Hayu

Hayu

Tonsvis af episoder vist samme dag som USA
Få adgang til en masse reality

PRIS FRA

,-
/mdr.

LÆS MERE
YouTV

YouTV

Bland selv TV pakker
Bland selv streamingtjenester
Tilpas lige til dit behov

PRIS FRA

199,-
/mdr.

LÆS MERE
Viaplay

Viaplay

Film, serier & sport
Stream eller se offline

PRIS FRA

99,-
/mdr.

LÆS MERE
Telmore Play

Telmore Play

Telmore Musik
Sammel dit abonnement
Få mere for dine penge

PRIS FRA

169,-
/mdr.

LÆS MERE
C More

C More

Nye film hver uge
Ingen binding
Få 14 dage gratis

PRIS FRA

99,-
/mdr.

LÆS MERE
Amazon: Prime Video

Amazon: Prime Video

Få seks måneder til 22kr.
Ingen binding
Film og TV-serier

PRIS FRA

44,-
/mdr.

LÆS MERE
TV2 Play

TV2 Play

Ingen binding
Det bedste fra TV2

PRIS FRA

49,-
/mdr.

LÆS MERE
HBO Nordic

HBO Nordic

Prøv gratis i en måned
Ingen bindingsperiode
Alle sæsoner, alle episoder

PRIS FRA

99,-
/mdr.

LÆS MERE
Strive

Strive

Se direkte alle kampe fra LaLiga, Serie A, MLS

PRIS FRA

79,-
/mdr.

LÆS MERE
Eurosport Player

Eurosport Player

Se dine yndlingssportsgrene direkte
Genoplev ugens sportoplevelser

PRIS FRA

129,-
/mdr.

LÆS MERE
SF Kids Play

SF Kids Play

Forældreindstillinger
Ingen binding
Første måned gratis

PRIS FRA

55,-
/mdr.

LÆS MERE
Mofibo

Mofibo

Prøv gratis i 14 dage
Ingen binding
Adgang til over 100.000 bøger

PRIS FRA

129,-
/mdr.

LÆS MERE
Filmstriben

Filmstriben

Gratis film
Biblotekernes filmtilbud

PRIS FRA

0,-
/mdr.

LÆS MERE
Viafree

Viafree

Se TV3's eksklusive serier gratis
Serier, shows, reality, reportage

PRIS FRA

0,-
/mdr.

LÆS MERE
Dplay

Dplay

Eksklusive snigpremierer og programmer
Ingen binding

PRIS FRA

79,-
/mdr.

LÆS MERE
Netflix

Netflix

Ubegrænset antal film, serier og meget mere
Første måned gratis

PRIS FRA

79,-
/mdr.

LÆS MERE

Streaming er mere populært end nogensinde før i 2022, hvor man nærmest kan sige med sikkerhed, at de fleste har benyttet sig af det på et givent tidspunkt. Der findes utallige streamingtjenester som Netflix, HBO og Disney+. I Danmark har vi også vores egne tjenester som TV2 Play og Viaplay, hvor de danske realityprogrammer bliver sendt ud on demand. Streaming er i dag muligt på de fleste enheder, hvor man kan se streaming på Smartphones, Smart-tv, spillekonsoller og på computeren, hvilket giver en stor tilgængelighed, hvor muligheden for at se tv on demand er eksisterende uanset hvor man er bare der er en internetforbindelse. Du kan se de bedste muligheder for mobilt bredbånd her, hvor det giver mulighed for streaming uanset om man er på camping, telttur eller bare på farten i dagligdagen.

Streaming af film og serier er specielt blevet populært fordi det er så let tilgængeligt. Du kan tilgå tv serier og film overalt uanset hvilken enhed du ejer. For eksempel er streaming blevet gjort lettere med hjælp fra udviklingen af Apple TV og Smart TV. Her kan du med en simpel internetforbindelse få adgang til de bedste film og serier fra hele verden.

Stream gratis og lovligt 

Du kan faktisk streame film og serier helt lovligt og gratis på DR TV. Her har Danmarks Radio samlet alt deres indhold og materiale på en stor platform, som er frit tilgængelig for alle med en dansk IP-adresse. Her kan du følge med i alt, hvad der der foregår på Danmarks Radios kanaler - både hvad der tidligere er sendt på kanalerne, men også streaming af DRs kanaler live. Det er ganske gratis (betalt over licensen) og du har adgang samtlige af Danmarks Radios film og serier, når du har lyst til at streame dem.

