Netflix

Prisen for et Netflix abonnement er mellem 79 kr. - 129 kr., og så kan du se alverdens TV serier og film så lang tid du har lyst.

 

Netflix

Netflix

Ubegrænset antal film, serier og meget mere
Første måned gratis

PRIS FRA

79,-
/mdr.


Andre streamingtjenester


HBO

HBO

Prøv gratis i en måned
Ingen bindingsperiode
Alle sæsoner, alle episoder

PRIS FRA

99,-
/mdr.


Hvis du elsker at streame film og serier, så er Netflix helt sikkert en streamingtjeneste du vil sætte pris på. Du får første måned gratis ved oprettelse, og kan vælge mellem tre forskellige typer af abonnementer afhængig af dit behov for streaming.

Netflix var en af de første til at tilbyde streaming af film og serier da de lancerede tjenesten i Danmark. Her begyndte det som en tjeneste der udbød film og serier, så brugere ikke skulle købe eller leje DVD’er og Blu Ray-film, hver eneste gang de ville se noget nyt. I takt med Netflix stigende popularitet er streamingtjenesten begyndt at producere deres eget indhold under brandet “Netflix Original”.

Netflix Originals giver dig film, dokumentarer og serier

Netflix har de seneste år udviklet sig fra bare at være en streamingtjeneste til at være en medieproducent, med store internationale produktioner i mange lande. Hit-serierne Black Mirror og Orange is the New Black er blandt de største og mest populære Netflix-producerede serier.

Derudover er Netflix begyndt at producerer egne originale serier til hver enkelt land. Eksempelvis har Netflix Original i Danmark netop udgivet anden sæson af den populære danske serie “The Rain”. I serien følger vi Rasmus (spillet af Tobias Lynggaard Tønnesen) og Simone (spillet af Alba August) i en postapokalyptisk verden, hvor regnen slår ihjel. I deres jagt på frihed uden for karantænezonen forsøger de at finde kuren mod virussen, hvilket bringer dem igennem  et menneskeforladt København og gennem den krigslignende zone, som Sjælland forestiller i serien. Man kan blandt andet også opleve Mikkel Boe Følsgaard, Natalie Madueño og Clara Rosager i den danske Netflix Original serie. Sæson to er netop kommet ud, og der er allerede gang i produktionen af den næste sæson.

Harry Potter, Lord of the Rings og andre Blockbusters

På Netflix har man også et kæmpe udvalg af film på programmet. Der er et hav af forskellige genre på streaming tjeneste, så du kan se lige hvad der passer dig. Hvis du er til komedier er du garanteret mange timers grin med et Netflix-abonnement. Er du klar til action og superhelte kan du finde mange af DC og Marvels superheltefilm klar til streaming på Netflix.

Derudover er der masser af fantasy-film på Netflix. Blandt andet kan du tage med Frodo på eventyr i alle tre Ringenes Herre film eller se nogle af de andre eventyrlige univers på streamingtjenesten. Der er endda rygter om, at du snart ville kunne se alle Harry Potter film på Netflix, så hvis du er fantasy-fan, så er et Netflix abonnement guld værd.

Danske film og serier på Netflix

Udover, at Netflix selv producerer dansk indhold til streaming, er der også en lang række danske film og serier på Netflix. Du kan blandt andet nyde TV2-serien Rita, hvor du følger skolelæreren af samme navn, (spillet af Mille Dinesen)l tage sig af små og store problemer i skolegården. Derudover finder du også det dansk-svenskproducerede DR-Drama Broen klar til streaming. Her følger man den svenske betjent Saga Norén og hendes danske makkere i fire sæsoner, hvor de skal bekæmpe organiseret dansk-svensk terrorisme og kriminalitet. Begge serier kan ses når du vil og hvor du vil, og du behøver ikke bekymre dig om at ramme det rigtige tidspunkt på en bestemt kanal. Med et Netflix abonnement kan du altså se det bedste fra de to største danske kanaler på samme streamingtjeneste.

Vælg et abonnement, som passer til dit behov

Netflix har forskellige abonnementer afhængigt af, hvem og hvor mange der skal bruge adgangen. Den billigste løsning er til dig, som kun skal se Netflix et sted og på en enhed - den koster 79 kr. om måneden. Dernæst findes løsningen, hvor man får mulighed for at få adgang på to forskellige enheder, hvis man både vil se film og serier på laptop og Apple TV. Med den helt store pakke får du fuldt adgang til alle Netflix Originals og andet indhold i HD og kan deles udover fire enheder. Egnet perfekt til bofællesskaber og familier, hvor der er mange, som gerne vil streame tv serier og film.  

logo

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Betingelser