Strive

Du får med et abonnement til Strive Sport adgang til livekampe fra både La Liga og Serie A kampe.

 

Strive

Strive

Se direkte alle kampe fra LaLiga, Serie A, MLS

PRIS FRA

79,-
/mdr.


Andre streamingtjenester


C More

C More

Nye film hver uge
Ingen binding
Få 14 dage gratis

PRIS FRA

99,-
/mdr.

Eurosport

Eurosport

Se dine yndlingssportsgrene direkte
Genoplev ugens sportoplevelser

PRIS FRA

129,-
/mdr.

Viaplay

Viaplay

Film, serier & sport
Stream eller se offline

PRIS FRA

99,-
/mdr.


Den nyeste dreng i klassen, hvad streamingtjenester angår er ankommet. Han hedder Strive og leverer fodbold i absolut verdensklasse. For Strive er til forskel fra andre af sin art kun fokuseret på fodbold. Streamingtjeneste har nemlig købt sig eksklusive rettigheder til at vise kampene fra de to ligaer i Spanien og Italien, som de eneste i Danmark. Det vil sige, at hvis du vil følge både Messi, Ronaldo, Modric og Dzeko tørne ud for deres respektive klubber skal du altså have fat i et abonnement til streamingtjeneste.

Derbyer for alle pengene

Med et abonnement til Strive får du muligheden for at opleve nogle af fodboldsportens absolutte topbrag. Der hersker en helt specielt stemning hos de to ligaers største klubber, og når der er derbyer kommer der for alvor kog på kedlerne. Spanien og Italien har traditioner for at have en vanvittig fankultur, hvor der gåes til den på tribunerne når ærkerivaler mødes. For Serie A gælder det specielt to opgør - Lazio mod AS Roma, og Inter mod AC. Milan. Her kommer de fire fanklubbers passion for deres klub virkelig til udtryk. Det er specielt Milano og Rom som danner rammen om Italiensk fodbolds største dramaer, men også byen Torino finder man opgøret mellem storebror Juventus og lillebror Torino.

El Classico - Real Madrid vs. Barcelona

Det gælder ikke mindst det største nationale fodboldbrag overhovedet på tværs afmtlige fodboldligaer - EL Classico. I dette mytiske opgør mødes Spaniens to største klubber i en kamp, der gælder mere en bare fodbold. Når Real Madrid og Barcelona mødes i kamp er det også ære, politik, historie og naturligvis kampen om mesterskabet, der spilles om. Det er kampen om Catalonien mod det etablerede Spanien, kampen om håneretten mod ærkerivalen og tre uhyre vigtige point til mesterskabskampen som i langt de fleste sæsoner er blevet delt mellem de to klubber.

Samarbejde med TV2 Sport - TV2 play kunder får rabat

For nyligt kunne Strive og TV2 Sport annoncere et samarbejde. Det gik nemlig ud på, at TV2 play kunder kunne opnå rabat hos Strive, hvis de gerne ville se kampe som El Classico eller Derby della Capitale. For hvis man er kunde hos TV2 play kan nemlig se de største stjerner som Ronaldo, Messi og resten af slænget hos streamingtjenesten Strive. Her vil det naturligvis også være muligt at se alle kampe fra både den italienske Serie A og den spanske La Liga. Så kan i øvrigt også følge Simon Kjær, Pione Sisto, Daniel Wass, Jens Stryger Larsen og mange af de danske stjerner i aktion for deres klubhold. Med Strive Sport får du altså ikke blot adgang til mere end 1.200 kampe om året. Du får to af Europas absolut bedste ligaer og noget af de bedste fodbolden overhovedet kan byde på.

logo

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Betingelser