Mofibo

Mofibo er den helt store konge inden for e-bøger og lydbøger i Danmark. Mofibo har samlet mere end 50.000 litterære værker på én enkelt app til tablet og smartphones.

Mofibo

Mofibo

Prøv gratis i 14 dage
Ingen binding
Adgang til over 100.000 bøger

PRIS FRA

129,-
/mdr.


Andre streamingtjenester


HBO

HBO

Prøv gratis i en måned
Ingen bindingsperiode
Alle sæsoner, alle episoder

PRIS FRA

99,-
/mdr.

C More

C More

Nye film hver uge
Ingen binding
Få 14 dage gratis

PRIS FRA

99,-
/mdr.

TV2 Play

TV2 Play

Ingen binding
Det bedste fra TV2

PRIS FRA

49,-
/mdr.


Med så mange bøger, er der noget for enhver smag, om du vil læse eller lytte. Mofibo laver med udgangspunkt samarbejde med alverdens forlag, hvilket betyder, at viften af bøger og genrer er meget bred. Om du er til krimi af Sara Blædel, fantasy med Tolkien, historie med Jan Guillou, digte, børnebøger om Vitello og Lille Virgil, eller gode gamle klassikere som Stolthed og Fordom eller Den store Gatsby, så er der noget lige for dig.

Tag bogen med på farten

Med Mofibo kan du både læse og lytte til bøger. Kan du bedst lide selv at læse bøger, bør du vælge en e-bog. De bliver downloaded til brug i app, så du kan læse offline, når du vil. Kan du bedre lide at lytte til bøger, vælger du lydbøger. Disse kan også gøres tilgængelige offline, så du kan lytte til en fortælling uden at have internetadgang. Der er mulighed for at lave din egen personlige bogreol, fyldt med dine anbefalinger. Udfra dine favoritter kan Mofibo også anbefale dig, hvilke bøger som også kunne være relevante for dig. Du kan også følge andre brugere, forfattere og oplæsere, og af denne vej finde inspiration til de næste bøger. Ønsker du ikke at dele din læsning med andre, kan du vælge “privat læsning” ved hver bog. I appen kan du ændre baggrundsfarve på bøgerne, om de skal være lyse eller mørke. Du kan også styre skriftstørrelsen eller lydstyrken, så det passer til dine behov.

Hvordan fungerer Mofibo?

For at kunne bruge Mofibo skal du først og fremmest oprette en bruger. Dette skal gøres på Mofibo.com, hvor du opretter en konto enten gennem din Facebook, eller med din e-mailadresse og et kodeord. Efter det skal du dele dine kontooplysninger med Mofibo. Dette er fordi, at Mofibo er en online tjeneste på abonnementsbasis. Prisen for et abonnement hos Mofibo er 129 kroner hver måned. Dit abonnement har ingen binding, så det kan altid opsiges. Første gang du opretter en konto, får du 14 dage gratis oveni. Foruden det almindelige abonnement til 129 kroner per måned, har Mofibo også to andre abonnementer. Det almindelige abonnement hedder “Unlimited”, og giver én konto, mulighed for ‘kids mode’, at du kan læse og lytte offline, og at en voksen og et barn kan bruge appen på samme tid. Foruden dette abonnement findes også “Family” til 159 kroner per måned. Her får du to konti og de samme egenskaber som “Unlimited”. Køber du i stedet abonnementet “Family Plus”, får du tre konti for 189 kroner per måned, så hele familien kan lytte og læse med. Du kan til hver en tid ændre din abonnementstype. Når du skal bruge Mofibo, gør du det igennem deres app. Denne app kan downloades til smartphones og tablets gennem Apple AppStore eller Androds Google Play. Her logger du ind med samme konto som ved oprettelse. Herefter kan du finde den bog, du ønsker at læse eller lytte til.

logo

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Betingelser