Viaplay

På Viaplay kan du se alt fra reality og sport til serier og film. Viaplay er altså streamingtjenesten, som dækker det hele. 

Viaplay

Viaplay

Film, serier & sport
Stream eller se offline

PRIS FRA

99,-
/mdr.


Andre streamingtjenester


HBO

HBO

Prøv gratis i en måned
Ingen bindingsperiode
Alle sæsoner, alle episoder

PRIS FRA

99,-
/mdr.

C More

C More

Nye film hver uge
Ingen binding
Få 14 dage gratis

PRIS FRA

99,-
/mdr.

TV2 Play

TV2 Play

Ingen binding
Det bedste fra TV2

PRIS FRA

49,-
/mdr.


Udover at have alle programmer fra TV3 og lignende stationer, så  er streamingtjenesten også garant for topunderholdning, når det kommer til sport, film og reality serier. Du kan bruge et abonnement fra Viaplay i hele EU og nyde blandt andet de nyeste film på platformen.

Indhold fra alle TV3s kanaler og alle sæsoner af realityserier

På Viaplay kan du finde et hav af reality-serier. Blandt andet kan du finde alle sæsoner af Paradise Hotel, hvor en gruppe unge fester, flirter og drikker i et spil om magt og penge på et hotel i Mexico. Derudover kan du finde de sidste sæsoner af Divaer i Junglen, hvor en gruppe kendisser bliver smidt ud i junglen og skal løse udfordringer i to hold. Du kan tilmed også se med på Robinson-ekspeditionen, hvor et par malaysiske øer danner rammen om en flok danskeres overlevelseskamp, hvor der løses gåder, udfordringer og deltagerne på skift bliver stemt hjem. TIl sidst står en vinder tilbage, som tager æren og pengepræmien med sig til Danmark.

De største europæiske ligaer samlet på et sted

Med et abonnement til Viaplay får du samtidig adgang til fodbold i verdensklasse. Du får nemlig adgang til at kunne se Premier League, Bundesliga, Champions League og den danske Superliga, når det passer dig. De sidste sæsoner af specielt den bedste engelske række har budt på ekstrem god underholdning. Her har man kunne følge Christian Eriksen tørne ud for Tottenham, Mathias Zanka Jørgensen dirigere Huddersfield og Pierre-Emil Højbjerg lede Southampton. Derudover kan man naturligvis også opleve de største stjerne som Paul Pogba, Sergio Aguero, Sadio Mane, Mohamed Salah og andre fra toppen af engelsk fodbold.

I Champions League har der i de sidste sæsoner været fart på til det sidste. Majestætiske comebacks og underdogs har domineret turneringen som samler Europas bedste klubber til en kamp om at være Europas bedste fodboldklub. Samtidigt kan man se alle kampe fra den tyske Bundesliga og følge de danske stjerner - Thomas Delaney fra BVB Dortmund, Frederik Rønnow fra Eintracht Frankfurt og Yussuf Poulsen fra RB Leipzig kæmpe om det tyske mesterskab, der som regel bliver afgjort på en af de sidste spilledage.

Sport i absolut topklasse

Det er ikke udelukkende fodbold man har glæde af med et Viaplay abonnement. Der er nemlig meget andet sport på Viaplay, som du kan streame når du har lyst. Det gælder blandt andet den amerikanske fodboldliga NFL, hvor Danmark fornyligt er blevet repræsenteret med Hjalte Froholdt hos New England Patriots. Derudover kan du følge Dallas Cowboys, Seattle Seahawks, Pittsburgh Steelers og mange af de andre NFL hold når de jagter Super Bowl-pladserne. Man kan hos Viaplay også dykke ned i Ultimate Fighting universet, og se de mange UFC-kæmperne bogstaveligt talt slås om penge, prestige og titler i den hårdtslående kampsportsliga.

Kevin Magnussen i Formel 1 har med også mulighed for at følge, hvis man køber en af Viaplays tjenester. Den danske Racerkører kæmper mod verdenseliten for hans amerikanske hold Haas F1. Formel 1 er en verdensomspændende sport, som både kan opleves ved Australiens Grand Prix, i Kina samt i flere europæiske byer. - Er man golfinteresseret kan man med et abonnement til Viaplay også følge den europæiske tour og se verdens dygtigste golfspillere duellere om trofæet.

Film og serier i hele EU

Som kunde hos Viaplay er der også mulighed for, at dykke ned i det store univers af film fra forskellige genre og tidsperioder. Der er et stort udvalg af både komedier, thrillers, action og dramaserier- og film på Viaplay. Du kan downloade alt indhold af denne slags ned på din enhed, så du kan tage dem med dig på farten uden at bruge data. Viaplay kan tilmed benyttes i hele EU, hvilket vil sige, at du uanset om du sidder i Letland eller Portugal kan streame topunderholdning, når det passer dig.

Når du opretter dig, får du de første 14 dage kvit og frit, hvor du kan finde ud af, om Viaplay er noget for dig. Derefter kan du vælge mellem streamingtjenestens pakker afhængigt af, om du udelukkende vil se sport eller også gerne vil dykke ned i de mange sæsoner af reality-serier og det store udvalg af film.

logo

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Betingelser