<
Pris pr. md.
Min. hastighed
Internet signal:
Tilvalg:25 pakker
Se flere

Bredbånd i Roskilde

Er du også i tvivl om, hvilken slags bredbånd eller internetforbindelse, man kan få, hvis man har adresse i Roskilde? Frygt ej, for det giver vi dig nemlig svaret på lige her. Det kan være forskelligt, alt afhængigt af, hvor i Roskilde Kommune, man bor, hvilken internetforbindelse og hastighed, man kan få i sit hjem, men vi har forsøgt at give dig et overblik over, hvilke muligheder, du har, hvis du bor i 4000 Roskilde. Der bor i dag mere end 50.000 mennesker i Roskilde og mere end 87.000 mennesker i Roskilde Kommune. Derfor er der også mange boliger, der kræver en internetforbindelse, og blandt andet derfor er der utroligt mange udbydere at vælge imellem, når det kommer til lige netop bredbånd. Det er også forskelligt, hvad de forskellige udbydere kan tilbyde dig af hastigheder, ligesom det er forskelligt fra husstand til husstand, om man kan få internet via telefonstik, om man kan få gratis tilslutning uden at tegne abonnement, eller om man kan få fibernet. Der er mange muligheder, og der er mindst lige så mange udbydere, så det er med at holde tungen lige i munden, når du undersøger markeedet for at finde din nye internetforbindelse.

Internet i Roskilde Kommune og Roskilde omegn

Hvis man søger efter Roskildes postnummer i vores database, får man vist hele 12 forskellige internetpakker. Det er altså muligt at gå både internet via kabel tv og via fibernet. Så der er altså rig mulighed for at få hurtigt internet, hvis du bor i Roskilde. I Roskilde kommune har der i en længere periode været tendens til langsomme og dårlige internetforbindelser, hvorfor Roskilde Kommune på deres hjemmeside kommer med tre gode råd til dig, der oplever langsomt internet i Roskilde. Først bør du undersøge dine muligheder for at få en bedre bredbåndsforbindelse, for eksempel ved at skifte til én af de pakker, der kommer frem her på TjekBredbånd, når du søger på din egen adresse. Hvis der ikke er nogen tilgængelige muligheder, bør du gå i dialog med din nuværende udbyder angående de muligheder, du har for at få et bedre tilbud eller en anden løsning. Tredje og sidste råd er at tale med naboerne, om de eventuelt oplever de samme problemer som dig med hensyn til din internetforbindelse. Hvis det er et generelt problem, og der er flere i samme område, der ønsker for eksempel en fibernetforbindelse, er der større sandsynlighed for, at en udbyder vil udbygge deres netværk i netop jeres område. Roskilde Kommune bakker desuden op om Statens Bredbåndspulje med et økonomisk tilskud. Hvis du bor i Roskilde og har dårlig dækning, kan du gøre brug af din mulighed for at ansøge staten om tilskud til din bredbåndspulje. Denne pulje giver mulighed for, at flest mulige bopæle i sammenhængende områder kan få hurtigere internet. Der skal mindst indgå to adresser i hver ansøgning til Bredbåndspuljen, men det er en oplagt mulighed for husstande og virksomheder som ligger på samme gade om at få en bedre og hurtigere internetforbindelse.

