Bedste VPN tjenester 2021

Leder du efter det bedste og billigste VPN løsning, så har vi lavet en lang og grundig guide hvor du kan finde den bedste VPN tjeneste for dig. 

Hvad er VPN?

VPN er en forkortelse for “Virtual Private Network” eller på dansk et virtuelt privat netværk. VPN er altså betegnelsen for den teknologi, som man, kort fortalt, kan anvende til at skabe et privat netværk på tværs af et andet – typisk et offentligt – netværk. De fleste bruger dog først og fremmest deres VPN forbindelse til at sikre sig selv og deres oplysninger, når de færdes på nettet. Derudover kan en VPN-forbindelse også bruges til at se blokeret indhold, for eksempel fra streamingtjenester, som er blokeret på grund af den geografiske placering. 

En VPN-forbindelse har dog mange flere fordele og anvendelsesmuligheder, som du kan læse meget mere om i artiklen herunder. Vi indleder desuden med en VPN test, hvor du får overblikket over alle de vigtigste features fra de syv bedste VPN-forbindelser på markedet lige nu.

Her er de 7 bedste VPN-tjenester 2021 – VPN test

Vi har testet de 7 bedste VPN tjenester på markedet og lavet en grundig anmeldelse af dem, så du kan finde den rigtige VPN for dig.

VYPR VPN

Fordele ved VYPR VPN

 • Bliver billigere jo længere tid du betaler for 
 • Understøtter både Windows, Mac, Android, iOS, router og TV
 • Servere på mere end 70 forskellige lokationer
 • 30 dages prøveperiode med money-back garanti

Ulemper ved VYPR VPN

 • Maksimalt 5 enheder på samtidigt
 • Kun 700+ servere
 • Høj pris sammenlignet med andre
 • Forholdsvist lav Trustpilot-score

Vypr VPN er en VPN-forbindelse fra den schweiziske virksomhed Golden Frog, som beskæftiger sig med privatliv og sikkerhed på nettet, og må derfor siges at være eksperter på området. De har stort fokus på brugernes privatliv og har stor respekt for de forskellige love og rettigheder, der er rundt omkring i verden.

Du har mulighed for at få en Vypr VPN-forbindelse i forskellige abonnementspakker. Ønsker du at betale for én måned ad gangen, vil det koste dig 12,95 $, hvilket svarer til lige knap 80 kroner i. Vælger du pakken med 12 måneder, vil det koste dig 3,75 $ om måneden svarende til cirka 23 kroner. Vælger du derimod en pakke med 36 måneder - altså tre år - skal du blot af med 1,66 $, hvilket svarer til mindre end 11 kroner om måneden.

Vypr VPN har mere end 700 servere placeret i 70 forskellige lande, og du er derfor sikret en stabil forbindelse uanset hvor du befinder dig. Der kan kobles fem forskellige enheder på VPN-forbindelsen på én gang, og den er dermed et godt valg til bofællesskab eller en husstand, hvor flere skal deles om forbindelsen. Og det gælder naturligvis uanset om disse enheder er Windows, Mac, Android, iOS, TV eller router.

Når du bruger VYPR kan du være helt sikker på, at din identitet ikke afsløres, takket være forbindelsens kill switch, som er en ekstra sikkerhedsforanstaltning for dig. Vypr garanterer desuden no-log, hvilket vil sige, at dine informationer ikke gemmes eller logges, når du bruger Vypr VPN-forbindelsen.

Ønsker du at prøve Vypr VPN af, kan du bruge den 30 dages gratis prøveperiode med money-back guarantee, så du kan få pengene tilbage i tilfælde af, at du ikke er tilfreds. Får du problemer med forbindelsen, kan du få hjælp af deres support på mail og via live chat, som står klar døgnet rundt, ligesom du også kan finde guides på deres hjemmeside. Vypr VPN har lige nu en Trustpilot score på 3,3 ud af 5 stjerner.

