du Tjekbredbånds Privatlivspolitik og Betingelser.