Google Tag Manager (noscript) End Google Tag Manager (noscript)


Internet i bilen

Kasper Ottosen
Forfatter: Kasper Ottosen
Opdateret: 11 marts, 2021

Internet i bilen er optimalt af flere grunde. En væsentlig grund til internet i bilen er lange bilture hvor muligheden for underholdning er begrænset, hvilket hurtigt kan blive et problem, især hvis man har mindre børn. Lange køreture føltes endnu længere og kan blive decideret ubehagelige, hvis børn bliver utålmodige og begynder at diskutere og slås på bagsædet, dette kan nemt undgås med et stabilt internet i bilen. At få internet i bilen er også væsentligt, da tumult fra bagsædet kan forstyrre og fjerne fokus for chaufføren af bilen. Det er en nem måde at undgå dårlig stemning, skænderier og stress. 

Med internet i bilen kan man gøre lange køreture til en god oplevelse for alle, da det skaber adgang til streamingtjenester og spil hvilket kan underholde både børn og ældre.

Sådan får du internet i bilen

Der er forskellige muligheder for internet i bilen. En nem løsning kan være internetdeling fra en smartphone eller tablet, som i forvejen har adgang til data. Med denne mulighed kan man dog risikere at bruge store mængder af data, især hvis man bruger det til at streame, hvilket kræver en god internetforbindelse, som man typisk ikke får ved internetdeling. Det en nem mulighed for internet i bilen, hvis man vil spille spil eller bruge de sociale medier. Bruger man internetdeling skal man også være klar over, at ens forbindelse ikke dækker alle steder i landet og at forbindelsen kan forværres på blandet andet landeveje.

Mobilt bredbånd er mere optimalt til internet i bilen, hvis man er mere til streaming som underholdning. Mobilt bredbånd fungerer som en transportabel wifi router til bilen og kan bruges alle steder i landet. Derudover er mobilt bredbånd hurtigere og mere stabilt end internetdeling og er derfor den mest optimale løsning til internet i bilen, specielt til streaming af film, serier eller musik.  

Hvis du søger et sted hvor du kan sælge din bil privat, så kan vi anbefale vores venner ovre fra Nembilhandel - Salg af bil privat

Få en stabil forbindelse

Stabilt internet i bilen er især vigtigt for at få adgang til underholdning. En køretur som hurtigt kan blive ubehagelig uden underholdning kanresultere i samme, hvis ens internet i bilen ikke fungerer ordentligt. Det handler om at vælge det netværk som bedst dækker ens behov for internet i bilen. 

Er det streaming man vil bruge internet i bilen til, er det et mobilt bredbånd man skal have fingrene i. Der findes forskellige udbydere, som alle tilbyder noget forskelligt - også i forhold til pris, hastighed og dækning. Man skal derfor undersøge disse parametre for at få det bedste abonnement til internet i bilen Med den bedste forbindelse. Man kan til fordel teste hastigheden af sit internet i bilen. Nogle udbydere tilbyder blandt andet streamingtjenester i deres abonnementer så man udover en stabil forbindelse får adgang til både film og musiktjenester. 

I Danmark er TDC kåret til det bedste netværk og topper på både dækning og hastighed. Dette er en af udbyderne som ville være optimal få abonnement til internet i bilen da man er sikret en god forbindelse og dækning. 

Få internet i udlandet

Skal man på bilferie i udlandet, kan man også få internet i bilen, da nogle udbydere også tilbyder internetadgang i udlandet. Da bilferie i udlandet typisk udløser længere køreture, som i højere grad kan forårsage tumult på bagsædet, er en stabil internetforbindelse en rigtig god ide.

Mange er faktisk ikke klar over at man også kan få et godt mobilt bredbånd i udlandet, så det er en god ide at kigge efter dette, når man undersøger de forskellige udbydere. Dette gælder ikke kun internet i bilen, men også i ferieboligen eller hvor man indkvarterer sig. Med et godt abonnement kan altså få ubegrænset mulighed for underholdning under køreturen og ved ankomst. 

Find det rigtige abonnement

Der findes utallige abonnementer fra forskellige udbyder, som alle tilbyder noget forskelligt. Med mobilt bredbånd er man sikret en god forbindelse til internet i bilen. 

Det er derfor vigtigt man undersøger sine muligheder, så man finder den bedste løsning til ens behov for internet i bilen. 

På denne side findes en overskuelig oversigt over udbydere af mobilt bredbånd. Siden oplyser om de forskellige pakker, som udbyderne hver især tilbyder, samt hvad de består af. Her kan man nemt og hurtigt sammenligne mængden af data og hastighed i forhold til prisen, fra de forskellige udbydere og dermed vælge den hurtigste og bedste forbindelse til internet i bilen. 

Sådan deler du internet på din mobil

Synes man, at internetdeling er den optimale løsning til internet i bilen, er her en kort guide til deling af sin data. 

Sådan gør du hvis du skal dele internet fra en iPhone:

1. Vælg Indstillinger

2. Gå til Internetdeling

3. I Wi-Fi kode skriver du den kode som netværket skal beskyttes med

4. Du kan nu på din anden tablet eller smartphone vælge netværket under WiFi forbindelser


Sådan gør du hvis du skal dele internet fra en Android: 


1. Vælg Indstillinger

2. Gå til Netværk og internet

3. I Hotspot og netdeling skriver du et netværksnavn og en kode under punktet Wi-Fi hotspot

4. Du kan nu på din anden tablet eller smartphone vælge netværket under WiFi forbindelser

Kasper Ottosen

Skrevet af

Kasper Ottosen
Ansvarlig for Tjekbredbaand.dk

Kasper Ottosen har over 8 års erfaring med bredbånd, fra hans arbejde som elektriker og Tjekbredbånd.dk

logo

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Betingelser