Google Tag Manager (noscript) End Google Tag Manager (noscript)


Pris pr. md.
Min. hastighed
Internet signal:
Tilvalg:30 pakker
Se flere

Bredbånd i København

Mange ved ikke, at den type internetforbindelse, det er muligt at få afhænger af, hvor de bor. Helt konkret betyder det, at din adresse afgør, om du kan få en fibernetforbindelse eller i stedet skal have installeret internet via telefonstik eller TV-stik. Din adresse har dermed indflydelse på, hvor hurtig internetforbindelse, du har mulighed for at få. Samtidig betyder det, at det er forskelligt, hvilke udbydere der tilbyder internet, lige netop der hvor du bor i København. Flytter du fra Nørrebro til Frederiksbjerg, kan det derfor i nogle tilfælde betyde, at du er nødt at sige dit nuværende abonnement op og skifte udbyder.

Her på siden har vi samlet de forskellige udbydere, der tilbyder internet i København, så du har et overblik over de muligheder, du har for hurtigt og billigt bredbånd i hovedstaeden. Vi gør det nemt at sammenligne priser og vurdere hvilken udbyder, der er bedst til prisen i dit område. Du kan ligeledes danne dig et hurtigt overblik over, om du i dit område kan få højere hastigheder eller en billigere månedlig ydelse med en anden udbyder.

Internet i København

Når du sammenligner internetudbydere på vores hjemmeside, kan du på forsiden indtaste din adresse. Dette giver dig mulighed for at se hvilke udbydere, der tilbyder bredbånd på lige netop din adresse. Går du ind på udbyderens hjemmeside, kan du yderligere se, hvilken type internetforbindelse, de tilbyder i dit område. Der findes nemlig tre gængse internetforbindelser; internet via telefonstik, TV-stik (COAX) og fibernet. Fibernet er den hurtigste forbindelse, og her kan du ofte nå hastigheder på over 100 mbit. Telefonstik er oftest det langsomste, mens internet via kabel-tv er lægger sig midt i mellem. Oftest vil beboere i lejlighedskomplekser opleve, at de kun kan få internet gennem telefonstik eller kabel-tv. Bor du derimod i hus i København, er det i mange områder muligt at få en fibernetforbindelse. Langt de fleste vil dog kunne få rigtig god og hurtigt internet i hovedstaden ligegyldigt, hvor de bor, og flere og flere oplever at være i stand til at få fibernet i København

Internetudbydere i København

Som du kan se, findes der en række forskellige bredbåndsudbydere i København. TDC står for netværket i størstedelen af Danmark og det gælder derfor naturligvis også i hovedstadsområdet. Mange af de udbydere, du ser her på siden bruger derfor TDC’s netværk – det gælder både udbydere som FastSpeed, Hiper og Boxer. Det er dog også muligt at få Stofa de fleste steder i København. Selvom mange af udbyderen kører på det samme netværk, er der tale om helt forskellige priser og pakker. For eksempel er nogle af de internetudbdyere, du finder på listen også tv udbydere, hvilket betyder, at du kan få en god pris på tv, hvis du køber det sammen med dit internet.

Bedste bredbånd i København

Det kan det være svært at sige, hvad den bedste bredbåndsudbyder i København er, da det afhænger af dine behov og krav til en internetudbyder. Generelt er det derfor en god idé være klar over, hvad der er vigtigt for dig, når du skal finde den helt rigtige udbyder i København. Vi har hos Tjekbedbaand forsøgt at gøre det så overskueligt som muligt for dig at danne et hurtigt overblik over, hvem der er de billigste og bedst anmeldte udbydere og hvilke hastigheder, de tilbyder Når du bor i hovedstadsområdet, har du den fordel, at der er en masse forskellige internetudbydere at vælge imellem. Men det gør også, at det særligt vigtigt at overveje præcis, hvad du er på udkig efter, når du skal vælge internetudbder. Spilles der mange online computerspil i hjemmet, er det sandsynligvis vigtigt at få så hurtigt en forbindelse som muligt. Er du derimod studerende, der blot skal bruge internettet til søgninger og streaming, er en god pris måske vigtigere end at få den hurtigste hastighed. Er du på udkig efter en tv-pakke, er det en god idé at kigge på de udbyder, der også tilbyder tv. Du bør altså gøre dig nogle helt klare overvejelser, om hvad dit specifikke behov er. Generelt er det en god idé at tjekke TjekBredbånd engang imellem – også selvom du ikke skal flytte – for at undersøge, om der kommet nye internetudbydere i København, der er billigere eller hurtigere end den forbindelse, du har lige nu.
logo

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Betingelser