Google Tag Manager (noscript) End Google Tag Manager (noscript)


Pris pr. md.
Min. hastighed
Internet signal:
Tilvalg:30 pakker
Se flere

Find det billigste bredbånd i Aalborg

Vil du gerne have hurtigere bredbånd? Er du interesseret i prisen på fibernet? Hos TjekBredbånd.dk hjælper vi dig med at få overblik over bredbåndspakker og bredbåndsabonnementer i alle store byer. Vores hjemmeside er designet, som et hjælpeværktøj til dig, som ønsker at få et nemt og hurtigt overblik over dine muligheder for bredbånd – herunder: månedlige pris, pris for oprettelse, binding, router mm.. På vores hjemmeside får du mulighed for at tilpasse og vælge blandt vores udvalgte søgekriterier, som har til formål at finde netop de løsninger, som passer bedst til dine behov. Læs mere her på siden og find det billigste bredbånd og internet i dit område. Klik gennem vores menu og vælg blandt de muligheder, som vores søgemaskine tilbyder dig.

Tilpas og vælg søgekriterier

På vores hjemmeside har vi gjort det nemt for dig at finde ud af, hvilke kriterier der bør lægges vægt på, når du ønsker at finde nyt og hurtigere bredbånd. På vores side, oppe i venstre hjørne, har vi en lille sidebar-menu der hedder “Vælg søgekriterier”. Vores menu er til for, at din søgning bliver nemmere og meget mere overskuelig. Du kan vælge mellem følgende: pris pr. måned i kroner, samt hastighed i megabit. De to kriterier kan du justere efter dit behov. Ved at klikke på den grønne cirkel og trække den til højre ændrer du i tallene i højre side af menuen. Trækker du i cirklen ved “pris pr. måned”, så skifter du prisen for det du højst kunne tænke dig at give for et abonnement pr. måned, og så finder søgemaskinen de tilbud som passer til dig. Gør du det samme med cirklen ved “hastighed”, så viser søgemaskinen kun tilbud med den valgte minimums megabit. Vores søgemaskine er intelligent, så hvis du vælger et maksbeløb på eksempelvis 300 kroner og en hastighed på mindst 100 megabit, så får du kun tilbud, hvor begge af dine kriterier er opfyldt. I vores menu kan du også vælge mellem hvor dit internet signal skal komme fra, herunder har du mulighederne: via fibernet, via telefonstik og via TV-stik. Vores menu har også en underkategori der hedder “Tilvalg”, hvor du kan få søgemaskinen til at lede efter tilbud med: gratis oprettelse, ingen binding eller trådløs router inkluderet.

Sammenlign priser, hastighed og tilbud

Når du har indtastet dine søgekriterier ind i vores menu vil søgemaskinen finde de aktuelle tilbud i dit område, som passer til dig. Øverst på siden vil du altid kunne se vores bud på “månedens bedste bredbånd til prisen”. Under denne, vil de andre pakker, som passer dine søgekriterier, vises. Hos os har vi gjort sammenligning af priser, hastighed og tilbud nem og overskuelig. Du skal ikke bøvle med at finde informationer fra hver eneste udbyder i dit område. Pakkerne bliver præsenteret på en måde, så pris, oprettelse, hastighed mm. bliver vist for alle de pakketilbud som søgemaskinen kan finde. Det eneste du skal gøre, er at vælge det tilbud, som passer bedst til dig.

Internet via fibernet

Internet via fibernet, er en smule anderledes end, hvad det internet, de fleste danskere har. Fibernet er ikke en mulighed for alle, da ikke alle områder i Danmark har lagt fibernet. Hvis dit boligområde ikke har fibernet, så kan du heller ikke få internet via fibernet. Har du derimod mulighed for at få fibernet, så kan du regne med at få lynhurtigt internet. Fibernet kommer gennem lyslederkabler og har en meget hurtigere hastighed end internet via TV-stik eller telefonstik. Fibernet har en høj kapacitet og fungerer rigtig godt til streaming, online gaming, samt downloade og uploade store filer.

Internet via TV-stik

Internet via TV-stik oprettes gennem et kabelstik, som er placeret i væggen. For at oprette forbindelse til internettet gennem kabelTV, skal den ene side af kabelledningen forbindes til stikket i væggen og den anden sættes i din router. Når routeren er tændt, så virker kablet og du har nu adgang til internettet.

Internet via telefonstik

Internet via dit telefonstik er på mange måder, ligesom internet gennem kabel. Kablet sættes ind i et telefonstik og tilkobles dernæst din router. Dit telefonkabel bliver på denne måde omdannet til en internetforbindelse og på samme måde, som ved internet via TV-stik, virker nettet, så snart du tænder for din router. Internet via telefonstik er den mest udbredte internetforbindelse i Danmark.
logo

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Betingelser