Fibernet i Odense

Indtast din adresse og find det billigste fibernet

Filtrer
Max pris pr. md.:
Min. hastighed:
Internet signal:
Valgmuligheder:24 pakker
Se flere
Derfor kan du trygt bruge Tjekbredbånd.dk

På Tjekbredbånd forsøger vi at give dig et overblik over dine internet muligheder. Vi rangerer de forskellige internet pakker efter faktorer som popularitet, hastighed, priser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til vores samarbejdspartnere. Læs mere her

Fibernet i Odense

Danmarks tredjestørste by har masser af muligheder, når det kommer til hurtigt fibernet. Uanset hvilket område i Odense du er bosat i, har du mulighed for at nyde godt af de hurtige forbindelser, som fibernettet kommer med. Du kan finde masser af fibernet i Odense til gode priser.

Odense.png

Vil du gerne blive endnu klogere på muligheder for fibernet i Odense, kan du læse med videre her på siden. Vi kommer til at gå igennem de billigste løsninger, og hos hvilke udbydere du skal kigge for at finde dem. Det gør hele processen i at finde billigt fibernet endnu lettere for dig.

Vil du derudover gerne vide mere om det hurtigste og bedste fibernet i Odense, er du også kommet til det helt rigtige sted. Vi giver dig et overblik over de bedste løsninger med fokus på hastighed, stabilitet, og hvad pakkerne ellers indeholder af abonnementer og ekstra fordele.

Billigste fibernet i Odense

Der er masser af internetudbydere i Odense, der tilbyder gode og billige løsninger på fibernet. Kigger du hovedsageligt efter billigt fibernet i Odense, er det vigtigt, at du holder øje med de forskellige udbydere. De kører nemlig ofte rabatpriser, særtilbud og pakkeløsninger på fibernettet.

Det er dog vigtigt at vide, at prisen typisk også afspejler noget af kvaliteten. Forbindelsen på internettet vil ofte være lidt lavere og måske mere ustabilt med en billig forbindelse. Men en rigtig billig forbindelse kan også betyde dårligere kundeservice. Har du ikke brug for kundeservice, er det bare med at slå til på et godt tilbud.

Det billigste fibernet i Odense kommer i øjeblikket fra Kviknet, MaxSpeed og JETNET. Her kan du få et godt fibernet til bare 199 kr. om måneden. Det vil give dig en sikker hastighed på minimum 100 Mbit. Er det nok til dig, kan du få en rigtig billig fibernetforbindelse i Odense.

Her er en liste over de billigste priser på Fibernet i Odense:

 1. Billig fibernet via Kviknet | 100 Mbit/s | Pris 199,-/md.
 2. Billig fibernet via MaxSpeed | 200 Mbit/s | Pris 199,-/md.
 3. Billig fibernet via Kviknet | 100 Mbit/s | Pris 249,-/md.
 4. Billig fibernet via Stofa | 1000 Mbit/s | Pris 249,-/md.
 5. Billig fibernet via JETNET | 500 Mbit/s | Pris 269,-/md.
 6. Billig fibernet via Hiper | 100 Mbit/s | Pris 269,-/md.

Bedste fibernet i Odense

Vil du gerne have en lynhurtig og stabil forbindelse, så er det helt klart det bedste fibernet i Odense, du skal kigge efter. Kvaliteten af forbindelsen kan være svær at vide, og det er derfor en god idé at læse anmeldelser på internettet fra det område, du bor i. Så er du nemlig mere sikker på stabiliteten.

Hastigheden er nok det, som de fleste forbinder med at være det bedste fibernet. Noget af det bedste fibernet du kan få i Odense, kommer fra YouSee og MaxSpeed, der begge tilbyder en fiberforbindelse på 2.500 Mbit. Derudover kan du få 1.000 Mbit fra stort set alle andre udbydere.

Vil du gerne have en sikker forbindelse, er det vigtigt, at du aldrig går på kompromis med et godt fibernet. En dårlig internetforbindelse kan nemlig være virkelig irriterende, og derfor anbefales det altid, at du finder en god og stabil forbindelse inden for dit budget.

Fibernetudbydere i Odense

Der findes op mod 10 forskellige internetudbydere i Odense, der har mange forskellige løsninger på et godt fibernet til din bolig. Du kan finde alle de kendte udbydere som YouSee, Fastspeed, MaxSpeed, HIPER, WAOO, Norlys med flere.

Lige meget hvor du er bosat i Odense, kan du nærmest med garanti finde en fibernetforbindelse til dit hjem, så du også kan opleve det utrolig hurtige internet.

Det er derudover vigtigt at se på deres pakkeløsninger, når du leder efter fibernet i Odense. De tilbyder nemlig mere end bare en hurtig og stabil fibernetforbindelse. I mange tilfælde kan du finde et godt tilbud, der inkluderer abonnementer på streamingtjenester og andre gode fordele.

Fastspeed giver eksempelvis to måneder på Allente, Viaplay, Mofibo og Podimo i deres fibernetløsning. Kviknet og MaxSpeed sender også en toptunet trådløs router med i deres løsning. Det er derfor vigtigt at se på, alt du får med, når du leder efter fibernet i Odense.

Liste over fibernetudbydere i Odense:

 • Kviknet
 • JETNET
 • YouSee
 • Hiper
 • FastSpeed

…og mange flere

Priser på fibernet i Odense

Der er mange forskellige prisklasser, når det kommer til fibernet i Odense. Du kan derfor med garanti få en forbindelse, der passer perfekt til dig. Prisen på fibernet ligger typisk mellem 199 kr. og 489 kr. Prisen afhænger selvfølgelig af hastigheden, og hvad udbyderen ellers tilbyder i pakken.

For 199 kr. kan du få 100 Mbit fibernet fra Kviknet og JETNET, 200 Mbit fibernet fra MaxSpeed med en router og 500 Mbit fibernet fra MaxSpeed. Du kan også få 200 Mbit fra Stofa for 219 kr., 1.000 Mbit fra MaxSpeed til 249 kr., 500 Mbit fra JETNET til 269 kr. og meget mere.

Udover priser og hastigheder er det vigtigt at tænke over kundeservicen fra udbyderen. Det kan nemlig variere meget fra udbyder til udbyder, og i tilfælde af problemer kan det være rart at kunne kontakte udbyderen og få hjælp. Vær derfor opmærksom på, hvad prisen på dit fibernet indeholder.

Læs også

Hvis du gerne vil blive klogere på fibernet, så kan du læse meget mere om det her. Vil du derimod gerne vide mere om bredbånd i Odense eller internet i Odense, så kan du også læse om det. 

Du kan også tjekke fibernet for andre byer her nedenfor:

Kasper Ottosen

Skrevet af

Kasper Ottosen
Ansvarlig for Tjekbredbaand.dk

Kasper Ottosen har over 4 års erfaring med opsætning og salg af bredbånd, fra hans arbejde som elektriker og Tjekbredbånd.dk

Har du det rette internet til dit behov? Der er penge at spare…

Vil du have besked, når der er gode tilbud på fibernet og bredbånd hos dig?

Ved at tilmelde dig accepterer du Tjekbredbånds Privatlivspolitik og Betingelser.