Internet i Aalborg

Indtast din adresse og find det billigste internet

Filtrer
Max pris pr. md.:
Min. hastighed:
Internet signal:
Valgmuligheder:16 pakker
Se flere
Derfor kan du trygt bruge Tjekbredbånd.dk

På Tjekbredbånd forsøger vi at give dig et overblik over dine internet muligheder. Vi rangerer de forskellige internet pakker efter faktorer som popularitet, hastighed, priser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til vores samarbejdspartnere. Læs mere her

Internet i Aalborg

Aalborg er Danmarks fjerdestørste by, og det gør byen attraktiv for diverse internetudbydere. Derfor har du flere forskellige muligheder, når du skal købe internet til din bolig eller lejlighed i Aalborg, og du har således gode chancer for at finde en løsning, der passer til lige netop dig.

Aalborg2.png

Hvis du gerne vil vide mere om de forskellige udbydere i Aalborg og deres priser, kan du læse med herunder, hvor vi har samlet forskellige informationer om abonnementer, udbydere, hastigheder og meget mere.

Billigste internet i Aalborg

Der kan være mange penge at spare, hvis du er opmærksom på, at de forskellige udbydere har vidt forskellige priser. Der er et stor udbud af internetløsninger, som du kan vælge mellem, når du har adresse i Aalborg.

Derfor kan der være mange penge at hente, hvis du vælger det billigste internet i Aalborg fremfor det dyreste, og da kvaliteten af internet i Aalborg generelt er høj, er en lav pris ikke nødvendigvis lig med dårligt internet.

Lige nu er Hiper den billigste udbyder af internet i Aalborg, hvis du gerne vil have fibernet. Hos Hiper kan du få 500 Mbit fibernet for 199 kr. om måneden og for 0 kr. i oprettelse.

Andre billigere udbydere i Aalborg er:

 • Fastspeed fibernet: 349 kr. pr. måned for 1000 Mbit
 • Kviknet fibernet: 349 kr. pr. måned for 1000 Mbit
 • Jetnet fibernet: 299 kr. pr. måned for 300 Mbit
 • Hiper fibernet: 349 kr. pr. måned for 1000 Mbit

Bedste internet i Aalborg

Når du bruger dit internet til forskellige ting hver dag, er du naturligvis interesseret i at få en solid og pålidelig forbindelse, der giver dig den hastighed, du har brug for i alle situationer.

Der findes ikke noget værre end utilfredsstillende internet, og det er derfor en god idé at kigge på, hvad dine behov for internet er, så du kan vælge en pakke, der lever op til dine krav.

Det bedste og hurtigste internet i Aalborg kommer fra FastSpeed, Hiper, MaxSpeed, Kviknet og Yousee, som alle har fået 10/10. Der findes dog flere forskellige udbydere på markedet.

Hvis du gerne vil have det bedste af det bedste, skal du vælge fibernet med 1000 Mbit, hvilket du kan få hos flere af byens internetudbydere som eksempelvis Kviknet, Hiper, Jetnet og Fastspeed. Her får du lynhurtige og yderst stabile forbindelser, der vil leve op til alle krav i en moderne familie.

Internetudbydere i Aalborg

Grundet sin størrelse er Aalborg en af de byer, der har et stort udvalg af internetudbydere. Det er din fordel som forbruger, da du har mange muligheder, når det kommer til både pris og hastighed.

Hvis du vil have internet i Aalborg, kan du vælge mellem forskellige udbydere:

 • Kviknet
 • Hiper
 • Fastspeed
 • Jetnet
 • Stofa
 • YouSee
 • MaxSpeed
 • Norlys

Alle udbydere tilbyder fibernet med hastigheder på op til 1000 Mbit. Et abonnement med 1000 Mbit er den dyreste løsning, men hvis du ikke har behov for så hurtigt internet, kan du sagtens slippe afsted med at betale mindre.

Du kan bl.a. vælge:

 • Billigt internet via Kviknet: 199 kr. pr. måned for 300 Mbit
 • Billigt internet via Jetnet: 199 kr. pr. måned for 300 Mbit
 • Billigt internet via Hiper: 249 kr. pr. måned for 300 Mbit

Hvis du vil have det bedste og hurtigste internet med 1000 Mbit, får du det billigste hos Jetnet, hvor du kan købe et abonnement med det hurtige 1000 Mbit internet til 339 kr. om måneden. 

Priser på internet i Aalborg

Der er som nævnt forskel på priserne, når det kommer til internet i Aalborg. Her svinger priserne fra udbyder til udbyder, mens prisen også afhænger af den hastighed, du vælger.

I Aalborg svinger priserne på fibernet fra 199 kr. om måneden til 349 kr. om måneden, og der er derfor potentielt mange penge at spare ved at vælge den billigste løsning fremfor den dyre. 

Det kan være fint at vælge den billigste løsning for dig, der har et helt normalt internetforbrug med lidt surfing og streaming, mens hvis du gerne vil have det bedste af det bedste, kan det betale sig at vælge en af de dyre pakker. 

Generelt får du dog gode priser på internet i Aalborg, og du skal derfor ikke være bange for at komme til at betale for meget, da priserne ligger på et forholdsvis fornuftigt niveau. 

Hvis du vil have en endnu billigere løsning, kan du også vælge at skifte fibernettet ud med et mobilt bredbånd. Her skal der ikke trækkes nogle kabler ind i dit hjem, og forbindelsen er derfor ikke lige så hurtig og stabil, som den er med fiber. 

Med mobilt bredbånd får du dog alligevel godt internet i Aalborg, og du kan få et fleksibelt abonnement fra priser helt ned til 159 kr. om måneden hos Callme. 

Læs også

Hvis du gerne vil blive klogere på internet, så kan du læse meget mere om det her. Vil du derimod gerne vide mere om fibernet i Aalborg eller bredbånd i Aalborg, så kan du også læse om det. 

Du kan også tjekke internet for andre byer her nedenfor:

Kasper Ottosen

Skrevet af

Kasper Ottosen
Ansvarlig for Tjekbredbaand.dk

Kasper Ottosen har over 4 års erfaring med opsætning og salg af bredbånd, fra hans arbejde som elektriker og Tjekbredbånd.dk

Har du det rette internet til dit behov? Der er penge at spare…

Vil du have besked, når der er gode tilbud på fibernet og bredbånd hos dig?

Ved at tilmelde dig accepterer du Tjekbredbånds Privatlivspolitik og Betingelser.