Netflix Tyrkiet - Tyrkisk Netflix i Danmark - Tjekbredbånd [2024]

Se Netflix i Tyrkiet med VPN

Kasper Ottosen Forfatter: Kasper Ottosen
opdateret Opdateret: 13. marts, 2024

DR Medieforskning viser, at 37 procent af danskerne over 12 år bruger Netflix mindst én gang om ugen. Dog er Netflix i Danmark ikke ligefrem billigt, det er det derimod i eksempelvis Tyrkiet.

Som udgangspunkt er det kun muligt at benytte den danske Netflix i Danmark, dog har du mulighed for også at tilgå den tyrkiske Netflix fra Danmark af, hvis du benytter en VPN-forbindelse.

Du kan blive meget klogere på det herunder.

Sådan kan du se den tyrkiske Netflix

Hvis du prøver at tilgå Netflix fra en dansk IP-adresse, vil du automatisk blive ledt over på den danske udgave. Hvis du lykkedes med at få søgt den tyrkiske version frem, vil adgangen blive blokeret. Det er fordi du som dansker ikke har rettighederne til at se den tyrkiske Netflix, men kun den danske version og adgangen bliver dermed geo-blokeret.

Du kan dog omgå geo-blokeringen ved at benytte en VPN-forbindelse, og dermed få adgang til den tyrkiske Netflix ved at bruge en VPN. På den måde kan du se de film og serier, der findes på den tyrkiske udgave, hvilket adskiller sig fra det indhold, der er tilgængeligt på den danske Netflix. 

Hvis du ønsker at få adgang til den tyrkiske Netflix, er det dog vigtigt, at du anskaffer dig en god VPN-forbindelse, som nemt og sikkert omgår geo-blokeringerne samtidigt med, at dine informationer bliver beskyttet. 

Er det ulovligt at se tyrkisk Netflix med VPN

Nej - det er som udgangspunkt helt lovligt at benytte en VPN-forbindelse til at bruge den tyrkiske Netflix. Det er fordi der ikke er noget i den danske lovgivning, som forbyder dig at benytte en VPN-forbindelse.

Det er dog ulovligt at bruge en VPN-forbindelse til ting, som anses for værende ulovlige. I nogle lande er det eksempelvis ulovligt at benytte en VPN, lige meget hvad den benyttes til. Danmark er dog ikke et af dem. 

Du kan læse mere om, hvad der er henholdsvist lovligt og ulovligt ved at benytte en VPN lige her

Vælg den bedste VPN til Netflix Tyrkiet

Der findes utallige valgmuligheder, når det handler om VPN-tjenester, derfor kan det være utroligt svært at navigere i, hvilke er de bedste på markedet. Vi har udført en VPN test, hvor vi har testet de bedste VPN-tjenester på markedet - den kan du tilgå lige her.

Der er stor forskel på de forskellige VPN-tjenester. Der kan blandt andet være forskel på, hvor mange servere de har, samt hvor stabile deres forbindelser er. Derudover er det vigtigt, at VPN-forbindelsen er hurtig og nem at benytte.

Det er yderligere vigtigt, at forbindelsen er sikker og at den kan omgå diverse geo-blokeringer. De bedste VPN-tjenester til at omgå disse geo-blokeringer, så du kan få billig Netflix fra Tyrkiet, er:

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. CyberGhost
  4. Surfshark
  5. Ivacy VPN
  6. PureVPN

De listede VPN-tjenester er de bedste, hvis du ønsker at omgå den geo-blokering der er, hvis du skal tilgå den tyrkiske Netflix i Danmark. Du kan dermed benytte en af disse og på den måde få et meget billigere Netflix abonnement, samt tilgå de film og serier, der er adgang til i Tyrkiet. 

Du kan læse meget mere om fordele og ulemper ved de forskellige tjenester, samt meget andet om dem, som eksempelvis Trustpilot-score og priser, i vores VPN-test. Den finder du lige her.

Netflix priser i Tyrkiet

De tyrkiske Netflix priser er væsentligt billigere end de danske Netflix priser. Vi har valgt at lave en overskuelig oversigt, hvor du kan se henholdsvis den tyrkiske og den danske pris på de forskellige abonnementer, den kan du se herunder:

Som du kan se herover, så er den tyrkiske Netflix væsentlig billigere end den danske udgave og der er dermed på sigt en stor økonomisk gevinst ved at se den tyrkiske Netflix fremfor den danske. 

Hvis du ønsker at spare penge på at se Netflix, er det dermed en fantastisk mulighed at benytte en VPN-forbindelse, så du kan tilgå den tyrkiske udgave uden problemer. Derudover får du også adgang til nogle af de film og serier, der tilgængelige i Tyrkiet, men ikke i Danmark. 

Hvorfor er der andet indhold på tyrkiske Netflix?

Det er forskelligt hvilket indhold, der tilbydes på Netflix rundt omkring i verden. Det eneste sted der har adgang til alt indhold på Netflix, er USA. I Danmark har vi adgang til nogle film og serier der fx ikke er adgang til i Tyrkiet og omvendt. 

På det seneste har tyrkiske film og serier fået stor opmærksomhed, og efterspørgslen på tyrkiske streamingtjenester er dermed også steget. Hvis du benytter en VPN-forbindelse til at tilgå det tyrkiske Netflix, vil du dermed også få adgang til disse efterspurgte film og serier.

Det er derfor væsentligt at vide, hvordan du har mulighed for at omgå diverse geo-blokeringer og få Netflix til at tro, at du befinder dig i Tyrkiet, så du kan tilgå de tyrkiske film og serier samtidigt med, at du får det til den absolut bedste pris.

Kasper Ottosen
Skrevet af Ansvarlig for Tjekbredbaand.dk

Med en unik baggrund, der kombinerer 5 års erfaring som elektriker med 5 års indsigt i internetbranchen hos Tjekbredbaand.dk, er Kasper Ottosen nu en fremtrædende ekspert. Han har været en nøglefigur i at rådgive et stort antal danskere om at skifte internetudbyder. Kasper har forfattet over 100 artikler, der dækker vigtige emner som bredbånd, fibernet og mobilt bredbånd, hvilket har cementeret hans status som en pålidelig kilde til information og vejledning i den digitale verden.