PureVPN

Fordele ved PureVPN

 • Understøtter mere end 20 forskellige typer enheder
 • Kan bruges af op til 10 enheder samtidig
 • Mere end 6500 servere i 180 lande

Ulemper ved PureVPN

 • Ingen gratis prøveperiode (7 dage for 0,99 $)

Pure VPN må siges at være én af de VPN-forbindelser, der har allerflest servere rundt omkring i Verden. Faktisk findes der mere end 6500 PureVPN-servere fordelt i mere end 180 lande, hvilket giver én af de absolut bedste VPN-dækninger i verden. Og du kan få del i denne fantastiske dækning for blot 9,60 $ om måneden, svarende til cirka 60 kr. Vælger du at købe ét år ad gangen, får du den første uge for blot 0,99 $ og 62 $ for resten af året, svarende til 32 kr. om måneden. En pakke med 24 måneder vil stå dig i blot 18,50 kr. om måneden.

Udover at have en fantastisk, global dækning, er Pure VPN også én af de VPN-forbindelser, der understøter flest forskellige enheder - ja, faktisk mere end 20 forskellige slags. Det gælder både Windows, Mac, Android, iOS, Android TV, routers, TV bokse, Chrome Cast, PlayStation, Xbox og mange flere. Har du eller din familie brug for at koble flere af disse typer af enheder op på din VPN, så frygt ikke, for med PureVPN får du en forbindelse, hvor op til 10 enheder kan være på samtidigt.

PureVPN kommer med en kill switch, der sørger for, at du er beskyttet, selvom VPN-forbindelsen smutter. Ligeledes kan du være helt sikker på, at dine data ikke gemmes, da Pure VPN også har en no-log policy.

Har du lyst til at prøve Pure VPN af, kan du som nævnt få syv dage for kun 0,99 $. Og fortryder du, har du hele 31 dages returret, ligesom du kan få hjælp via e-mail, live chat og guides til at komme godt i gang med PureVPN. Deres gode produkt og kundeservice afspejler sig naturligvis i deres Trustpilot score, som er hele 4,7 ud af 5 mulige stjerner.

Ivacy VPN

Fordele ved Ivacy VPN

 • Mere end 3500 servere på mere end 100 lokationer
 • 30 dages money-back guarantee
 • Understøtter mange forskellige typer enheder

Ulemper ved Ivacy VPN

 • Kundeservice kun på engelsk

For at have en god og stabil VPN-forbindelse, er det vigtigt, at der er mange servere fordelt på mange forskellige lokationer - og det må man sige er tilfældet hos Ivacy VPN. De har nemlig mere end 3500 højhastighedsservere fordelt på mere end 100 lokationer i 50 forskellige lande.

Ivacy er lig med “privacy”, og derfor har din Ivacy VPN-forbindelse naturligvis en kill switch og en no browsing logs policy, som gør, at du altid kan føle dig 100 % sikker, når du bruger denne forbindelse. Og det kan resten af din husstand også, for I kan nemlig være op til 10 enheder på en Ivacy VPN forbindelse på én gang. Og det gælder adskillige typer af enheder, både Windows, Mac, Android, Linux, Blackberry, Smart TV, router, Playstation, Xbox og mange flere.

Det er muligt at få Ivacy VPN på månedsbasis for 9,95 $ (63 kr.) om måneden, 6,45 $ (40 kr.) for seks måneder eller 2,45 $ (15 kr.) om måneden for en to-års pakke. Prøver du en Ivacy VPN-forbindelse af, kan du gøre det med ro i maven, for de har nemlig 30 dages money-back guarantee, så du kan få alle pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds. Det vil dog sandsynligvis ikke blive tilfældet, for du kan få fat i det engelsktalende kundeservice 24 timer i døgnet på live chat. Ivacy VPN har desuden i 2019 modtaget en  ProPrivacy pris for den bedste VPN hastighed. Disse ting har helt sikkert også bidraget til den gode Trustpilot score på hele 4,8 ud af 5 mulige stjerner.

Ultra VPN

Fordele ved Ultra VPN

 • Én af de billigste VPN-forbindelser på markedet
 • 30 dages money-back guarantee
 • 24-timers teknisk support

Ulemper ved Ultra VPN

 • Maks tre enheder på forbindelsen samtidigt
 • Lavt (og til dels ukendt) antal servere

Ultra VPN kom på markedet i 2018 og er derfor én af de nyeste på markedet. Forbindelsen råder den over servere i mere end 55 lande, men det er dog ukendt hvor mange servere, Ultra VPN har i alt – hvad vi ved er, at de i hvert fald har mere end 100 servere rundt omkring i verden.

