Se Netflix i USA med VPN

Kasper Ottosen
Forfatter: Kasper Ottosen
Opdateret: 24 juni, 2022

Netflix er blevet allemandseje i Danmark. DR Medieforskning viser, at 37 procent af danskerne over 12 år bruger Netflix mindst én gang om ugen. Dog er det langt fra alt indholdet på Netflix, som danskerne kan tilgå, da det kun er tilgængeligt i USA.

Som udgangspunkt er det kun muligt at benytte den danske Netflix i Danmark, dog har du mulighed for også at tilgå den amerikanske Netflix fra Danmark af, hvis du benytter en VPN-forbindelse. Du kan dermed få adgang til alle film og serier på Netflix. Du kan blive meget klogere på det herunder.

Sådan kan du se den amerikanske Netflix

Når du prøver at tilgå Netflix fra en dansk IP-adresse, bliver du automatisk ledt videre til den danske version. Hvis du lykkes med at få søgt den amerikanske udgave frem, vil adgangen blive blokeret. Det er fordi du som dansker ikke har rettighederne til at se den amerikanske Netflix, men kun den danske version og adgangen bliver dermed geo-blokeret.

En måde, hvorpå du kan omgå denne geo-blokering, er ved at benytte en VPN-forbindelse. Du kan ved at benytte en VPN dermed få adgang til den amerikanske Netflix og se de tusindvis af film og serier, som ikke er tilgængelige i Danmark.

For at få adgang til den amerikanske Netflix er det vigtigt, at du anskaffer dig en god VPN-forbindelse, som nemt og sikkert kan omgå geo-blokeringen samtidigt med, at dine informationer bliver beskyttet. 

Er det ulovligt at se amerikansk Netflix med VPN?

Nej - som udgangspunkt er det helt lovligt at benytte en VPN-forbindelse til at se amerikansk Netflix. Der er ikke noget i den danske lovgivning, der forbyder dig at benytte en VPN-forbindelse. 

Det er dog ikke lovligt at benytte en VPN-forbindelse til ting som anses for at være ulovlige. I nogle lande er det ulovligt at benytte en VPN-forbindelse, ligegyldigt hvad du benytter den til. Danmark er dog ikke et af dem.

Derudover skal du være opmærksom på, at du I nogle tilfælde kan risikere at komme i problemer med copyright-betingelserne, hvis du ikke har ret til at se noget bestemt indhold i det pågældende land. 

Du kan læse mere om, hvad der er henholdsvist lovligt og ulovligt ved at benytte en VPN lige her

Vælg den bedste VPN til Netflix USA

Der er mange valgmuligheder når det gælder VPN-tjenester og det kan derfor være utroligt svært at navigere i, hvilke der er de bedste. Vi har udført en VPN test, hvor vi har testet de bedste VPN-tjenester på markedet af, den kan du se lige her.

Der er stor forskel på de forskellige VPN-tjenester. Der er eksempelvis forskel på, hvor mange servere de har, samt hvor stabile deres forbindelser er. Noget af det vigtigste ved en VPN-forbindelse er, at den er hurtig og nem at bruge.

Derudover er det vigtigt at forbindelsen er sikker og at den er god til at omgå diverse geo-blokeringer. De bedste VPN-tjenester til at omgå geo-blokeringer, så du kan se den amerikanske Netflix i Danmark, er: 

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. CyberGhost
  4. Surfshark
  5. Ivacy VPN
  6. PureVPN
  7. ProtonVPN
  8. HideMyAss

De listede VPN-tjenester er de bedste, hvis du ønsker at omgå den geo-blokering der er, når der ønskes at tilgå den amerikanske Netflix i Danmark. Du kan dermed benytte en af disse og på den måde få adgang til de tusindvis af film og serier, du ellers ikke har adgang til på den danske Netflix.

Du kan læse meget mere om fordele og ulemper ved de forskellige tjenester, samt meget andet om dem, som eksempelvis Trustpilot-score og priser, i vores VPN-test. Den finder du lige her.

Netflix priser i USA

De amerikanske Netflix priser minder rigtig meget om de danske Netflix priser. Vi har valgt at lave en overskuelig oversigt, hvor du kan se henholdsvis den amerikanske og den danske pris på de forskellige abonnementer, den kan du se herunder:

netflix USA PRIS netflix Danmark Pris
Basis abonnement $9,99 (ca. 71,-) 79,-
Standard abonnement  $15,49 (ca. 110,-) 114,-
Premium abonnement $19,99 (ca. 141,-) 149,- 

Som du kan se herover, så minder prisen på Netflix i USA ualmindelig meget om prisen herhjemme, dog en smule billigere, der er derfor en lille økonomisk gevinst, ved at se den amerikanske Netflix, fremfor den danske.

Hvorfor er der andet indhold på det amerikanske Netflix?

På den amerikanske Netflix er der i skrivende stund mere end 3600 film og 1800 serier (2022). USA er det eneste sted i verden, som har adgang til hele Netflix’ indhold.

Mængden af film og serier er i resten af verden generelt mindre, men der er forskelligt fra land til land, hvilke film og serier, der er tilgængelige hvor. I Danmark er der eksempelvis lidt mere 400 serier og 2000 film.

Det er derfor væsentligt at vide, hvordan du har mulighed for at omgå diverse geo-blokeringer og snyde Netflix til at tro, at du befinder dig i USA, så du kan tilgå alt det gode indhold fra Netflix. 

Kasper Ottosen

Skrevet af

Kasper Ottosen
Ansvarlig for Tjekbredbaand.dk

Kasper Ottosen har over 4 års erfaring med opsætning og salg af bredbånd, fra hans arbejde som elektriker og Tjekbredbånd.dk

Tjek internet på din adresse

Har du det rette internet til dit behov? Der er penge at spare…

Vil du have besked, når der er gode tilbud på fibernet og bredbånd hos dig?

Ved at tilmelde dig accepterer du Tjekbredbånds Privatlivspolitik og Betingelser.