YouTV

Opbyg din egen tv og streaming pakke med YouTV.

YouTV

YouTV

Bland selv TV pakker
Bland selv streamingtjenester
Tilpas lige til dit behov

PRIS FRA

199,-
/mdr.Ønsker du at kunne samle din egen tv pakke plus streamingtjenerster? Så er YouTV det helt reigtige for dig. Med YouTV kan du helt selv vælge hvilke kanaler og streamingtjenester, som du vil have.

Du køber dig til et antal point som giver dig muligheden for at vælge de tv kanaler og streamingtjenester som du skal bruge. Dette gør at du ikke længere skal betale for tv kanaler som du ikke skal bruge.

YouTV hanvender sig nok mest til de forbrugere der i forvejen har en stor tv og streaming regning, da de har et specefikt behov som kun er i de gammeldags dyre pakker. Derudover kan det også blive ret dyrt hvis du gerne vil have et stort udvalg af tv kanaler. Så YouTV henvender sig mest til folk der har et meget specefikt behov.

Prisen er meget fornuftigt hvis du kan holde dig til få kanaler og streamingtjenester. Men det bliver dyrt hvis du gerne vil have det helt store udvalg.

Grundlæggende er YouTV en spændende streaming tjeneste som bestemt kan passe til mange meneskers behov. Så vi anbefaler dig at tjekke det ud.

logo

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Betingelser