Selvom Ultra VPN måske ikke kan måle sig med de større udbydere på antal servere, har de sat deres priser langt under det prisniveau, andre tilbyder, hvilket må siges at være deres største konkurrencefordel. Du får nemlig en måned for blot 5,99 $ (37,50 kr.) og 5 måneder for 4,99 $ (31 kr.) om måneden. En Ultra VPN-forbindelse er kompatibel med stort set alle slags enheder, dog kan der kun være tre forskellige enheder koblet op på samme tid.

Med deres kill switch, Secure Firewall og Malware and Phishing Protection kan du føle dig helt sikker, når du bruger din Ultra VPN-forbindelse. For at komme godt i gang med at bruge forbindelsen, kan du bruge nogle af de mange guides og FAQ-svar, der er tilgængelige på hjemmesiden, eller du kan kontakte deres kundeservice døgnet rundt via e-mail. For at give dig en god start, tilbyder de 30 dages money-back guarantee, så du kan prøve forbindelsen af og se om den er noget for dig.

HideMyAss

Fordele ved HideMyAss

 • Mulighed for at købe 3 år ad gangen til en god pris
 • Verdens største VPN-netværk: Mere end 1100 servere på over 290 lokationer
 • 30 dages money-back guarantee

Ulemper ved HideMyAss

 • Maks 5 enheder på ad gangen
 • Dyrere end andre alternativer

HideMyAss – også blot kendt som HMA VPN – er én af de mest populære VPN-forbindelser og udbydere på markedet. Og det er sandsynligvis på grund af deres kæmpestore netværk af servere. De har nemlig mere end 1100 servere, hvilket måske ikke lyder synderligt imponerende i forhold til nogle af de andre VPN-forbindelser, men HideMyAss har altså placeret disse servere på mere end 290 forskellige lokationer, hvilket er langt mere end de andre VPN-forhindelser kan prale af. Det giver altså en super god dækning uanset hvor man befinder sig - og gør faktisk HMA til verdens største VPN-netværk.

Dog betaler man også lidt ekstra for at få denne gode forbindelse. For HMA koster nemlig 79 kr. på månedsbasis, 29 kr om måneden for et år og 19 kr om måneden for tre år. Men du får til gengæld en stærk og hurtig forbindelse med kill switch, som understøtter både Windows, Mac, Android, iOD, Apple TV, Smart TV, routers og mange flere enheder. I din husstand kan I være op til fem forskellige enheder koblet på HideMyAss på samme tid, og det er naturligvis helt sikkert at gøre, fordi HideMyAss har en no-log politik, der sikrer dig og din husstands personlige data.

Med en Trustpilot score på 4,1 ud af 5 mulige stjerner, kan det allerede nu være, at du har lyst til at prøve HideMyAss af. Det kan du gøre i 30 dage med money-back guarantee, og får du problemer har du altid mulighed for at kontakte HMA kundeservice på deres live chat eller du kan gøre hjælp til selvhjælp via de guides, du finder på deres hjemmeside.

Surf Shark

Fordele ved Surf Shark

 • Mere end 3200 servere 
 • Servere i mere end 65 lande
 • Ubegrænset antal enheder på forbindelsen samtidigt

Ulemper ved Surf Shark

 • Relativt høj pris sammenlignet med andre VPN-forbindelser

Surfshark er en forholdsvist ny spiller på markedet for VPN-forbindelser. Den kom nemlig først på markedet i 2018. Men ikke desto mindre er det en god VPN-forbindelse, hvor du får værdi for pengene. Du får nemlig en VPN-forbindelse, der har mere end 3200 servere fordelt på placeringer i mere end 65 forskellige lande, så du kan have en stærk forbindelse uanset hvor du befinder dig. 

