Google Tag Manager (noscript) End Google Tag Manager (noscript)


Hvem er min internetudbyder?

Kasper Ottosen, Opdateret: august 25, 2020

Din internetudbyder er det firma eller den virksomhed, der leverer din (trådløse) internetadgang. Det vil sige det firma, som du har oprettet et abonnement hos, der leverer en internetforbindelse til din bolig eller husstand. 


Mange opgange, boligkomplekser eller gader har tit den samme internetudbyder, og har haft den samme i mange år. Det er derfor ikke altid helt ligetil at finde ud af, hvem er min internetudbyder. Herunder giver vi dig derfor en kort guide til hvordan du kan finde ud af hvem din internet udbyder er.


Step by step-guide: Sådan finder du ud af hvem din internetudbyder er

Når du ønsker at finde ud af hvem din internet udbyder er, kan du for eksempel slå det op på sider som “whoismyisp.org” eller ved at slå din IP-adresse op på eksempelvis RIPE.net. Når du bruger RIPE.net kan du søge på din IP-adresse for dermed at få et søgeresultat, der viser, hvem din internetudbyder er samt en beskrivelse af udbyderen. Gør du brug af WhoIsMyISP.org laver hjemmesiden søgningen for dig helt automatisk, og du får svaret lynhurtigt.


Hvornår skal jeg kontakte min internetudbyder?

Er du i tvivl om hvornår bør man kontakte internetudbyder, bør du hellere kontakte den én gang for meget end en gang for lidt. Men du bør i hvert fald kontakte din udbyder, hvis du oplever lavere hastigheder end dem, du betaler for, hvis du ofte mister forbindelsen til dit internet eller hvis du ønsker at ændre dit internet abonnement.


Hvilket internet kan jeg få på min adresse?

I tilfælde af, at du har kontaktet din udbyder for at få en ny type internet, hurtigere internet eller måske billigere internet, kan det være nødvendigt at undersøge hvilket internet man kan få på din adresse. Når det kommer til valg af internet, er der nemlig ikke frit valg på alle hylder. Det err ikke sikkert, at du på din adresse kan få internet gratis oprettelse eller den højeste internet hastighed. 

Andre spørger også...

Hvad er internet via strømstik?
Hvem er min internetudbyder?
Hvor hurtigt internet har jeg brug for?
Hvordan opsiger jeg mit internet?
Hvordan opsætter jeg internet?
logo

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Betingelser