Danmarks Hurtigste Internet 2021 [Den bedste internet udbyder]

Danmarks hurtigste internet 2021

Kasper Ottosen Forfatter: Kasper Ottosen
opdateret Opdateret: 25. september, 2023

Ord som Mbit/s, ping og stabilitet er essentielt når man snakker om internet, da det er disse faktore som påvirker hvor godt internettet er. Der findes flere tools til at teste hastigheder af internet, hvorfor det er nemt at vurdere det hurtigste.

Danmarkshurtigste internet kommer fra udbyderen Fastspeed, som er blevet kåret som vinder på flere parametre af Ookla speedtest, som er det mest benyttede hastighedstool i verden. 

Ookla er kendt for at uddele priser for det hurtigste internet i alle lande hvert år. Fastspeed løb med prisen som det hurtigste internet i Danmark, men blev også kåret som nummer 2 i verdenen, hvilket er endnu mere impinerende. 

Vil du også teste om du kan få Danmarks hurtigste internet, kan indtaste din adresse og tjekke på vores internet side.

Fastspeed's adm. direktør Jens Raith udtaler i en pressemeddelse at de er utrolig stålte over denne kåring og blåstempling som Ookla har givet dem.

Hvordan er fastspeed testet?

Analysen er foregået på data for 1. og 2. kvartal 2021. Prisen gives ud fra en speed score der tager højde for internet udbydernes download og upload hastigher og rangeres efter preformance.

Udbyderne bliver vurderet ud fra de bedste forbindelseshastigheder på tværs af internet udbyderen. Dette sker både via kablede og trådløse forbindelser.

Ookla tager også højde for test lavet via forskellige applikationer og telefoner via wifi forbindelse. 

Hvad er Ookla?

Ookla er den førrende virksomhed inden for hastighedstest. Det er også det tool som Tjekbredbånd bruger så vi kan tilbyde jer den bedste hastighedstest på markedet.

Ved at tilbyde deres system til forskellige hjemmesider og app's når Ookla ud i hele verdenen og er derfor dem der har dem der har det bedste overblik over internet hastigheder i verndenen.

Du kan læse mere om Ookla her

Sådan får du Danmarks hurtigste internet

Hos Tjekbredbånd anbefaler vi i høj grad også Fastspeed, til alle der kan få dem på adressen. Men det er desværre ikke alle der kan få Fastspeed, selvom de dækker en meget stor del af Danmark.

Hvis du ønsker at at se de hurtigste internet udbydere på din adresse, kan du tjekke det her.

Hvis du har mulighed for at få fibernet via Fastspeed, kan vi klart anbefale dette da det er den hurtigste internet teknologi på markedet. 

Men selv med deres Coax produkt, tilbyder de lynhurtigt internet til en fremragende pris.

Tillykke med prisen til Fastspeed

Fra Tjekbredbånd, skal der også lyde et stort tillykke med prisen som Danmarks hurtigste internet og den 2. hurtigste i verdenen. 

Vi håber at prisen giver endnu mere blod på tanden, så Danmark kan forblive i toppe over dem der tilbyder noget af det hurtigste internet i verdenen. Og dermed skabe øget muligheder for at få hurtigt bredbånd i Danmark.

Kasper Ottosen
Skrevet af Ansvarlig for Tjekbredbaand.dk

Kasper Ottosen, vores bredbåndsekspert med 8 års erfaring. Han har i 2023 hjulpet over 300.000 brugere med at finde det perfekte bredbånd og arbejder på spændende internetprojekter.