De fleste forbindelser kan bruge Surfshark – det gælder både Windows, Mac, Android, iOS og Linux såvel som PlayStation og Xbox, og så kan du også koble din router op på forbindelsen. Og én af de absolut største fordele der er ved Surf Shark VPN er, at der ikke er nogen øvre græse for hvor mange enheder, der kan være koblet op på samme tid. Det giver en stor fleksibilitet, når man bruger sin VPN-forbindelse.

Du kan få en Surfshark VPN forbindelse for 10,85 om måneden (svarende til cirka 67,50 kr.). For seks måneder skal du af med 5,44 $ (cirka 34 kr.) om måneden, og for 24 måneder skal du betale 2,09 $ (13 kr.) om måneden. Det er altså ikke den billigste VPN-forbindelse på markedet sammenlignet med nogle af de andre, vi har med her på sitet.

Surf shark har naturligvis både en kill switch og en no-log politik, der gør, at du kan være helt sikker og tryg, når du bruger Surf Shark VPN. Og så kan du prøve forbindelsen af i 30 dage med money-back garanti, og så kan du naturligvis altid kontakte Surfshark via en live chat-funktion eller få hjælp via deres guides på hjemmesiden. Disse gode tiltag har resulteret i, at Surfshark har fået en Trustpilot score på hele 4,3 ud af 5 mulige stjerner.

Nord VPN

Fordele ved Nord VPN

 • Mere end 5500 servere
 • Servere i mere end 55 lande
 • Op til 6 enheder på forbindelsen samtidigt

Ulemper ved Nord VPN

 • Højere pris end andre VPN-forbindelser

Nord VPN er en VPN-forbindelse fra Tefincom & Co. Dette er én af de absolut største VPN-forbindelser, der er på markedet. Nord VPN har nemlig mere end 5500 servere placeret i mere en 55 forskellige lande verden over. Det vil altså sige, at du med stor sandsynlighed altid kan få en stærk forbindelse, uanset hvor du befinder dig. Og så kan du komme på med næsten alle slags enheder – for Nord VPN understøtter nemlig både Windows, Mac, Android, iOS, Linux, PlayStation, Xbox og routers.

Nord VPN koster 9,56 $ (60 kr.) om måneden, hvis du vælger at betale på månedsbasis. Betaler du for et år ad gangen koster det dig 3,93 $ (25,50 kr.) om måneden, og hvis du vælger en pakke med 24 måneder, skal du af med 2,97 $ (18,50 kr.) om måneden.

For at du kan føle dig helt sikker, når du bruger din Nord VPN forbindelse, har den naturligvis en kill switch, så du lynhurtigt kan blive koblet af. Derudover har de en streng no-log politik, så du kan være sikker på, at dine data hverken bliver sporet, indsamlet eller delt. 

Hvis du synes, at det lyder som en god VPN-forbindelse, så kan du allerede i dag prøve den af med 30 dages returret, så du kan prøve den af og få pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds. Får du brug for hjælp under eller efter din prøveperiode ved hjælp af guides og den live chat-funktion, du finder på hjemmesiden. Nord VPN har lige nu en score på 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, og du kan altså være sikker på, at de allerede har en hel del meget tilfredse kunder – og du kan også blive én af dem.


Hvordan virker VPN?

Som nævnt øverst på sitet, er VPN en forkortelse for Virtual Private Network. Det er med andre ord et slags privat netværk, som du kan benytte dig at, når du ønsker at være lidt bedre sikret, når du er på nettet. For med en VPN-forbindelse er dine oplysninger – for eksempel din IP-adresse – nemlig skjult, og der er derfor ingen, der kan følge med i hvad du foretager dig online. Det fungerer på den måde, at man opretter forbindelse til en VPN-server, hvorefter man praktisk talt er “usynlig”, når man surfer på nettet. Man kan få forbindelse til en VPN-server ved at hente et program, der sørger for at skjule dine oplysninger. Og det kunne for eksempel være ét af de programmer, som vi har med i vores VPN test her på sitet. 

En anden måde at forklare en VPN-forbindelse på er ved at sammenligne det med en slags tunnel under jorden. Med en VPN-forbindelse bliver der etableret en slags virtuel tunnel mellem brugeren (dig) og en server, der tilhører den udbyder af VPN, som du har valgt. Og på den måde bliver al den data, der sendes igennem tunnelen, når du færdes på nettet, beskyttet, og du kan være 100 % sikret, når du er online.