Fibernet i Roskilde

Hvis du er interesseret i at få fibernet på din adresse i Roskilde bør du overveje Waoo, Stofa eller MaxSpeed, da da tilbyder lynhurtig fibernet forbindelse på langt de fleste adresser i Roskilde. Her på TjekBredbånd kan du, ved at indtaste din adresse, se hvem der tilbyder fibernet på din adresse og dermed gå med en udbyder efter eget valg. Hastigheden på fibernet er meget hurtigere og som regel meget mere stabil end en almindelig bredbåndsforbindelse, hvorfor det er en utrolig populær type af internet. Der er nemlig samme upload- og download hastighed i en fibernetforbindelse, hvilket gør forbindelsen meget mere stabil. Så sent som i april 2019 startede etableringen af TDC’s fibernetværk i Roskilde. Derfor kan endnu flere beboere i Roskilde nu se frem til at få en endnu hurtigere bredbånds eller tv forbindelse på grund af den nye fibernetforbindelse i Roskilde Centrum. Fibernettet i Roskilde udbredes desuden endnu mere i løbet af 2020 og 2021. Hvis du bor i Roskilde har du mulighed for at få gratis tilslutning til fibernettet, hvis du køber et bredbånds- eller TV-abonnement hos en udbyder efter eget valg. Du har også mulighed for at få gratis tilslutning uden at tegne abonnement hos en internet udbyder.

Internet hastigheder i Roskilde

Der er mange forskellige internethastigheder, som du kan vælge mellem, hvis du bor i Roskilde. Hastighederne starter nemlig allerede ved 30 Mbit, men du kan faktisk få helt op til 1000 Mbit, hvis du vælger fibernet frem for almindeligt bredbånd. Dog er det ikke sikkert, at sådan en forbindelse er nødvendig for dig, og der kan derfor være mange penge at spare, hvis du vælger en lavere hastighed. Du kan med fordel gøre brug af TjekBredbånd for at sammenligne priser og hastigheder på internet, når du skal finde dit nye internet abonnement.

Udbydere af bredbånd i Roskilde


Herunder er der en samlet liste over priserne på bredbånd i Roskilde, hvilket er til for at give et overblik over det billigste bredbånd hvis man er bosat i Roskilde.

 

Oversigt over priser på bredbånd i Roskilde:

Bredbånd via Fastspeed Roskilde | 1000 mbit/s | pris 198,-/md
Bredbånd via Kviknet Roskilde | 300 mbit/s | pris 199,-/md.
Bredbånd via Jetnet Roskilde | 300 mbit/s | pris 199,-/md.
Bredbånd via Kviknet Roskilde | 200 mbit/s | pris 199,-md
Bredbånd via Maxspeed Roskilde | 1000 mbit/s | pris 199,-md.
Bredbånd via Hiper Roskilde | 1000 mbit/s | pris 199,-md.
Bredbånd via Maxspeed Roskilde | 300 mbit/s | pris 229,-md.
Bredbånd via Kviknet Roskilde | 1000 mbit/s | pris 229,-md.
Bredbånd via Yousee Roskilde | 200 mbit/s | pris 249,-md.
Bredbånd via Hiper Roskilde | 300 mbit/s | pris 249,-md.
Bredbånd via Hiper Roskilde | 100 mbit/s | pris 249,-md.
Bredbånd via Yousee Roskilde | 50 mbit/s | pris 279,-md
Bredbånd via Yousee Roskilde | 1000 mbit/s | pris 299,-md. 
        Listen er opdateret den 10.03.2022

 

Herunder er der en samlet liste ovre udbydere af bredbånd i Roskilde
 

Bredbånd via Fastspeed  points: 10/10
Bredbånd via Kviknet points: 9/10
Bredbånd via Hiper points: 9/10
Bredbånd via Kazoom points: 8,6/10
Bredbånd via MaxSpeed points: 8,5/10
Bredbånd via YouSee points: 8,5/10
Bredbånd via JetNet points: 8/10

Kasper Ottosen

Skrevet af

Kasper Ottosen
Ansvarlig for Tjekbredbaand.dk

Kasper Ottosen har over 8 års erfaring med opsætning og salg af bredbånd, fra hans arbejde som elektriker og Tjekbredbånd.dk
Har du det rette internet til dit behov? Der er penge at spare…

Vil du have besked, når der er gode tilbud på fibernet og bredbånd hos dig?

Ved at tilmelde dig accepterer du Tjekbredbånds Privatlivspolitik og Betingelser.