For tiden kan du finde Nikolaj Coster Waldau i en dokumentarserie om Grønland, indlandsisen og klimaforandringerne. I fem afsnit følger du Game of Thrones-skuespilleren og hans grønlandske kone på eventyr i rigsfællesskabet, hvor de oplever naturen og hvordan den forandrer sig i takt med temperaturstigningerne. Du kan også følge DRs store dramaserier som Bedrag, Borgen, Broen og mange andre af de store nordiske dramaserier. Tilmed kan du, på DR TV, få god underholdning i form af blandt andet Den Store Bagedyst, Melodi Grand Prix og sport.

Gratis streaming: Lån fem gratis film om måneden her

Hvis du er oprettet som låner hos dit lokale bibliotek, så er der også et andet smuthul til gratis streaming af film og serier. De danske biblioteker har også deres egen streamingtjeneste - Filmstriben hedder den. Her kan du kvit og frit låne fem film og serier om måneden, og der er et stort udvalg af specielt danske serier og film. Læs mere på dit lokale biblioteks hjemmeside, hvor du også finder information omkring hvad du ellers kan finde.

Er du studerende på en videregående uddannelse er der også en anden vej til streaming af film og serier. Mediestream er nemlig Det Kongelige Biblioteks samling af alverdens serier, dokumentarer og alt hvad der er blevet sendt på TV siden 1980’erne. Hvis du leder efter en gammel serie som for eksempel Dahlgårds Tivoli fra 1999 eller Monte Carlo elsker Putin fra 2013, kan du helt sikkert finde den på Mediestream.

Andre muligheder for gratis streaming

Hvis ikke udbuddet af gratis streamingtjeneste er stort nok, findes der også enkelte streamingtjenester, hvor du kan se en stak reklamer før og under programmet. For eksempel på Viafree og Dplay, som begge har gratis versioner af deres indhold tilgængeligt imod, at du ser tre reklameblokke under streamingen. 

Du skal dog til betalingen, hvis du vil se noget af det mest populære internationale underholdning, som findes. Game of Thrones, Black Mirror, The 100 og The Walking Dead er alle sammen gemt bag Netflix, HBO og co.’s betalingsmure. Du har naturligvis mulighed for at få den første måned gratis streaming, når du opretter dig på siderne. Dermed kan du se tv-serier og film i en måned, før du skal betale for det.

Få streamingtjenester via dit internet abonnement

I dag har du mange muligheder hvis du vil spare nogle penge og få dit dine streamingtjenester betalt via dit internetabonnement. 

Der er flere af coax og fibernet udbyderne der tilbyder streamingtjenerster i deres abonnementer. Men der er endnu flere muligheder hvis du skifter til et mobilt bredbånd abonnement. Her har især Telenor lavet nogle pakker der nemt kan tilpasses dit behov.

Det er også muligt at kombinere dit internet og tv abonnement i en samlet pakke. Her har vi lavet en adresseindtastning der viser dig hvilke internet udbydere som tilbyder tv som kan levere på din adresse. Tjek vores bredbånd og tv sammenligning her

De mest populære streamingtjenester

Man kommer ikke udenom Netflix når der tales om streaming tjenester, hvilket skyldes deres enorme succes og tidlige innovation på streamingområdet. Netflix har været i gang siden starten i 1997, hvor Marc Randolph og Reed Hastings grundlagde hvad der 25 år senere ville være den mest benyttede tjeneste til serier og film on demand. Netflix er de seneste år begyndt at differentiere sig fra konkurrenterne ved at have egen produktion, som bliver i bedre og bedre kvalitet.

For at vende blikket væk fra Netflix, kan der nævnes HBO og Disney+, som hver især også har en stor del af det lukrative marked for streamingtjenester.
fordelene ved tjenester som HBO og Disney+ er, at de har film og serier, som Netflix ikke har, hvilket gør at de også kan få en del af markedet, hvor f.eks. en serie som Games of Thrones, har været yderst populært de seneste år, hvilken kun er tilgængeligt på HBO. Vil man som bruger se en masse fra Disneys univers, er dette tilgængeligt på Disney+, hvor de også har udbud af andre film og serier.

Hvad er streaming?

Streaming fungerer ved, at man som bruger modtager dataene i sekventielle ”pakker”, hvilket gør at man øjeblikkeligt kan se det man streamer. Det er en stor fordel i forhold til at, man tidligere downloade film og serier, hvilket fyldte en del og tog tid at downloade, når man streamer modtages disse datapakker med det samme. Streaming er altså både hurtigere og bruger mindre dataplads end tidligere.