Der er nogle bestemte termer, som er rigtig gode at kende til, når det kommer til VPN og hvordan en VPN forbindelse mere konkret fungerer. Det er for eksempel VPN-protokoller (den software, der findes på markedet i dag, bruger såkaldte sikkerhedsprotokoller for at forbinde deres servere), kill switch (kill switch er en slags sikkerhedsknap, der kan blokere eksterne netværk, hvis din forbindelse bliver forstyrret, og fungerer dermed som en ekstra beskyttelse, når du surfer med en VPN-forbindelse), split tunneling (en funktion, der gør det muligt at surfe på nettet lokalt og “internationalt”), whitelister (et værktøj, der gør det muligt at vælge hvilke hjemmesider og apps, der skal bruge VPN-forbindelsen og hvilke, der ikke skal) og ad blocker (en ekstra funktion, du kan tilkøbe din VPN-forbindelse, der kan blokere reklamer på nettet). Disse begreber og termer kan du læse meget mere om senere.

Hvorfor bruge VPN?

Kort fortalt vil du kunne føle dig meget mere sikker, når du surfer på nettet, hvis du bruger en VPN. De virtuelle private netværk blev oprindeligt opfundet så virksomheder kunne beskytte deres medarbejderes data for spionage. Og i dag er VPN noget, som rigtig mange bruger – også på deres private enheder, for det er nemlig en rigtig god løsning, hvis ikke man ønsker, at de personlige og følsomme data kan spores på nettet.

Når man bruger et VPN, kan man ikke få sporet sin IP-adresse. Og det kan have mange fordele. Først og fremmest er det ikke muligt for nogen at se, hvor man befinder sig henne, fordi de hjemmesider, man besøger, ikke opfanger den rigtige IP-adresse, men derimod kun kan se den IP-adresse, som VPN-serveren bruger. På den måde bliver det sværere for andre at finde frem til din lokation og dermed også til din identitet.

En tredje fordel ved brugen af VPN er, at man kan få adgang til såkaldt geo-blokeret indhold eller censureret indhold på internettet. Og denne funktioner helt klart den mest populære grund til, at mange er begyndt at bruge VPN-forbindelser, når de færdes på nettet. For med en VPN-forbindelse, har man adgang til nogle musik- og videotjenester, som ellers ikke er tilgængelige i ens hjemland. Med andre ord, kan du med VPN få adgang til den amerikanske eller britiske udgave af Netflix, og se film eller serier, som ikke er tilgængelige her i Danmark. Og det kan du, hvis blot din VPN opretter forbindelse via en amerikansk server.

Og slutteligt er der også en række andre fordele for dig, der bruger VPN, når du færdes på nettet. Du har nemlig også mulighed for at se blokeret indhold, at blokere de såkaldte pop-up reklamer, at finde de bedste priser på varer, du søger efter – og helt grundlæggende at være mere beskyttet online og undgå overvågning.

Ulemper ved VPN

Det kan selvfølgelig lyde helt fantastisk med alle de fordele, der er ved at bruge en VPN, når man er på nettet. Men det betyder jo ikke nødvendigvis, at der kun er fordele forbundet med det. For kort sagt er det ikke alle, der vil få noget ud af at bruge en VPN-forbindelse. Det er med andre ord ikke sikkert, at det er nødvendigt med VPN i lige netop din situation. For hvis ikke, du bruger nettet særligt meget, kan det sandsynligvis ikke svare sig for dig at investere i en VPN.

Derudover kan VPN af og til resultere i en lidt langsommere internetforbindelse, netop fordi, du opretter forbindelse til nettet via en server hos VPN-udbyderen, og der derfor kommer et ekstra led på. Det kan også betyde, at din internetforbindelse bliver mindre stabil, særligt i tilfælde af, at der er uregelmæssigheder hos udbyderen. Og slutteligt bliver flere og flere websteder og virksomheder bedre til at blokere for de brugere, som gør brug af en VPN-forbindelse.

logo

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Betingelser