HBO Nordic

HBO Nordic er hjemsted for de nyeste serier som Game of Thrones, Chernobyl, Vikings og mange andre serier som hitter for tiden.

 

HBO

HBO

Prøv gratis i en måned
Ingen bindingsperiode
Alle sæsoner, alle episoder

PRIS FRA

99,-
/mdr.


Andre streamingtjenester


TV2 Play

TV2 Play

Ingen binding
Det bedste fra TV2

PRIS FRA

49,-
/mdr.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video

Få seks måneder til 22kr.
Ingen binding
Film og TV-serier

PRIS FRA

44,-
/mdr.

Netflix

Netflix

Ubegrænset antal film, serier og meget mere
Første måned gratis

PRIS FRA

79,-
/mdr.

Viaplay

Viaplay

Film, serier & sport
Stream eller se offline

PRIS FRA

99,-
/mdr.


Fra Nordøst-Ukraine til Westeros

På HBO Nordic finder du den vel nok mest populære TV-serie i moderne medie-historie, Game of Thrones. Alle otte sæsoner er samlet på platformen, hvor man kan følge Daenerys, Jon og de andre karakterers kamp mod White Walkers og den endelige kamp for Jerntronen. Den fornyligt afsluttede serie nåede hidtil usete højder i seertal og ottende sæson er samtidig en af de mest ventede i TV-historien. Game of Thrones har ikke blot vundet en pris, men utallige af slagsen. Både Emmy’er, BAFTA’er og andre priser er blevet tildelt den hæderkronede serie.

Streamingtjeneste byder også på historiske dramaer som for eksempel skildringen af den værste atomkatastrofe nogensinde i Tjernobyl. Serien, som har taget navn af de forulykkede kraftværk, byder på et højspændt drama og giver et unikt indblik i den forfærdelige katastrofe fra begyndelsen til katastrofens eftermæle. Fem nye serieafsnit er tilgængelige til streaming lige nu. Derudover er der nye serieafsnit af The Handmaid’s Tale, ligesom nye sæsoner af Westworld og Silicon Valley er i Støbeskeen hos HBO.

HBO Nordic byder også på film for alle

HBO Nordic har også et enormt udvalg af filmklassikere på platformen. Blandt andet kan man for øjeblikket finde “Gladiator” med Russell Crowe i hovedrollen, eller kaste sig over filmen “Lucy” med danske Pilou Asbæk, som også har Scarlett Johansson i hovedrollen. Skal man bruge endnu mere drama kan man kaste sig over “The Imitation Game” eller grine med til Leonardo di Caprio i “The Wolf of Wallstreet”.

Der er også film for de mindste på HBO Nordic. For på streamingtjeneste kan man nemlig også finde film som “Kung Fu Panda 1 & 2” om pandaen Po, som lærer hvordan man mestrer Kung Fu-sportens ædle kunst. Man kan også finde favoritterne “Sådan træner du din drage”, “Hop” og “Bee Movie” på HBO Nordic, som generelt har mange film og serier for børn.

HBO Nordic er garant for kvalitetsindhold til lav pris

Hvis du vælger HBO Nordic er du garanteret topunderholdning og de bedste film og serie samle på et sted. Alle sæsoner af de største TV-serier er tilgængelig og nye serieafsnit kommer til hver eneste uge. Samtidigt finder du et bredt udvalg af film for folk i alle aldre og med forskellig smag. HBO er en sikker garant for godt indhold og ved oprettelse får man første måned gratis. Derefter er prisen på streamingtjenesten 99 kr. om måneden, men så er man også garanteret underholdning i absolut særklasse.

logo

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Betingelser