Google Tag Manager (noscript) End Google Tag Manager (noscript)


Hvordan vælger man fibernet?

Kasper Ottosen, Opdateret: august 26, 2020

Har du besluttet dig for, at du ønsker fiber internet fremfor bredbånd, så kan det meget vel vise sig, at det er godt givet ud, hvis du læser med her. Først og fremmest er det vigtigt at påpege, at her er tale om et spørgsmål, som i utrolig grad afhænger af lige netop din situation samt dine individuelle præferencer. Af denne årsag er det ganske vanskeligt at komme med et entydigt svar på, hvordan man vælger det rigtige fibernet. Når det så er sagt, handler det jo om, at du finder den løsning, som passer bedst til dine behov.

Hvilken hastighed har du behov for?

Den helt centrale beslutning, når det handler om fibernet og internet generelt er, hvilken hastighed du bør vælge. I denne forbindelse kan det være en god ide, hvis du sætter dig ned og overvejer dine behov. Spørg dig selv, hvor meget du bruger internettet, samt hvad internettet bruges til. Bruger du eksempelvis kun nettet til at surfe på, vil der formentligt ikke være det store behov. Er i omvendt flere i husstanden, som ofte benytter internettet til streaming, gaming eller lignende, vil behovet formentligt være større. Det er meget vigtigt, at du er ærlig overfor dig selv og erkender dine behov. 

De forskellige udbydere

Sidder du med tanken “kan jeg få fibernet?”. Så kan det på det varmeste anbefales, at du tjekker fibernet kortlægning, hvor du kan se, om der er fibernet kabel lagt ind i dit område. Når snakken går på fibernet, er det værd at nævne, at der findes et hav af forskellige udbyder, hvorfor det kan være svært at vælge. En af disse kan eksempelvis være waoo. Du kan med fordel se listen over udbydere på https://tjekbredbaand.dk/fibernet, hvor du kan se, hvem der på bedste vis matcher dine behov. 

Andre spørger også...

Hvad er et Access point?
Hvad koster fibernet?
Hvordan skifter man fibernet?
Hvordan vælger man fibernet?
logo

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Betingelser