Streaming er en betegnelse for at modtage musik, video eller andre former for medier, ved at modtage enten live eller optaget indhold, hvilket afspilles i realtid direkte på enheden.
Streaming af musik, video og podcast er blandt de mest benyttede former for streaming.

Find den rigtige streaming tjeneste til dig

Der er forskel på hvad man kan se på de forskellige udbydere af streamingtjenester, hvor man på de helt store tjenester som Netflix og HBO kan se internationale serier og film. Er man mere til realityprogrammer og almindeligt tv, kan man med fordel benytte de danske udbydere som Discovery, Tv2 play og Viaplay, hvor man kan se danske serier og realityprogrammer.
Hvis man vil benytte streamingtjenesterne for at, få dækket behovet for danske og udenlandske realityprogrammer, kan man med fordel benytte Viaplay og Tv2 play, som hver især udgiver programmer fra tv3 og tv2´s kanaler, med et udbud af udenlandske programmer fra f.eks. MTV.

Danske streaming tjenester


De danske udbydere af streamingtjenester har ikke nært så meget indhold som netflix og HBO, men dog dækker de et bredt segment i Danmark, og har indhold til de fleste salgs brugere. Der er mange forskellige præferencer for indhold og funktionalitet. De seneste par år er markedet boomet, og det har medført streaming af både podcast, lydbøger, musik samt film og Tv-programmer.
Af danske streaming tjenester kan der nævnes følgende, som værende førende på markedet for de forskellige typer streaming:

 

1.      Viaplay - Danske Viaplay streamer indhold fra Tv3s programmer og film de har rettigheder til

2.      TV2 play - hos TV2s streamingtjeneste kan man se film, serier og programmer fra TV2.

3.      C more -  Dansk tv og film, krimiserier og internationalt indhold

4.      Dr TV - hos DR Tv kan man se indhold fra DR1, DR2 og relaterede tv kanaler, on demand.

5.      Viafree - Se danske programmer fra TV3s kanaler, gratis.

6.     Podimo - Hos Podimo kan du lytte til flere tusinde podcast, on demand.

7.     Mofibo - Hos mofibo kan du lytte til lydbøger døgnet rundt on demand 

Internet med streamingtjenester

Der findes mange udbydere af internet, bredbånd og fibernet, hvor man ved oprettelse får en prøveperiode eller abonnement på en eller flere streamingtjenester. Dette kan være en stor fordel, hvis man endnu ikke har prøvet de forskellige udbydere og ikke vil betale for noget man er usikker på om man vil gøre brug af.
Vælger man internet fra Fastspeed, får man lige nu et abonnement på Allente Tv, Viaplay, Mofibo og Podimo i 2. måneder helt gratis med i prisen, ved at tegne et abonnement. Dette giver som nævnt mulighed for at afprøve tjenesterne, samt man får god underholdning til små penge i flere måneder.
For at finde internetabonnementer med streaming tjenester inkluderet, kan man med fordel benytte tjekbredbånds søgefunktion, hvor man får et overblik over alle internetudbydere på adressen, og dertil tilhørende prøveperioder på streamingtjenester


Oversigt over streamingtjenester

Som man nok kan regne ud, findes der et ekstrem stort udbud af streaming tjenester verden over, hvor nogle er mere populære end andre.
Herunder har vi opstillet en tabel oversigt over de streamingtjenester der er muligt at få i øjeblikket, og hvad de typisk har i deres sortiment, om det er podcast, film, tv-programmer eller serier, samt priserne pr. måned hos tjenesterne.

 

Udbyder Indhold Pris fra
Netflix Film, Serier og dokumentarer 79,- pr. md.
HBO Film, Serier og dokumentarer 99,- pr. md.
Disney+ Film, Serier og dokumentarer 79,- pr. md.
Amazon Prime Film, Serier og dokumentarer 44,- pr.md.
Discovery+ Film, Serier, realityprogrammer og dokumentarer 79,- pr. md
Viaplay Film, Serier, realityprogrammer og dokumentarer 99,- pr. md
Eurosport Sportsindhold, de fleste sportsgrene samlet et sted 129,- pr. md
Podimo Podcast 59,- pr. md.


 
Har du det rette internet til dit behov? Der er penge at spare…

Vil du have besked, når der er gode tilbud på fibernet og bredbånd hos dig?

Ved at tilmelde dig accepterer du Tjekbredbånds Privatlivspolitik og Betingelser.