Træningsvideoer | Streaming til online træning [2024]

Stream Træningsvideoer

Kasper Ottosen Forfatter: Kasper Ottosen
opdateret Opdateret: 13. marts, 2024

En specifik streamingtjeneste til træning findes ikke, men man kan sagtens finde streamingtjenester hvor der findes træningsvideoer og lignende indhold.

Man har mulighed for at streame træningsvideoer hos streamingtjenesten Amazon prime video, hvor man kan se træningsindhold og andet fitness relateret indhold.

Hvis du vil læse mere om alternativer til streamingtjenester, kan du læse med længere nede i denne artikel, hvor vi afdækker de muligheder man har for at se træningsvideoer og indhold.

Hjemmetræning

Ønsker man at undgå fitnesscentre og de mange mennesker, giver det mening at træne derhjemme. Træning hjemme har flere fordele, men mange mister hurtigt motivationen, hvorfor et træningsprogram er godt at følge for at bevare motivationen.

Du kan sagtens træne hjemme, et godt råd er at man følger et træningsprogram, så man har struktur i sin træning. Mange træningsprogrammer er ganske gratis at benytte.

Online træningsprogrammer

Det giver for mange mening at følge et online træningsprogram, hvor der er nedskrevet øvelser og forskellige måder at træne på. Disse er let tilgængelige på nettet, og der findes rigtig mange gode sider.

Et eksempel på en side er LinusPro, hvor der findes træningsprogrammer indenfor næsten alle aspekter af fitness. De fokuserer på at lave træningsprogrammer, der passer til de enkelte muskelgrupper.

Træningsprogrammerne fra Linus Pro kan findes lige her

Træningsvideoer online

Man kan rent faktisk få både træningsprogram og videoer som forklarer alt om øvelser, kostråd og meget andet. Disse videoer findes på flere medier, men også på streaming tjenester og app's,  som er lavet til formålet.

Et eksempel på online træningsvideoer er på appen Peloton, hvor man kan træne sammen, hver for sig. Man kobles på et system, hvor man kan konkurrere mod andre, men også bare træne selv og se videoer/træningsprogrammer.

Man kan også se træningsvideoer online ved bruge f.eks. Martinys eller FysioDanmark. På FysioDanmark kan du se videoer udført af fysioterapeuter som altså garantere at øvelserne udføres helt korrekt.

En af de største fordele ved at se online træningsvideoer er, at man ved at se andre udføre øvelserne, kan blive sikker på, at man udfører øvelserne korrekt, så man undgår skader.

Træningsvideoer på Youtube

På Youtube findes der flere såkaldte “fitness gurus” som tilbyder sparring, videoer og tips og tricks. Fordelen ved Youtube er, at det er gratis, dog kan man ikke garantere for ægtheden, da youtubere typisk er privatpersoner.

Her er en liste over Youtube kanaler som er meget populære inden for hjemmetræning:

 1. Pamela Reif med 9,09 mio. abonnenter.
  Pamela Reif har en youtube kanal, hvor hun henvender sig til det kvindelige segment og lærer fra sig indenfor emnerne: Fedt forbrænding, Yoga, Pilates  og udstrækning
 2. Hverdagsyoga med 16.400 abonnenter
  På danske "Hverdagsyoga" finder man videoer indenfor Yoga, mindfullness og generelle træningsøvelser.
 3. Chris Heria med 4,19 mio. abonnenter.
  Chris Heria hendvender sig til det mandlige segment, og tilbyder sparring og træningsvideoer indenfor de fleste grene af træning.

Streamingtjenester med træningsindhold

Herunder kan du læse meget mere om hvilke streaming tjenester, der tilbyder træningsvideoer, hvilke apps du kan se træningsvideoer og programmer på, samt alternative løsninger som Youtube.

Amazon Prime video

Amazon Prime Video

Herunder kan du læse alt om Amazon Primes priser, fordele og ulemper:

Pris:

 • 30 dages gratis prøveperiode uden binding. 45 kr. /måned.

Amazon prime er en streamingtjeneste, hvor man kan se serier og film via internettet. Det kan sammenlignes med Netflix og HBO, som også er streamingtjenester.

