Google Tag Manager (noscript) End Google Tag Manager (noscript)


TV2 Play

Ønsker du en streamingtjeneste, der både kan levere serier som Badehotellet og Kurs mod Fjerne Kyster, men også kan give dig et nyhedsoverblik eller et indsigt i sportens verden, er TV2 Play noget for dig.

TV2 Play

TV2 Play

Ingen binding
Det bedste fra TV2

PRIS FRA

49,-
/mdr.


Andre streamingtjenester


Dplay

Dplay

Gratis, premium, Sport version
Ingen binding

PRIS FRA

99,-
/mdr.

Netflix

Netflix

Ubegrænset antal film, serier og meget mere
Første måned gratis

PRIS FRA

79,-
/mdr.

Viaplay

Viaplay

Film, serier & sport
Stream eller se offline

PRIS FRA

99,-
/mdr.


Med et TV2 Play abonnement for du nemlig adgang til alle TV2s kanaler foruden hovedkanalen, så også TV2 Fri, Zulu, Sport samt TV2 News og TV2 Charlie. Du har med andre ord mulighed for at se indholdet på TV2s kanaler præcis når det passer dig. I dag kan et TV2 Play findes på forskellige platforme og er let tilgængelig. Du kan eksempelvis finde den som app på dit apple tv eller vælge det som en del af din tv pakke. Adgang til TV2 Play er nemlig ikke kun begrænset til browser og mobil. Uanset hvilken device du sidder med, kan du opnå adgang til streamingtjenesten.

Serier og programmer når det passer dig

Med en TV2 Play basispakke får du adgang til de bedste serier og programmer, som har været sendt på TV2. Her er lidt for enhver smag uanset om du er til drama, comedy eller bare leder efter en hyggelig serie at slappe af til. For med et TV2 play abonnement får du for eksempel adgang til spændingsserier som Anna Pihl og Greyzone, hvor der er drama for skillingen. Savner du et grin kan du kaste dig over en af Zulu’s mange hit-serier kan du give dig i kast med Klovn eller Sjit Happens. Eller hvis det bare skal være hyggeligt er serier som Kurs mod Fjerne Kyster og Badehotellet anbefalelsesværdige.

Se TV2 Play og få de bedste danske stand-up comedy shows

Derudover er TV2 hjemsted for en lang række af Danmarks bedste stand-up comedy shows. For med et TV2 play abonnement får du adgang til blandt andet de nyeste stand-up shows fra kendte komikere som Anders Matthesen, Mick Øgendahl, Jonatan Spang og Nikolaj Stokholm. TV2 Play basispakken indeholder også en lang række danske og internationale film som for eksempel “Bad Moms” og “I Kina spiser de hunde” - og du kan streame dem når du vil.

Ingen binding med TV2 Play - og første måned gratis

Når man opretter sig med TV2 Play får man første måned gratis. Du kan kvit og frit afmelde dig igen, når som helst, da der ingen binding er på et TV2 play abonnement. Som nævnt tidligere kan er udvalgt udbyder også begyndt at gøre adgang til TV2 play som en del af en tv pakke. Med et TV2 Play abonnement er du sikret, at du aldrig går glip af noget på TV2s kanaler. Tilmed er der også mulighed for, at du kan streame TV2s kanaler live, hvis du opgraderer til den fulde pakke. Så er der både mulighed for at få et nyhedsoverblik på TV2 News, følge med i de største sportsbegivenheder på TV2 Sport og følge med i populære serier og programmer som Kurs mod Fjerne Kyster, Badehotellet, Sygeplejeskolen og Perfekte Steder på TV2, TV2 Zulu og TV2 Charlie.

logo

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Betingelser