Google Tag Manager (noscript) End Google Tag Manager (noscript)


Hvad koster fibernet?

Kasper Ottosen, Opdateret: august 25, 2020


Er du blevet nysgerrig på muligheden omkring fibernet? Så er du kommet til det helt rette sted, da du her vil blive gjort meget klogere på netop dette. I Danmark har du mulighed for at få fibernet til en pris, som befinder sig mellem 229 til 349 kroner på månedlig basis. Priserne svinger, da der er forskel på de forskellige hastigheder. Kaster man eksempelvist blikket på stofa fibernet, er der mulighed for at få en hastighed på 300/50 til 349 kroner om måneden. Er behovet ikke så stort, kan du eksempelvis også få 100/20 til 319 kroner om måneden ved fibernet yousee.

Hvad koster det at få lagt fibernet ind?

Ovenstående beskriver altså, hvad fibernet koster på månedlig basis. Men som du måske også er klar over, så er det altså ikke helt gratis at få lagt fibernet ind. Hvis du bor et sted, hvor der er gravet fibernet ind, og der er mindre end 30 meter til vejen, vil det ikke koste noget for dig at få gravet fibernet ind. Bor du ikke således, kan du kontakte de forskellige udbydere og høre nærmere.

Hvor er der fibernet?

Det er ikke alle steder, der er fibernet. Derfor kan du med fordel tjekke op på fibernet kortlægning for at finde ud af, om der er fibernet i netop dit område, hvilket ligeledes gør sig gældende i forhold til fiberbredbånd. Disse kort findes flere steder på nettet, og det kan kun anbefales, at du tjekker dem ud. 

Installation

Når du skal have installeret fibernet, koster denne proces som regel et engangsbeløb. Grunden hertil er, at der skal indlægges fibernet i de kobberkabler, som almindeligvis bruges til bredbånd. Priserne varierer fra udbyder til udbyder. Ønsker du eksempelvis waoo fiber, kan du med fordel tjekke mere på deres hjemmeside. 

Andre spørger også...

Hvad er et Access point?
Hvad koster fibernet?
Hvordan skifter man fibernet?
Hvordan vælger man fibernet?
logo

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Betingelser