Amazon Prime tilbyder også deres brugere, at de kan finde mere end 1000 træningsvideoer, under deres kategori "exercise og fitness"

Hos Amazon Prime kan du downloade indholdet, så du kan se det offline. Det betyder også at du ved hjælp af din smartphone, iPad, tablet mv. kan træne uanset hvor i verden du befinder dig.

Der er forskellige træningssessioner, som man kan vælge imellem såsom Yoga, træning uden udstyr, HIIT, Pilates, Cardio, meditation mv.

Apps til træning

Vi har fundet to apps som tilbyder træningsvideoer og træningsprogrammer, som passer til de fleste træningsbehov.

1. Dailyburn
2. NordicHiit

Herunder kan du se de apps som tilbyder træningsvideoer og programmer til deres brugere:

1.Daily Burn

DailyBurn

Herunder kan du læse alt om Dailyburns priser, fordele og ulemper:

Pris:

 • Som ny kunde får du 30 dages gratis. Daily Burn lister ikke selv deres priser på deres hjemmeside, så her kan det ikke vides hvilke priser, der er korrekte.
 • Ifølge Google Play er prisen mellem 19,99 US og 149 US.
 • Ifølge App Store er prisen mellem 99-1.299 kr.

Daily Burn er en tjeneste, som giver mulighed for, at man kan træne uanset hvor man befinder sig. Du kan vælge mellem flere tusinde træningsvideoer og træningsprogrammer med et abonnement.

De tilbyder træningsprogrammer som er designet efter den enkelte person. Det gør de på den måde, at man som bruger skal indtaste nogle oplysninger omkring sig selv.

Ud fra oplysningerne skræddersyer de træningsplan, træningsprogrammer, videoer og ernæringsplan til den enkelte, så det passer til vedkommendes behov og niveau.

Oplysningerne er ting som blandt andet er køn, alder, niveau mv.

Daily Burn egner sig godt til dem der er nybegyndere, øvet og avanceret, da de har mange forskellige træningsprogrammer i forskellige niveauer.

De forskellige programmer er:
Yoga, meditation, kickboxing, power cardio mv.

Ydelsen kan bruges gennem IOS, Android, Apple TV, Roku, Amazon Fire og chromecast.
De har en ret ringe score på Trustpilot på 1,9 stjerner ud af 1.184 anmeldelser.

2. Nordichiit 

Nordichiit

Her kan du læse alt om Nordichiits priser, fordele og ulemper:

Pris:

 • 14 dage gratis og 99 kr. /måned.

Nordichiit er en abonnementstjeneste, som tilbyder hjemmetræning gennem deres hjemmeside eller app.
Hos Nordichiit er det ligemeget om man er nybegynder, let øvet eller øvet, da der er noget til alle niveauer.

Med et abonnement får man hos Nordichiit:

 • En HIIT træningsplan tilpasset til ens mål, niveau og præferencer.
 • En ny 12 minutters HIIT træningsvideo hver gang man træner
 • Adgang til over 1000 træningsvideoer og online bootcamps
 • Adgang til online træningsfællesskaber med de andre medlemmer og træningseksperter hos Nordichiit
 • Løbeprogrammer til 5 og 10 km

Der er et stort udvalg af træningsformer som blandt andet HIIT, yoga, løb, pilates, graviditetstræning, efterfødselstræning og office workout.

Fin score på Trustpilot med 4,4 stjerner.

Kilder:
 1. DailyBurn. App 2022. Gå til
 2. Verywellfit.com 2022 Gå til
 3. Nordichiit.com 2022 Gå til
 4. Amazon Prime Video 2022 Gå til
 5. Amazon.com 2022 Gå til
 6. Youtube.com 2022 Gå til 
Kasper Ottosen
Skrevet af Ansvarlig for Tjekbredbaand.dk

Med en unik baggrund, der kombinerer 5 års erfaring som elektriker med 5 års indsigt i internetbranchen hos Tjekbredbaand.dk, er Kasper Ottosen nu en fremtrædende ekspert. Han har været en nøglefigur i at rådgive et stort antal danskere om at skifte internetudbyder. Kasper har forfattet over 100 artikler, der dækker vigtige emner som bredbånd, fibernet og mobilt bredbånd, hvilket har cementeret hans status som en pålidelig kilde til information og vejledning i den digitale verden.