SF Kids Play

Alt godt børne-tv har SF nu samlet til en streamingplatform ved navn SF Kids Play, og de har tilføjet både nationale og internationale børneprogrammer.

SF Kids Play

SF Kids Play

Forældreindstillinger
Ingen binding
Første måned gratis

PRIS FRA

55,-
/mdr.


Andre streamingtjenester


HBO

HBO

Prøv gratis i en måned
Ingen bindingsperiode
Alle sæsoner, alle episoder

PRIS FRA

99,-
/mdr.

Netflix

Netflix

Ubegrænset antal film, serier og meget mere
Første måned gratis

PRIS FRA

79,-
/mdr.

Viaplay

Viaplay

Film, serier & sport
Stream eller se offline

PRIS FRA

99,-
/mdr.


Svenskerne har altid været berømte for fantastisk børnetv, og med SF Kids Play er dette ingen undtagelse. SF Kids Play er en af de nyere streamingtjenester. Platformen er lavet af SF, som er en forkortelse for Svensk Filmindustri - et kæmpe kvalitetsstempel. Svensk Filmindustri har i 100 år produceret ikonisk tv som alt det, vi kender fra Astrid Lindgren, samt film med Ingmar Bergman og Greta Garbo, og ikke mindst nutidige film og serier som En Mand Som Hedder Ove og Wallander.

“Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert!”

SF Kids Play er altså en streamingtjeneste for børn. Et online børneunivers. Platformen er unikt designet netop, så børn kan bruge den. Der er enkelt, sjovt og farverigt. Samtidig kan forældre styre og filtrere for, hvad der må og ikke må ses, så børnene selv kan streame uden problemer. Forældre behøver ikke engang bekymre sig om reklamer - dem er der nemlig ingen af. SF Kids Play er for børn, men SF Kids Play kan også samle hele familien omkring mange film og fortællinger. Som forældre vil man gerne vise sine børn, hvad man selv er vokset op med. Mange småbørnsforældre er i dag vokset op med film med Emil fra Lønneberg, Brødrene Løvehjerte, Lotte fra Ballademagergade, Ronja Røverdatter og ikke mindst vores alle sammens Pippi Langstrømpe. Alle disse unikke fortællinger er noget, man gerne vil give videre til sine børn. Så kan de forhåbentlig også en dag sige som Pippi “Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert!”. Udover børnetv, som mange af os er vokset op med, så er der også mange andre børneprogrammer at streame. Der er for eksempel Gurli Gris, Brandmand Sam, Byggemand Bob, Alfons Åberg, Den Lille Prins, Max Pinlig, Oggy og Kakerlakkerne, Pedersen og Findus, Postmand Per og Pingu. Der er en fantastisk stor mængde film og serier at bruge tid med som barn og som familie - og det hele er on demand.

Sådan gør du og dit barn

For at bruge SF Kids Play skal der oprettes en konto, som kan gøres gennem SFkids.com.  Her skal du blot dele din e-mail, navn, kode og kontooplysninger, og din bruger er klar til brug. Første måned er det hele gratis for jer. Efter 30 dage starter den almindelige abonnementsperiode. Her betaler du månedligt beløb på 59 kroner. Der er ingen opsigelsesperiode på dette. Herefter kan du bruge forældreindstillinger. Her kan du sætte en timer for brug, så der er en tidsafgrænsning. Du kan også lave en aldersgrænse, så der kun bliver vist børnetv passende denne aldersgruppe. Mange børnefamilier ved også, at det er dejligt at have børnetv med på farten, om det er i bilen eller flyet. Med SF Kids Play er det muligt at downloade indhold til turen, som så kan ses offline. SF Kids Play har en app til App Store og Google play, så der kan streames på smartphones og tablets. Her er der desuden også et udvalg af børnebøger.

logo

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Betingelser