Danmarks Hurtigste Internet 2021 [Den bedste internet udbyder]

Danmarks hurtigste internet 2021

Kasper Ottosen Forfatter: Kasper Ottosen
opdateret Opdateret: 22. februar, 2024

Ord som mbit/s, ping og stabilitet er essentielt når man snakker om internet, da det er disse faktorer, som påvirker hvor godt internettet er. Der findes flere tools til at teste hastigheder af internet, hvorfor det er nemt at vurdere det hurtigste.

Danmarks hurtigste internet kommer fra udbyderen Fastspeed, der er blevet kåret som vinder på flere parametre af Ookla Speedtest, som er den mest benyttede hastighedstest i verden. 

Ookla er kendt for at uddele priser for det hurtigste internet i alle lande hvert år. Fastspeed løb med prisen som det hurtigste internet i Danmark, men blev også kåret som nummer 2 i verden, hvilket er endnu mere imponerende. 

Vil du også teste, om du kan få Danmarks hurtigste internet, kan indtaste din adresse og tjekke på vores side om internet.

Fastspeed's adm. direktør, Jens Raith, udtaler i en pressemeddelse, at de er utrolig stolte over denne kåring og blåstempling, som Ookla har givet dem.

Hvordan er Fastspeed testet?

Analysen er foregået på data for 1. og 2. kvartal 2021. Prisen gives ud fra en speed score, der tager højde for internetudbydernes download og upload hastigheder og rangeres efter performance.

Udbyderne bliver vurderet ud fra de bedste forbindelseshastigheder på tværs af internet udbyderen. Dette sker både via kablede og trådløse forbindelser.

Ookla tager også højde for test lavet via forskellige applikationer og telefoner via wifi forbindelse. 

Hvad er Ookla?

Ved at tilbyde deres system til forskellige hjemmesider og app's, når Ookla ud i hele verden og er derfor dem, der har det bedste overblik over internethastigheder i verden.

Du kan læse mere om Ookla her

Sådan får du Danmarks hurtigste internet

Hos Tjekbredbånd anbefaler vi i høj grad også Fastspeed til alle, der kan få dem på adressen. Faktisk har Fastspeed netop opnået en landsdækkende dækning, så de nu dækker alle husstande i hele Danmark. 

Hvis du ønsker at at se de hurtigste internetudbydere på din adresse, kan du tjekke det her.

Hvis du har mulighed for at få fibernet via Fastspeed, kan vi klart anbefale dette, da det er den hurtigste internetteknologi på markedet. 

Men selv med deres Coax internet tilbyder de lynhurtigt internet til en fremragende pris.

Tillykke med prisen til Fastspeed

Fra Tjekbredbånd skal der også lyde et stort tillykke med prisen som Danmarks hurtigste internet og den 2. hurtigste i verdenen. 

Vi håber, at prisen giver endnu mere blod på tanden, så Danmark kan forblive i toppen over dem, der tilbyder noget af det hurtigste internet i verden, og dermed skabe øget muligheder for at få hurtigt bredbånd i Danmark.

Kasper Ottosen
Skrevet af Ansvarlig for Tjekbredbaand.dk

Med en unik baggrund, der kombinerer 5 års erfaring som elektriker med 5 års indsigt i internetbranchen hos Tjekbredbaand.dk, er Kasper Ottosen nu en fremtrædende ekspert. Han har været en nøglefigur i at rådgive et stort antal danskere om at skifte internetudbyder. Kasper har forfattet over 100 artikler, der dækker vigtige emner som bredbånd, fibernet og mobilt bredbånd, hvilket har cementeret hans status som en pålidelig kilde til information og vejledning i den digitale verden.