Google Tag Manager (noscript) End Google Tag Manager (noscript)


Pris pr. md.
Min. hastighed
Internet signal:
Tilvalg:30 pakker
Se flere

Det er ikke alle, der ved det, men der er faktisk stor forskel på, hvilken slags internet, man kan få, afhængigt af, hvor man bor henne i landet. Og der er rent faktisk også stor forskel på, om du bor i indre by i Aarhus C, på Trøjborg, i Højbjerg eller måske i Viby. Der er forskellige hastigheder og udbydere, som gør sig gældende i de forskellige bydele i Aarhus, og derfor er det vigtigt, at du undersøger, hvilken type bredbånd, du kan få lige netop der, hvor du bor.

De fleste adresser i Danmark er dækket af en forbindelse, der har en hastighed, som typisk ligger på mellem 20 eller 30 Mbit og 50 Mbit. Dog er det ikke nødvendigvis sikkert, at din adresse kan få denne forbindelse. Derfor er det vigtigt, at du undersøger, hvilke udbydere, der tilbyder bredbånd på din adresse i Aarhus. Hvis du eksempelvis skal flytte adresse i Aarhus, kan du med fordel undersøge hastigheden på din nye adresse på forhånd, så du kan forberede dig på, hvilken type internet, du kan få på din nye adresse.

Internet i Aarhus C

Det største netværk i Danmark er TCD’s net. Der er mange andre udbydere, der også kører på TDC’s bredbånds- og fibernet kabler, og det er med god grund. TDC har mere end 6 millioner kundeforhold, hvilket inkluderer alle deres kundeoplevelser som eksempelvis YouSee, TDC Erhverv, Telmore, Fullrate og Hiper. Det vil altså sige, at du sandsynligvis godt kan få godt bredbånd hos én af disse udbydere, hvis du bor i Aarhus C.

Fibernet i Aarhus

Kviknet, Telmore, Fullrate, YouSee og Hiper er nogle af de udbydere, der kører på TDC’s fibernetkabler. Dermed er det disse udbydere, du kan starte med at undersøge, hvis du vil se dine muligheder for at få fibernet i Århus. Det er dog i dag kun cirka 40 % af alle danske husstande, der er dækket af fibernet. Det vil altså sige, at sandsynligheden for, at du kan få fiber net i Aarhus ikke er helt lige så stor som sandsynligheden for, at du kan få almindeligt bredbånd i Aarhus, fordi fibernet ikke er så udbredt. Du kan være sikker på, at du kan finde et godt internet via kabel TV. Du kan også undersøge mulighederne for bredbånd via telefonstik, hvis du ikke finder et godt tilbud på fibernet Århus.

Hvis du bor i Aarhus kan du tjekke dine muligheder for fibernet i Århus lige her på TjekBredbånd.dk. Du kan nemlig indtaste din adresse og se med det samme, om du kan få den ønskede internethastighed på den indtastede adresse i Aarhus. Når du indtaster din egen adresse i feltet, ser du kun de udbydere, som kan tilbyde den valgte type internetforbindelse på den valgte adresse. Dermed bliver det meget nemmere - og endnu hurtigere - for dig at finde og sammenligne de udbydere, du kan vælge imellem, når det kommer til at få fibernet på din adresse i Aarhus.

Sammenlign internet priser i Aarhus

Her på TjekBredbånd kan vi hjælpe dig med at find det billigste bredbånd, som passer til dig og dit behov. Det afhænger naturligvis af din konkrete adresse, men der er efterhånden rigtig mange muligheder for at finde en god forbildelse med en høj hastighed. Vi kan dog ikke garantere dig, at det er muligt at få en hastighed på 100 Mbit eller hurtigere forbindelser på lige netop din adresse, men vi hjælper dig med hurtigt og nemt at finde den forbindelse, der er tilgængelig hjemme hos dig.

Der findes mange typer internetforbindelser på markedet: Mobilt bredbånd, internet via telefonstikket, internet via kabel TV, fibernet og så videre. Der er altså rig mulighed for at finde en god forbindelse, men det kræver også, at man undersøger markedet, hvis man gerne vil find det bedste internet i Aarhus.

Der findes, som allerede nævnt, mange udbydere, der kan tilbyde internet i Aarhus. Det er TDC’s netværk, der er det mest udbredte, fordi det er det største netværk i Danmark lige nu. Derfor er der mange udbydere, der bruger dette netværk, og det bliver sandsynligvis én af disse udbydere, der kan tilbyde dig internet på din adresse. Det kunne for eksempel være Fullrate Aarhus, YouSee Aarhus, Hiper Aarhus eller Telmore Aarhus. Læs mere om udbyderne her på undersiderne TjekBredbånd eller på udbydernes egne hjemmesider.
logo

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Betingelser