Google Tag Manager (noscript) End Google Tag Manager (noscript)


Viafree

Viafree er gaven til dig, der gerne vil kunne streame alt, hvad du forbinder med TV3 on demand GRATIS.

Viafree

Viafree

Se TV3's eksklusive serier gratis
Serier, shows, reality, reportage

PRIS FRA

0,-
/mdr.

Viaplay

Viaplay

Film, serier & sport
Stream eller se offline

PRIS FRA

99,-
/mdr.


Andre streamingtjenester


Dplay

Dplay

Gratis, premium, Sport version
Ingen binding

PRIS FRA

99,-
/mdr.

hayu

hayu

Tonsvis af episoder vist samme dag som USA
Få adgang til en masse reality

PRIS FRA

49,-
/mdr.


For dig betyder dette, at du får gratis underholdning fra TV3. Du skal blot kunne overskue at se reklamer før, under og efter et program. Du får til gengæld over 3.000 timers gratis underholdning. Når mange tænker TV3, tænkes der ofte også reality. Du kan med Viafree streame alle afsnit af TV3s store hit Familien Fra Bryggen. Der er også TV3-klassikeren Paradise Hotel, endda også den svenske version. Er du mere international, kan du se Teen Mom, Vanderpump Rules eller Keeping Up With the Kardashians. Du kan altså gå en tur ned ad memory lane med Beverly Hills 90210, Melrose Place, Glamour eller Dollars. Endda findes der også Viafree Originals, som er programmer der ikke bliver vist på TV3, men kun er produceret til Viafree. Er du til en god film, er dette også en mulighed med Viafree. Oveni viser Viafree også originalt indhold fra Comedy Central, Zoomin, MTV, og e-sportskanalen ESL. Indholdet er altså både nationalt og internationalt.

Hvordan du får og bruger Viafree

Viafree er jo som navnet også byder - gratis. Du kan vælge at oprette en profil derinde, men det behøver du til gengæld slet ikke. Opretter du dog en profil, får du et overblik over, hvad du ser, hvor langt du er i et program, og hvad du allerede har set. Ellers behøver du blot at have installeret en browser med version 10.2 af Flash installeret. Dette understreger, at Viafree er til brug på en computer og en browser. Når du har åbnet Viafree i din browser åbnes der op for timevis af underholdning. Dog findes der også en Viafree app, som du kan hente i Apple AppStore eller Google Play. Med denne app kan du bruge Viafree på smartphone og tablet også. Med appen får du også mulighed for at forbinde Viafree med dit Apple TV eller Chromecast. Du kan på startsiden få et overblik over diverse programmer, hvad der trender, og hvor der er nye episoder. Kigger du videre, finder du fanen “sport” hvor du kan se diverse programmer omhandlende sport. Du kan også få alle Viafrees programmer listet alfabetisk fra A til Å, og desuden er der også en fane omhandlende mad ved navn “food”. Designet på Viafree er let og overkommeligt, så du altid har et nemt overblik over alle programmer, uden at du behøver lede længe efter det.

Forskellen på Viafree og Viaplay

Navnene på de to streamingtjenester lyder måske ens, men der er en klar forskel. Viaplay er en almindelig streamingtjeneste baseret på abonnement og indtjening herfra. På Viaplay er der mod betaling mulighed for film, serier, børneprogrammer og sport. Som sagt er Viafree ikke baseret på en betaling, men er i stedet en gratis streamingtjeneste, hvor du blot skal acceptere en reklamepause eller to. Derfor er det en mulighed at have både Viafree og Viaplay på én og samme tid.

logo

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Betingelser