Google Tag Manager (noscript) End Google Tag Manager (noscript)


Hvad er bredbånd via kabel-tv?

Kasper Ottosen, Opdateret: august 26, 2020

Når snakken går på internettet, er der i høj grad tale om et emne, som gennem de seneste par årtier har været igennem en rivende udvikling. Dette har haft sine følgevirkninger, hvilket blandt andet ses, da det for nogle kan være noget af en jungle at navigere rundt i, fordi mulighederne er så enorme. 


En måde at få udbudt sin internet på, er kabel-tv internet. Dette vil altså sige, at du kan få udbudt bredbånd fra din kabel-tv udbyder. Det vil altså med andre ord sige, at du kan få internet via antenne. Dog findes der også andre muligheder, hvilket kan være mobilt bredbånd eller bredbånd via telefonstik.

De forskellige muligheder med bredbånd via kabel-tv

Sidder du og tænker “kan jeg få kabel tv?”, skal du læse med her. Det er muligt i langt de største dele af landet at få kabel-tv. Dog er der visse steder, hvor denne mulighed ikke er tilgængelig. Er du i tvivl om, om du på din adresse har mulighed for kabel-tv, kan det på det varmeste anbefales, at du foretager et såkaldt “adresse-tjek”, som kan gøres flere steder online. Der er et hav af udbydere inden for kabel-tv. Disse kan være dansk kabel tv, YouSee og lignende. 

Kan man stadig se TV, mens man er på nettet?

Mange mennesker er i tvivl om, hvorvidt man stadigvæk kan se TV, mens man er på nettet. Hertil er det korte svar, at det kan man sagtens, hvilket ej heller vil påvirke hastigheden af dit internet.

Fordele og ulemper

Med internet via kabel-tv er der selvfølgelig visse fordele og ulemper. Disse kan du læse meget mere om online. For at nævne nogle fordele, kan det blandt andet være, at din bolig allerede er forbundet til kabel-tv, hvis der vel og mærke er kabel-tv på din adresse. 

Andre spørger også...

Hvad er bredbånd?
Hvad er et modem?
Hvad er bredbånd via kabel-tv?
Hvad er en router?
Hvad er IPV6?
Hvad er latency? 
Hvad koster bredbånd? 
Hvordan skifter man bredbånd?
Hvad er bredbånd abonnement?
Hvordan vælger jeg bredbånd?
logo

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Betingelser