Google Tag Manager (noscript) End Google Tag Manager (noscript)


Hayu

Hayu

Tonsvis af episoder vist samme dag som USA
Få adgang til en masse reality

PRIS FRA

49,-
/mdr.

LÆS MERE
Viaplay

Viaplay

Film, serier & sport
Stream eller se offline

PRIS FRA

99,-
/mdr.

LÆS MERE
Telmore Play

Telmore Play

Telmore Musik
Sammel dit abonnement
Få mere for dine penge

PRIS FRA

169,-
/mdr.

LÆS MERE
C More

C More

Nye film hver uge
Ingen binding
Få 14 dage gratis

PRIS FRA

99,-
/mdr.

LÆS MERE
Amazon: Prime Video

Amazon: Prime Video

Få seks måneder til 22kr.
Ingen binding
Film og TV-serier

PRIS FRA

44,-
/mdr.

LÆS MERE
TV2 Play

TV2 Play

Ingen binding
Det bedste fra TV2

PRIS FRA

49,-
/mdr.

LÆS MERE
HBO Nordic

HBO Nordic

Prøv gratis i en måned
Ingen bindingsperiode
Alle sæsoner, alle episoder

PRIS FRA

99,-
/mdr.

LÆS MERE
Strive

Strive

Se direkte alle kampe fra LaLiga, Serie A, MLS

PRIS FRA

79,-
/mdr.

LÆS MERE
Eurosport Player

Eurosport Player

Se dine yndlingssportsgrene direkte
Genoplev ugens sportoplevelser

PRIS FRA

129,-
/mdr.

LÆS MERE
SF Kids Play

SF Kids Play

Forældreindstillinger
Ingen binding
Første måned gratis

PRIS FRA

55,-
/mdr.

LÆS MERE
Mofibo

Mofibo

Prøv gratis i 14 dage
Ingen binding
Adgang til over 100.000 bøger

PRIS FRA

129,-
/mdr.

LÆS MERE
Filmstriben

Filmstriben

Gratis film
Biblotekernes filmtilbud

PRIS FRA

0,-
/mdr.

LÆS MERE
Viafree

Viafree

Se TV3's eksklusive serier gratis
Serier, shows, reality, reportage

PRIS FRA

0,-
/mdr.

LÆS MERE
Dplay

Dplay

Gratis, premium, Sport version
Ingen binding

PRIS FRA

99,-
/mdr.

LÆS MERE
Netflix

Netflix

Ubegrænset antal film, serier og meget mere
Første måned gratis

PRIS FRA

79,-
/mdr.

LÆS MERE

Streamingtjenester er ikke længere bare noget for de unge, men er blevet noget som alle danskere bruger. Derfor har vi lavet en oversigt, hvor du kan læse mere om hvad de forskellige streamingtjenester tilbyder. 

Streaming rammer i disse år sit absolutte topniveau. Der bliver stream film og serier hele tiden og det sker når som helst og hvor som helst. Det foregår på alverdens devices rundt omkring i verden og du kan streame tv-serier, film og andet godt indhold på alverdens streamingtjenester. Netflix, HBO, C More, Viaplay, Dplay og mange andre er navnene på nogle af de mange populære streamingtjenester. Direktøren for Netflix sagde i 2018, at streaming havde en kæmpe stor konkurrent. Det var ikke salget af DVD’er eller ulovlig piratkopiering af film og serier. Næ, det største problem set med Reed Hastings øjne var søvn - “Og vi vinder den kamp!” har han tidligere sagt i et interview. 

Streaming af film og serier er specielt blevet populært fordi det er så let tilgængeligt. Du kan tilgå tv serier og film overalt uanset hvilken enhed du ejer. For eksempel er streaming blevet gjort lettere med hjælp fra udviklingen af Apple TV og Smart TV. Her kan du med en simpel internetforbindelse få adgang til de bedste film og serier fra hele verden.

Stream gratis og lovligt 

Du kan faktisk streame film og serier helt lovligt og gratis på DR TV. Her har Danmarks Radio samlet alt deres indhold og materiale på en stor platform, som er frit tilgængelig for alle med en dansk IP-adresse. Her kan du følge med i alt, hvad der der foregår på Danmarks Radios kanaler - både hvad der tidligere er sendt på kanalerne, men også streaming af DRs kanaler live. Det er ganske gratis (betalt over licensen) og du har adgang samtlige af Danmarks Radios film og serier, når du har lyst til at streame dem.

For tiden kan du finde Nikolaj Coster Waldau i en dokumentarserie om Grønland, indlandsisen og klimaforandringerne. I fem afsnit følger du Game of Thrones-skuespilleren og hans grønlandske kone på eventyr i rigsfællesskabet, hvor de oplever naturen og hvordan den forandrer sig i takt med temperaturstigningerne. Du kan også følge DRs store dramaserier som Bedrag, Borgen, Broen og mange andre af de store nordiske dramaserier. Tilmed kan du, på DR TV, få god underholdning i form af blandt andet Den Store Bagedyst, Melodi Grand Prix og sport.

Gratis streaming: Lån fem gratis film om måned her

Hvis du er oprettet som låner hos dit lokale bibliotek, så er der også et andet smuthul til gratis streaming af film og serier. De danske biblioteker har også deres egen streamingtjeneste - Filmstriben hedder den. Her kan du kvit og frit låne fem film og serier om måneden, og der er et stort udvalg af specielt danske serier og film. Læs mere på dit lokale biblioteks hjemmeside, hvor du også finder information omkring hvad du ellers kan finde.

Er du studerende på en videregående uddannelse er der også en anden vej til streaming af film og serier. Mediestream er nemlig Det Kongelige Biblioteks samling af alverdens serier, dokumentarer og alt hvad der er blevet sendt på TV siden 1980’erne. Hvis du leder efter en gammel serie som for eksempel Dahlgårds Tivoli fra 1999 eller Monte Carlo elsker Putin fra 2013, kan du helt sikkert finde den på Mediestream.

Andre muligheder for gratis streaming

Hvis ikke udbuddet af gratis streamingtjeneste er stort nok, findes der også enkelte streamingtjenester, hvor du kan se en stak reklamer før og under programmet. For eksempel på Viafree og Dplay, som begge har gratis versioner af deres indhold tilgængeligt imod, at du ser tre reklameblokke under streamingen. 

Du skal dog til betalingen, hvis du vil se noget af det mest populære internationale underholdning, som findes. Game of Thrones, Black Mirror, The 100 og The Walking Dead er alle sammen gemt bag Netflix, HBO og co.’s betalingsmure. Du har naturligvis mulighed for at få den første måned gratis streaming, når du opretter dig på siderne. Dermed kan du se tv-serier og film i en måned, før du skal betale for det.
logo

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Betingelser