Indholdsfortegnelse
Se mere

Email betingelser

Når man tilmelder sig vores nyhedsbrev på hjemmesiden
Kontakt og persondataansvarlig

Tjekbredbånd, som er ejet af Admill ApS, er dataansvarlig for de personoplysninger der behandles, når du benytter dig af vores services, herunder hjemmesiden, nyhedsbreve og mv. Du kan til en hver tid rette henvendelse via nedenstående.

Firma:

Tjekbredbånd.dk som ejet og drevet af Admill ApS

Vestergade 48H

8000 Aarhus C

E-mail: info@admill.dk

CVR: 39423367

Formål

Når man tilmelder sig nyhedsbrevet på vores hjemmeside, behandler vi de angivne personoplysninger det formål at kunne sende e-mails med nyheder, tilbud, samt øvrige marketingtiltag.

Retsgrundlaget for vores behandling af personoplysninger

Behandlingen af personoplysninger sker baseret på samtykke. Bemærk at man på et hvert tidspunkt kan trække sit samtykke tilbage.

Kategorier af personoplysninger og deres kilde

Der indsamles kontaktoplysninger i form af navn og e-mail. Der indsamles alene personoplysninger, som den besøgende selv afgiver.

Modtagere af personoplysninger

De personoplysninger der afgives, vil ikke blive videregivet uden for virksomheden. Personoplysningerne overdrages (ikke videregives) til Sendinblue, hvor de anvendes til udsending af nyhedsbreve. Sendinblue ikke benytte personoplysningerne til egne formål og handler derfor udelukkende på vores instruks. Der er indgået en databehandleraftale med Sendinblue og dataoverførsel sker på baggrund af Standard Contractual Clauses (SCC).

Opbevaring af personoplysninger

Personoplysningerne opbevares så længe man er aktivt abonnement på nyhedsbrevet eller indtil man trækker sit samtykke tilbage.  Personoplysningerne slettes også såfremt teknisk modtagelse af e-mailen nægtes (eks. hvis mailkonto nedlægges)

Automatisk afgørelser og profilering

De indsamlede personoplysninger anvendes ikke for forbindelse med hverken automatiske afgørelser eller profilering.

 

Har du det rette internet til dit behov? Der er penge at spare…

Vil du have besked, når der er gode tilbud på fibernet og bredbånd hos dig?

Ved at tilmelde dig accepterer du Tjekbredbånds Privatlivspolitik og Betingelser.